Doğuma Hazırlık 2018 Ağustos annelerinin bebişlerine aldıkları :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar herkese merhaba
bende biseyler aldım
Tabi daha eksik cokk :)
çooook tatlılar :) ya öyle bir mevsimde doğuyor ki bizim bıdıklar ne alacağımı şaşırdım kaldım..yaz olacak ama bir ay sonra bahar hemen sonra havalar soğucak falan.. :)

çooook tatlılar :) ya öyle bir mevsimde doğuyor ki bizim bıdıklar ne alacağımı şaşırdım kaldım..yaz olacak ama bir ay sonra bahar hemen sonra havalar soğucak falan.. :)

Aynen insan ne alsam diyor :) iki turlu gidiyorum ben simdilik. Hele bi dogsunlarda ihtiyac olursa iki dakka gider aliriz artik

Benim genel olarak büyük eşyalar kaldı. Bebek odası beşik bebek arabası. Birde birkaç ıvırzıvır. Giyim eşyası tamamen bitti birtek ekstra hastane çıkışı almak istiyorum foto çekimi için falan, sahi birde nevresimi kaldı. İsime karar versek hastane çıkılı ve nevresimde bitecek nakışlı istiyorum onları ama isim işi zulüm oldu resmen eşinle anlaşamıyoruz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…