2017Nisan ayi Tup bebek yaptiranlar.

Ben dun ve bugun adet olucakmisim gibi hissediyorum biliyorum boyle hissedilirmis gebelik varsa bile ama nedense hep boyle oldu ve ben o negatifi gördüm o yuzden cok mutsuzum test gunu gelsin istemiyorum ya da ben kan vermeden adet olayim ayni stresi yasamak istemiyorum zaten yeterince üzücü birde o kani verip beklerken ister istemez heves durumu 2 katina cikarmis oluyorum. Allah im guc kuvvet versin bize bu yolda en zor zamani son bir kac gun ve o test gunu . . . Turlu dusunceler ve karin ağrıları Rabbim yardimcimiz olsun

İnanır mısın aynı şekilde hissediyoruz ama ben yatın sabah yaptıracağım emailime sonuç gelince açmayacağım akşam eşimle acalım dedik ama annem de merak eder artık ona da akşam söylerim artık offf büyük gün yarın... hayırlısı

canim bugün test yaptım silik çıktı kan degerime baktirdim 108çıktı hamileyim galiba

Kizlar bende osqemm den gaza gelerek onun cikmissi benimde cikar diye dusunup idrar test yaptim en erken olanlarindan sonuc negetif hicte silik cikmadi yani anlicaniz artik tamamen umidi kestim 12 nisandi transfer gunum 3.embriyosuydu bilemiyorum kasiklarimda agri atesim dusmus adet oldum olucam gibi buda negatif cikinca tamam dedim bu ayda yok test gunume kadar yine dikkat ederim ama inancim bitti gitti cok üzüldüm ama suan iyiyim cok şaşırtıcı bir sekilde kalbim cok serin kocam cumada galiba dua ettide Rabbim sabrini verdi. Kizlar hepinizden iyi haberler bekliyorum zaten cogunuzdan aldik geri kalaninizi takip edicem Allah im yuzunuze baksin kucaginizi doldursun inşallah

Merhaba,
bende 7 yıllık evliyim. ilk seneler çocuk düşünmedik sonrasında düşündüğümüzde de olmadı. Yapılan tetkiklerde rahmin Y şeklinde olduğu çıktı Bu konuda en iyi doktoru bulduk Yücek karaman Brüksel tüp bebek merkezinde. neyse kendisi amelyatımı yaptı sonrasında herşey düzeldi rahim ile ilgili. Ama biz yine tembellik ettik gitmedik sonrasında olmadı noRmal yolLA neyse. sonra tekrar yücel beyin kapısını çaldık çocuk istiyoruz diye. yapılan amh testinde 0,61 çıktı yumurta rezervinin azaldığını ve aşılamaya uygun bir hasta olmadığımı duyunca sok oldum. elimizi çabuk tutup hemen tüp bebek yapmaya başladık ilaç iğne tedavi neyse... 5 yumurta toplantı. cumartesi ebriyo transferim var heyecanla sonucu beklicez. yani moralinizi bozmayın bende yok yoktu. ama sırayla düzelttik kendimiz:)) gerisi kısmet

canım daha test günün gelmemiş ki idrarda test gününde bile çıkmayanlar, niye kendini sıkıyorsun şu an....

tedavin hayırlısı olsun canım

merhaba;
süreci ve sonucunu bizimle paylaşırmısın canım. doktorunu önerirmisin. nasıl memnunmusun. benim için doktorun pozitif enerjili olmasıda çok önemlidir.

merhaba;
süreci ve sonucunu bizimle paylaşırmısın canım. doktorunu önerirmisin. nasıl memnunmusun. benim için doktorun pozitif enerjili olmasıda çok önemlidir.

Merhaba,
Tabiki haber veririm sonuçtan ama şunu söyleyebilir. çok içime sinen bir tedavi oldu. Yücel hoca ve Hüsamettin Uslu bu konuda iyi doktorlar olduğu belli kendimi güvenilir ellerde hissediyoru. sanada şiddetle öneririm brüksel tüp bebek merkezini gözün kapalı giderbilirsin. pozitif olması doktorun benim içinde çok önemli. sonuç ne olursa olsun düzgün bir tedavi uygundığına eminim sevgiler kimsnein kucağı boş kalmasın kızlar

Canım benim ümitsizliğe düşme herkesin idrarda cikmazki benimde aynı adet olu cam sanki öyle ağrım varki hatta dün testi o yüzden yaptım negatifi göreyim rahat adet olayım dedim rabbim sana da yasatsin inşallah bu duyguyu ben hala inanamıyorum allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın bol bol dua et rabbim hiç ummadigin anda veriyo ben bu ay okadar umitsizdimki yeterli rabbim ol desin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…