• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında araştırmasına pek gerek kalmadı adet günüme 2 gün varken kontrolüm vardı ve acayip bi kasık sancısı çekiyordum çok fazla. Doktorum muayene etti sonra da adet olacaksın deyip adet söktürücü verdi hamile olduğumu sonradan öğrendim ve sonuç maalesef düştükle sonuçlandı :silah:
Ay o nasıl bi doktormuş muayene ederken anlamamış

Hoşbuldum hayırlı olsun bebişlerimiz
Hala bezli sürekli bir kaka derdi ve sürekli kucak istiyo bende fırsat buldukça yatıyorum öğle uykusuna birlikte yatıyoruz :) bulantıda başladı zaten :KK43:

Aynen bezli bebek çok zor anlıyorum seni yaza doğru atarsınız bezi inşallah.Benim ilk günler oldu şuanda yok çok şükür.

Merhaba kızlar.Ben de bugün gittim doktora. Karından baktı. Rahim duvarı kalınlaşmış kese oluşumu başlamış dedi. Cuma günü çağırdı tekrar. Büyük ihtimalle görürüz dedi. Göremezse vajinal bakacakmış. İnşallah görünürde biraz azalır stres:dua:

MERHABA BENİ DE EKLER MİSİNİZ ARANIZDA YENİYİM SON ADET 23-11-2017 VE GEBEYİM :)
Hoşgeldin canım :)
Merhaba kızlar.Ben de bugün gittim doktora. Karından baktı. Rahim duvarı kalınlaşmış kese oluşumu başlamış dedi. Cuma günü çağırdı tekrar. Büyük ihtimalle görürüz dedi. Göremezse vajinal bakacakmış. İnşallah görünürde biraz azalır stres:dua:
Hadi inşallah canım cuma günü görüp rahatlarsın :)

Canim insallah o bulantilar hic gelmez bende cok rahattim ama kac gündür bulanti istahsizlik akrasif harketler tavan yaptı:KK43: uykumu alamıyorum diye sabah eşim için uyanınca sürekli farkında olmadan onun kalbini kırıyorum bi tuhafım anlayacağın
İnşallah canım. Bendede tam tersi enerji tavan. Sende belirtiler başlamış yani Allah kolaylık versn. Ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Unutuyorum çoğu zaman. Oğlumda var park bahçe koşturuyoruz havayı güneşli görünce. İlk gebeliğim kanamalıydı benim. Daha henüz kontrole de gitmedim. Keseyi falan görmedim yani.

Hayırlı olsun canım, benim karından gözükmemişti iki kez gittim hem kese için hem kalp atışı için ikisindede vajinal bakıldı ama göründü şükür

MERHABA BENİ DE EKLER MİSİNİZ ARANIZDA YENİYİM SON ADET 23-11-2017 VE GEBEYİM :)

merhaba canım hoşgeldin benimde son adet tarihim 23 kasımdı aynı ayda hamile kalmışız. Bu cumartesi randevum var ve acayip heycanlıyım kese görüncekmi çok merak ediyorum. Sen doktora gittin mi?

Kizlar nolur yardım edin pazartesi günü keseyi gördük beta hcg 3700 bugün sabah kan verdim değerim 5500 e yükselmiş ama 2 katı artış olmamis çok korkuyorum cokkk bisi diyin nolur

Daha erken olmasa alışverişe çıkacağım valla. Sizde de var mı rahatsız etmeye başladı beni pantolonlar hatta eşofmanlar bile. Düğme ve lastik kısımları direk göbek çevreme gelince rahat hissetmiyorum

