• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5 haftalik hamile arkadaşlar bulanti varmi sizde yada hic oldumu. Degisiklik varmi hiç. Bende suan tik yok sadece cok sık acikiyorum

Belirtiler kaybolunca fırladım hemen hastaneye 2 gün sonraydı randevum ama bekleyemezdim. Şükürler olsun Rabbime maşallah kesemizi de içinde susam tanesi kadar bebeğimi de gördüm okadar rahatladık ki, ben belirtiler yok oldu diyince eşimde çok korkmuştu Allahım yüzümüzü güldürdü :anneadayı::nazar: bu da benim minişim teyzeleri :)
Ben bi tahminde buliniimmi. Bebegin erkek bence :)

5 haftalik hamişler degisikliklerinizi yazin meme hassasiyeti yada bulanti bacak yada bas agrisi uyku hali varmi bunlardan

Kızlar

Etrafımdaki arkadaslarımdan tanıdıklarımdan kız bebege hamile olanlar kusma vs cok yaşarken
Erkek bebege hamile olanlar nispeten dhaa rahat geçirdi bu dönemleri. Sizlerinde öylemi arkadas akraba veya varsa ilk cocuklarınzda

Benım ilk cocugm kızdı mide bulantısından öğürmekten kanamadan doktorun kapıısındaydım sürekli

Bunda da şindiden basladım. Eşim o yüzden kız oldgunu düşünüyor

Benim ilk çocuğum erkek ve hiç mide bulantısı yaşamadan geçirdim hamileliğimi, şu an da bulantısız gidiyor acaba doğruluk payı var mı :KK64:

Ben bi tahminde buliniimmi. Bebegin erkek bence :)
Aa nasıl anladın canım :)) çok merak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.

Aa nasıl anladın canım :)) çok metak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.
Canım hayırlı olsun inş sağlıkla kucagimiza alalım kaç mm idi kese :halay:

Aa nasıl anladın canım :)) çok metak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.
Kesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmu

Aa nasıl anladın canım :)) çok merak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.
Canım yaa belirti yok diye doktora mı gittin güzel haberler getirmişsin bize ❤️ Maşallah annesi sanada bebişe de ❤️❤️

Belirtiler kaybolunca fırladım hemen hastaneye 2 gün sonraydı randevum ama bekleyemezdim. Şükürler olsun Rabbime maşallah kesemizi de içinde susam tanesi kadar bebeğimi de gördüm okadar rahatladık ki, ben belirtiler yok oldu diyince eşimde çok korkmuştu Allahım yüzümüzü güldürdü :anneadayı::nazar: bu da benim minişim teyzeleri :)
Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı başımıza. Yarın gideceğim bende inşallah senin gibi seviniriz:dua:

5 haftalik hamişler degisikliklerinizi yazin meme hassasiyeti yada bulanti bacak yada bas agrisi uyku hali varmi bunlardan

ben tam 5 haftalık olmadım canım ama bende sadece şişkinlik var birde göğüs hassasiyeti. Bide ara ara baş ağırısı oluyor sanki sizde ne gibi değişiklikler oldu?

Kesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmu
Kuzucum nasıl olduğunu anlamadım benim kesem sağ tarafta şimdi erkek mi yani

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
Çok teşekkür ederim :)) Çok pis gaza geldim basvuracagim. Bu durumda yuzsuzluk edip şimdiden dua isteyecegim

Yaparim değil mi yaparimmmm :) Çok çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim. Ben de kolay bir doğum istiyorummm. Herkes için
Dualarımız seninle :KK52:

23.kasım 2012 ydi o zaman :) şimdi 25 ekim

E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görsen interiorarchitect interiorarchitect kese konumuna göre tahminde bulunuyo, bide kahin annemiz var @etka31112 ses verin kızlar bi el sallayın :))

E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görsen interiorarchitect interiorarchitect kese konumuna göre tahmin bide kahin annemiz var onu neden etiketleyemedim ismini :skandal::skandal:
Inan ben bilgi sahibi degilim dün arkadasin kesesinin aynina yorum yapilmisti plesantayi anladim ama :-) parlak olan şey :-) soldaysa erkekmis

E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görsen interiorarchitect interiorarchitect kese konumuna göre tahminde bulunuyo, bide kahin annemiz var onu ismini neden etiketleyemedim :skandal::skandal:ses verin kızlar bi el sallayın :))
Hoşbuldum. Bu sürecte hepimiz ayni yolda yürüyecegiz mrk ediyorum neler yasiyorsunuz degisiklikler vs. Ben esim ve en yakin arkadasim disinda kimseye söylemedim uzun sürede soylemeyi düsünmüyorum

E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görsen interiorarchitect interiorarchitect kese konumuna göre tahminde bulunuyo, bide kahin annemiz var @etka31112 ses verin kızlar bi el sallayın :))

Gecemavisim Gecemavisim hoşgeldin canım benim kehanetler biraz muhabbetten sonra başlıyor :KK70:

interiorarchitect interiorarchitect arkadaşım erkek diyecek bebişin kesenin içinde solda çünkü ama önce diyecek ki ultrason vajianl mi karından mı diyecek di mi arkadaşım :KK19::KK8:

Kuzucum nasıl olduğunu anlamadım benim kesem sağ tarafta şimdi erkek mi yani
Senin plesanta ortada canim ama bebiş solda eger karindansa ultrasyon bunada ramiz teorisi erkek der. Ay ne bilim ben erkek bebek istedigimden hepinizinkini erkeğe yorumluyorum niyeyse:deli::olamaz:

Hoşbuldum. Bu sürecte hepimiz ayni yolda yürüyecegiz mrk ediyorum neler yasiyorsunuz degisiklikler vs. Ben esim ve en yakin arkadasim disinda kimseye söylemedim uzun sürede soylemeyi düsünmüyorum

ben ilk öğrendiğimde insanlara söylemekten uyuyamadım ama bizim ailede kardeşler falan kalabalık aslında sadece anne baba kardeşler ve en yakın arkadaşıma söyledim o da baya 3 saat sürdü :KK70:

Back
X