• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kendimiz getirtsek kargo buarayya olsa bilr yine inanilma pahali olur. Gumruk vs de girer isin icine. Dedigim gibi oradaki bir tanidigin senin icin alip getirnesi lazim anca oyle. Ben gecen yine trendyoldan topladim sepete bir suru. Sonra drdim krndi internet sitesine gireyim bi. Bir kampnayalar falan var aman allahim, bildigin buradaki yuzde elli indirimin bile yarisina geliyor. Ne alicam ya dedim vazglectim. Bu arada bebisin alisverislerini baya bi bitirdim ben zaten de iste bunlr da aklmda kalan seyler. Ozellikle tulum icin ayirmistim carters i ben. Kısmet bakalim. Bu arada carpintin ne durumda
Devam ediyor hala,sırtıma vuruyor canım.
Rusyadayken direk alıyordum, Bakudeyken aracı kargoyla kg-10$ hesabıyla getiriyorlardı , gürcistana da direk gidiyor bildiğim kadarıyla gazelim_24 gazelim_24 dikkatine. öyle gümrük falan uçuk olmuyordu yani, bebek giyimi ne ki, 2 kiloya bir sürü giyim sığıyordu

Biz kendimiz getirtsek kargo buarayya olsa bilr yine inanilma pahali olur. Gumruk vs de girer isin icine. Dedigim gibi oradaki bir tanidigin senin icin alip getirnesi lazim anca oyle. Ben gecen yine trendyoldan topladim sepete bir suru. Sonra drdim krndi internet sitesine gireyim bi. Bir kampnayalar falan var aman allahim, bildigin buradaki yuzde elli indirimin bile yarisina geliyor. Ne alicam ya dedim vazglectim. Bu arada bebisin alisverislerini baya bi bitirdim ben zaten de iste bunlr da aklmda kalan seyler. Ozellikle tulum icin ayirmistim carters i ben. Kısmet bakalim. Bu arada carpintin ne durumda
Canım varmış aracı kargolar. Google arayınca çıkıyor, iyi oldu bu.

Kızlar göbek aşağıda olursa erkek yukarıda olursa kız derler benim doğru çıktı baya yukarıda ve kız var mı bu teoriyi doğrulayacak veya çürütecek olan
Bu söylediğinizi hiç duymamıştım, bizde de göbek top gibi önde olursa, gebelik arkadan bakıldığında belli olmuyorsa erkek, karın yanlara yayılır, kalçalar büyürse kız derler ki çoğunlukla da cinsiyet tahmini doğru çıkar, kız gebeliklerde karın kalçalara doğru yayılıyor.

Ben salı günü ayrıntılı için profesör e gittim kasiklarim da ağrı var falan dedim adam hamile oldugun için olabilir mi dedi yani bence bu ağrı sızı vs çok şiddetli ve kanamalı olmadığı sürece sorun değil kızlar ama tabi bizim içimiz içinizi yiyor orası ayri
Iyiki soyledin deseydin :)))

Günaydın kızlar mutlu pazarlar :)
Nesrinay86 Nesrinay86 nasıl oldun canım ? Kansızlık ciddi çarpıntı yapıyor , kendimden de biliyorum 3 adım atıyorum sanki kalbim beynimde atıyor , bir de susuz kalmamaya Çalış düşük tansiyon da artırıyor. Ama inşallah şimdiye kadar geçmiştir bile :)

Gunaudin kizlar ali expres ten alisveris yapan varmi
Ben arada alışveriş yapıyorum canım, siparişi veriyorum ,unuttuğum anda geliyor ,bunu da mı almıştım oluyorum, biraz geç geliyor da :işsiz: En son 1 ay önce arabam için koku, anahtarlık bir de çocuklara ayakkabı bağcığı istedim bekliyorum hala:halay:

Günaydın hepinize ben 2 gündür oğlumun hiçbir hareketini hissetmiyorum ilk tekmelerini attı ve birdaha hareket etmedi karnımda kendini geriyordu oda yok herhangi başka birşeyde yok noluyor bilmiyorum kızlar ilk gebeliği olmayan anneler bu durum normalmi elim titreyerek yazdım bu 3. Gün olacak sabah çikolata yedim ne yaptıysam olmadı korkmaya başladım :((

Kızımda 5 yaşına kadar carters aldım orijinal. O kadar uygun o kadar kaliteli ki. Sonra ben bir ara 3 sene kadar bebek giysilerinin satışını yaptım internet üzerinden. Aliexpressi de denedim. 100% aynı değil ama 95% güzel kopyalar. Kumaşı temiz pamuk ama allah için. Sadece benim elimden binlerce ürün geçtiğine ayırt edebiliyordum . Anneler ikisinden de çok razılar
Hangi satıcıdan alıyorsunuz ben baktım carters official türkiyeye yollamıyo aliexpressten..

Günaydın hepinize ben 2 gündür oğlumun hiçbir hareketini hissetmiyorum ilk tekmelerini attı ve birdaha hareket etmedi karnımda kendini geriyordu oda yok herhangi başka birşeyde yok noluyor bilmiyorum kızlar ilk gebeliği olmayan anneler bu durum normalmi elim titreyerek yazdım bu 3. Gün olacak sabah çikolata yedim ne yaptıysam olmadı korkmaya başladım :KK43:(
Beni de bi kere tekmeledi bi daha tık yok aynen 3 gun oldu .. okudugum kitapta en çok uyudukları haftalarmış normalmiş hissetmemek canım

Beni de bi kere tekmeledi bi daha tık yok aynen 3 gun oldu .. okudugum kitapta en çok uyudukları haftalarmış normalmiş hissetmemek canım
Gerçektenmi canım çok şükür sende çikolata falan denedinmi hareket etmesi için? Çikolata yedikten 1 saat sonra hareket etmezse acil doktora gidin diye bir yazı okudum aklım gitti

Günaydın hepinize ben 2 gündür oğlumun hiçbir hareketini hissetmiyorum ilk tekmelerini attı ve birdaha hareket etmedi karnımda kendini geriyordu oda yok herhangi başka birşeyde yok noluyor bilmiyorum kızlar ilk gebeliği olmayan anneler bu durum normalmi elim titreyerek yazdım bu 3. Gün olacak sabah çikolata yedim ne yaptıysam olmadı korkmaya başladım :KK43:(
Gunaydin
Bu aralar uzun uyuyorlar canim.ve belki de el ayaklari organlara dogrudur.uzan guzelce ve karnina kumanda koy.hissetmedigim zamanlarda attiriyor kumandayi bizimki.rahat edemiyorsanda mutlaka git doktora.

Back
X