- Konu Sahibi elyanorayura
-
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını. belirtilere aldanma, herkeste farklı şekilde olabiliyor. iyi düşün hayırlısıyla iyi olur.Merhaba transferimin 7. Günü regli olacakmışım gibi hissediyorum. Su gibi akımtım var arada da kasıkta regli sancısı gibi sancı. Bu şekilde hisseden birileri var mı?? Günler geçmiyorr beklemek en zoruuuuuuuu
Haklısın ama insan ister istemez ya olmadıysa ya olduysa sürekli git gel yaşıyor inş bekleyen herkesin olurALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını. belirtilere aldanma, herkeste farklı şekilde olabiliyor. iyi düşün hayırlısıyla iyi olur.
tabiki bunu yaşamış biri olarak biliyorum. Perşembe negatif sonucu aldım dünyam yıkıldı. ve belirtilere bakarak bana hep tutmuştur diyorlardı.B
Haklısın ama insan ister istemez ya olmadıysa ya olduysa sürekli git gel yaşıyor inş bekleyen herkesin olur
Üzme kendini inş birdahaki sefere bu süreç maddi manevi zor biliyorumtabiki bunu yaşamış biri olarak biliyorum. Perşembe negatif sonucu aldım dünyam yıkıldı. ve belirtilere bakarak bana hep tutmuştur diyorlardı.
Merhaba benim de dun transferin 7.gunuydu ve su gibi acik kahve akinti geldi. Sonrasinda herhangi bir sey olmadi ve devam etmedi akinti. Bu arada adet olacakmisim gibi de agri hissetmistim. Arkadasin dedigi gibi cok da anlam yuklememek gerek aslinda bu surecte. Hatta elimizden geldigi kadar kendimizi dinlemeden gecirmek en guzeli.Merhaba transferimin 7. Günü regli olacakmışım gibi hissediyorum. Su gibi akımtım var arada da kasıkta regli sancısı gibi sancı. Bu şekilde hisseden birileri var mı?? Günler geçmiyorr beklemek en zoruuuuuuuu
Sende bu süreçte bu konu ile alakalı tüm yazılan yorumları okuyacsksın sana tavsiyem film seyret ailenle zaman geçir yalnız daha zor beklemek zor :)) herkes inş beklediğine kavuşur sevgilerMerhaba arkadaşlar Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde bugün transferim yapıldı bakalım 12 gün sonra ne olacak.
inşallah inanıyorum.. Çok saolÜzme kendini inş birdahaki sefere bu süreç maddi manevi zor biliyorumumudumuzu kaybetmeyelim bir gün olacak
Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde bugün transferim yapıldı bakalım 12 gün sonra ne olacak.
O sanırım hepimizde olan duygular benimde 12 Mayıs sonuç günüm hadi bakalım hayırlısı.Günaydın kızlar, benim de 24 Nisa'n da transferim oldu. Merakla bekliyorum. Bazen tuttu bence diyorum, bazen bir umutsuzluk kaplıyor. 4 mayıs ı iple çekşyorum ama bir yandan da korkuyorum.
Var beeen Ben varım 2 mayıs sonuç aynı duyguları yaşıyorum tuttumu tutmadımı bazen umutlu bazen umutsuz hayırlısı yalnız test yaptım bugün pozitif gördüm çok çok güzel bir duygu yıllar sonraa sürekli negatiften görüntüden sonra :)O sanırım hepimizde olan duygular benimde 12 Mayıs sonuç günüm hadi bakalım hayırlısı.
4 Mayıs senin 12 Mayıs benim başka varmı :) bu heyecanı paylaşalım
Benimde 12 Mayıs sonuç günüm. Ben şuan hiç heyecanlı değilim fakat gün yaklaşmaya başladıkça bende de heyecan artar. Ayy inşallah hepimiz pozitifleri görürüz.Ben de dondurulmuşlarla dün transfer oldum..11 mayıs test günüm..çok heyecanlıyım..nasıl geçecek bu kadar gün bilmiyorum..
Var beeen Ben varım 2 mayıs sonuç aynı duyguları yaşıyorum tuttumu tutmadımı bazen umutlu bazen umutsuz hayırlısı yalnız test yaptım bugün pozitif gördüm çok çok güzel bir duygu yıllar sonraa sürekli negatiften görüntüden sonra :)
Içini ferah tut bencede pozitif :) Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hadi yarın kan sonucunu da Paylaş bekliyoruzMerhaba yarın 2 mayısta yaptırıcam ama dayanamayıp idrar testi yaptım silik iki çiZgi var:) inş vardır ve doğar benim ve isteyen herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?