• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah allahım ne büyük mucize 3 bebek taşıyorsun sağlıkla doğsun bebelerin benimde cuma günü kontrolüm inşallah bende duyarım kalp atıslarını bazen gaza geliyorum evin 20 m ilersinde bi hast var gidip muayne olayım diyorum sonra az kaldı sabret diyorum bu düşünce beni benden alıyo
Duyarsın canım inşallah satlarımız aynı 1 hafta oldu benim duyalı !! Herkesin farklı mutlaka ama seninde zamanın geldi benceee :))
Dün Ard arda iki kere hapşırdım , yatarken de aynı şey oldu ikisinde de acıdan ah dedim resmen bu neyin nesidir Ya ? Sıkmıyorum da kendimi. Zaten bu kasık sancıları miğde bulantısı yetiyordu...
Bende bazen o sıkıntıyı yaşıyorum ama şuna bağladım bende çok gaz var karnımda o gaz tam aşağı bölgeye yoğunlaştığı zamansa öksürmek hapşurmak çok acı veriyor normal zamanda olmuyor o acı

:deli:aynen dedigin gibi oldu. Acaba kimyasalmi yada bak dis gebelik te olabilir anaa zaten hic bir belirti yok bende :confused:
:sinirli::sinirli: oklava geliyo oklava yok öyle bişey ben sana öğrenme dedim kötü düşünmek yasak burda :KK20::KK20:iyi düşünelim iyi olsun interiorarchitect interiorarchitect sende bebeği göreceksin yorum yapacaz daha ona göre

ay olmasinn:) kesenin icinde yarım ay gibi uzunlamasina biseydi..Allah'ım bilinmeyen cisim war icimde tobe yarabbim:) kanama olmus olabilirmis de olmayabilirmis de..
Doktorda yani zaten iki ihtimal var olabilir de olmayabilirde bi doktora daha mı gitsen bekleyebilcen mi?

Benden de tam bu beklenirdi ama bekleneni yaptim :-)

çok güldüm hikayene ben de 2 aylık evliyken hem de doğum kontrol hapı kullanırken 1 hafta gecikmiştim ağla ağla harap oldum ben hamile olamam daha emin değilim anne olabileceğimden diye idrar testi aldım yaptım sonuç negatif 5 dakika sonra da regl oldum :KK70:

Ba
Duyarsın canım inşallah satlarımız aynı 1 hafta oldu benim duyalı !! Herkesin farklı mutlaka ama seninde zamanın geldi benceee :))

Bende bazen o sıkıntıyı yaşıyorum ama şuna bağladım bende çok gaz var karnımda o gaz tam aşağı bölgeye yoğunlaştığı zamansa öksürmek hapşurmak çok acı veriyor normal zamanda olmuyor o acı
Bakalım cuma sabahı gidicem inşallah burdsn vericem güzel haberleri

ay olmasinn:) kesenin icinde yarım ay gibi uzunlamasina biseydi..Allah'ım bilinmeyen cisim war icimde tobe yarabbim:) kanama olmus olabilirmis de olmayabilirmis de..

benim doktor da böyle bir durum gördü o yüzden 15 gün sonraya gün verdi ikiz mi geliyor ikiz :emir_bebek::emir_bebek:

Doktorda yani zaten iki ihtimal var olabilir de olmayabilirde bi doktora daha mı gitsen bekleyebilcen mi?
doktor bi tuhaf zaten hecen hafta da ondan once biz gorduk kalp atisini:) ille tam goremiyorum alttan bakim dedi..ben de dedim ki zaruri bi durum olmadikca tercih etmiyorum haftaya tekrar gelirim gerekirse..sonra bi baktim ekrana yan sön yapiyo..pardon dedim bu kalp diil mi gayet de parlak gorunuyo..aa evet dedi;)) baska doktorda randewu alicam gitmem ben zaten bidaha buna

benim doktor da böyle bir durum gördü o yüzden 15 gün sonraya gün verdi ikiz mi geliyor ikiz :emir_bebek::emir_bebek:
ayy gelmesinn..ewde iki yawrus daha war bu zaten supriz gebelikti duser bayilirim ha:)