Merhaba kızlar :KK200:
Dünden beri hiç yazamadim çok fena boğaz ağrısı ve grip devam ediyor ugrayamadm buralara..
Yeni hamisler hoşgeldiniz herşey çok güzel gider inşallah
Rabbim hepimize hem maddi hem de manevi kolaylıklar versin inşallah :nazar:
Bende de acayip gaz var:halay:büyük çoğunluğun sıkıntısı galiba
Kabiz olanlara iki tavsiyem var geceden suya 2 kayısı koyup sabah için kayısı da yiyin çok iyi geliyo.Bir de zeytinyağı çok iyi geliyo onu yemek size kalmış ister için ben hayatta içemem de zeytini üstüne katip az da nane falan öyle ekmekle banıp yerseniz o da çok faydali:KK49:
Sıkıntısız hamilelik geçirenler çok şükredin başta benm de bi şeyim yoktu çok güzeldi ama 3.4 haftadr feciyim her sabah :kusmuk:çıkarıyorum şimdi bi de grip olunca geniz akıntısıyla daha çok bulandiriyo kesinlikle kıymetini bilin :dua:
Okuyanlara çalışanlara da Allah kolaylık versin :anneadayı:
Bizde 2 hafta sonra gtcez bakalm inşallah herşey yolunda gider:emir_bebek:
Hepinizi öpüyorum :KK49:

Kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu. Çok korkuyorum. Şimdi proluton dupot diye bi iğne vuruldum. Çok endişeliyim inşallah bebeğim beni bırakmaz

hadi yaaa tecrübelimisin bu konuda canım benim ilk hamileliğim... Uyku en hassas olduğum noktadır
Evet tecrübem pazartesi gunu 1 yaşında olacak :) bende cok hassasisim kizima hamileyken uyu uykunun keyfini sür cok arayacaksın diyorlardi hakikatten oyleymis siz uyuyun benim oyle bir sansim yok bes gündür sabahliyoruz azı disleri geliyor sanirim ah diyorum keskeeeee her firsatta uyumus olsaydim :)

:KK200: yüzümde gülücüklere sebep olan arkadaşima çook tesekkur ediyorum. Tmm pozitif oluyorum hersey yolunda kucük haşhaşim hizla büyüyor bol su içiyorum yaşasin yemek yemek demiyorum daha dur diyorumkontrollu git. Hedef 10 kiloyu gecmemek bakalim. Kiz ne güzel moral verdin öpüyorumm:KK36:
Ayy canım tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana burda onun için varız birbirimiz destek için ama gerçekten burda o kadar çok oluyo ki etkilenen ben galiba ikinci olduğu için biraz daha rahatım, ama ne kadar stresli sıkıntılı bir hamilelik yaşarsanız doğunca o kadar sıkıntılı ağlayan bir bebek olur ona göre bende seni öpüyorum :KK60:

Kizlar nolur yardım edin pazartesi günü keseyi gördük beta hcg 3700 bugün sabah kan verdim değerim 5500 e yükselmiş ama 2 katı artış olmamis çok korkuyorum cokkk bisi diyin nolur
Niye bu kadar panik oldun 5500 değer gayet iyi açıkçası hamilesin yani nasıl bir yardım istersin canım :temizlik: sen doktora gitsen kese bile görürsün

Kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu. Çok korkuyorum. Şimdi proluton dupot diye bi iğne vuruldum. Çok endişeliyim inşallah bebeğim beni bırakmaz
Hemen aklına kötü şeyler getirme ayaklarını kaldır yat.Sen elinden geleni yap sonra Rabbime emanet et o melegini korur merak etme:dua:

Hemen telaş yapma canım. Her zaman böyle olması beklenmezmiş. Bir yerde okumustum 6. ve 7. haftadan sonra 3,4 günde bir olabiliyormuş iki katı artış. Hayırlısıyla inşallah sağlık haberlerini alırsın

Evet tecrübem pazartesi gunu 1 yaşında olacak :) bende cok hassasisim kizima hamileyken uyu uykunun keyfini sür cok arayacaksın diyorlardi hakikatten oyleymis siz uyuyun benim oyle bir sansim yok bes gündür sabahliyoruz azı disleri geliyor sanirim ah diyorum keskeeeee her firsatta uyumus olsaydim :)
Tühh yaaa kıyamam yardım edecekk anne k.valide yok mu canım seni biraz dinlendirseler,Allah yardımcın olsun

ay ne güzel doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden :) bende çalıştığım için bi hafta sonlarım var ondada cumartesileri artık doktor kontrolllerinde geçer bana da uyku zor gibi görünüyor .

Back
X