çok güldüm hikayene ben de 2 aylık evliyken hem de doğum kontrol hapı kullanırken 1 hafta gecikmiştim ağla ağla harap oldum ben hamile olamam daha emin değilim anne olabileceğimden diye idrar testi aldım yaptım sonuç negatif 5 dakika sonra da regl oldum :KK70:
Zaten o regliler testi bekler hep :) bende de çok oldu oyle gittim test aldim hop adet :) bunda da oyle olur sandim da cift çizgiyi gorunce kalakaldim:) :)

Zaten o regliler testi bekler hep :) bende de çok oldu oyle gittim test aldim hop adet :) bunda da oyle olur sandim da cift çizgiyi gorunce kalakaldim:) :)

ben de bu seferde inanılmaz kasık ağrısı çekiyordum sökülemiyorum sandım çünkü hapı bıraktığımın ilk ayıydı hiç beklemiyordum. söktürücü almak için gittim hamileymişim. bende pko olduğunu söylüyordu bir sürü doktor hamile kalamazsın bile demişti Allah'a şükürler olsun :dua:

en çok süt ürünlerinde var diye yazıyorlar evet ama benim doktorum süt demiş bulundu eşime anlatamıyorum. İçmiyorum diye gözüne batıyor adamın :KK66: bir gün aralıklı içmede anlaştık ama ona bile sabrım Yok :) kaşar mevzusuna yükleneyim ben sağol canımmmm
Ona soyle sen hamile kalinca sut içersin olmuyor içiliyor diye :))

doktor bi tuhaf zaten hecen hafta da ondan once biz gorduk kalp atisini:) ille tam goremiyorum alttan bakim dedi..ben de dedim ki zaruri bi durum olmadikca tercih etmiyorum haftaya tekrar gelirim gerekirse..sonra bi baktim ekrana yan sön yapiyo..pardon dedim bu kalp diil mi gayet de parlak gorunuyo..aa evet dedi:KK66:) baska doktorda randewu alicam gitmem ben zaten bidaha buna

ayy gelmesinn..ewde iki yawrus daha war bu zaten supriz gebelikti duser bayilirim ha:)
İçine sinen kafanın uyduğu doktor can doktordur kalp atışını nasıl fark edemez yaa :oha: ikiz mi geliyor acaba gonlunden geçen neyse o olsun hayırlısı olsun :eek:

slm kizlar..bugun 7 hafta bitti dr kontrolum wardi..gecen hafta keseyi de kalp atısıni da gormustuk ama haftaya bidaha gel demisti..neyse gittik bakti kese tamam bebek tamam kalp atisi tamam ama anlamlandiramadigim bisey war alttan bakabilir miyim dedi..bakti..kist diil ama ne bilmiyorum bisey war dedi..ne oldugunu bilmiyomus..15 gun sonra bi gel bakalim kuculuyo mu buyuyo mu dedi canim sıkıldı
Canimm doktora deseydin ki sen bilmicen de ben mi bilcem beee adam :) insallah onemli bir sey degildir canim okurken hic gerilmedim kotu bisey degilmis gibi geldi bana belki ikinci bir kese vardir :)

ben de bu seferde inanılmaz kasık ağrısı çekiyordum sökülemiyorum sandım çünkü hapı bıraktığımın ilk ayıydı hiç beklemiyordum. söktürücü almak için gittim hamileymişim. bende pko olduğunu söylüyordu bir sürü doktor hamile kalamazsın bile demişti Allah'a şükürler olsun :dua:
Masallahh Ne kadar guzel canim cok sukur rabbim aratmamis ne mutlu sana :KK200:

Çok şanslısın arkadaşım ben de pco vardı ve bana da zor hamile kalırsın dedikleri için 3 yıldır hiç korunmadim :KK33:

İçine sinen kafanın uyduğu doktor can doktordur kalp atışını nasıl fark edemez yaa :oha: ikiz mi geliyor acaba gonlunden geçen neyse o olsun hayırlısı olsun :eek:

Canimm doktora deseydin ki sen bilmicen de ben mi bilcem beee adam :) insallah onemli bir sey degildir canim okurken hic gerilmedim kotu bisey degilmis gibi geldi bana belki ikinci bir kese vardir :)
saolun kizlar ben de basta gerildim ama sonra dedim ki Allah buyuk weren de O Allah korusun bisey olursa alan da O..sakinim beklemedeyim..ikiz diyip diyip kalbime indirmeyin ya:)

Back
X