Doğuma Hazırlık 2018 Ağustos annelerinin bebişlerine aldıkları :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde oglum olacak ama gozum hep kiz kiyafetlerinde cok guzeller begenmis almissin gule gule giysin insallah.. belki altlar biraz erkeksi ama ustler icin oyle bisey yok bide griler hem kiz hem erkek icin guzel :)

Benimde oglum olacak ama gozum hep kiz kiyafetlerinde cok guzeller begenmis almissin gule gule giysin insallah.. belki altlar biraz erkeksi ama ustler icin oyle bisey yok bide griler hem kiz hem erkek icin guzel :)
Yani bence de el kadar bebek zaten ne anlar pembeden maviden :) Biraz büyüyünce kendi istediği gibi giyinir artık

Slm arkadaslar hepinizin bebişlerinin kiyafetleri cok gúzel gúzel günlerde giydirin insallah darisida benim alisverise

Bende o siteyi takipediyorum ve çok beğendiğim parçalar vardı. Kalitesi güzel diyorsan gönül rahatlıgıyla alabilirim bende bişiler

Bende o siteyi takipediyorum ve çok beğendiğim parçalar vardı. Kalitesi güzel diyorsan gönül rahatlıgıyla alabilirim bende bişiler
Kesinlikle tavsiye ederim canım yumuşacık pamuklu çok kaliteli ürünler. Ben hatta şimdi ikinci siparişi vermeyi düşüyorum. Keşke yakın olsam da mağazasına gidebilsem :))

Kesinlikle tavsiye ederim canım yumuşacık pamuklu çok kaliteli ürünler. Ben hatta şimdi ikinci siparişi vermeyi düşüyorum. Keşke yakın olsam da mağazasına gidebilsem :))
Bir kaç hafta önce burada o siteden bir kaç ğrün çekip yollamıştım. Hatta beğenenler olmuştu. Ama hiç sipariş vermedim. Vereyim diyorum pijama tarzı şeyleri hiç yok.

Bir kaç hafta önce burada o siteden bir kaç ğrün çekip yollamıştım. Hatta beğenenler olmuştu. Ama hiç sipariş vermedim. Vereyim diyorum pijama tarzı şeyleri hiç yok.
Evet çok çeşitli şeyler yok aslında. Hastane çıkışı olarak baya bi seçenek vardı. Ben de yukarıya attıklarımı aldım işte :)

Online alışveriş yapacak arkadaşlar hangi
Sayfalardan alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz acaba benim de kızım olacak daha başlamadım hiç

Kizlar size tavsiyem :)

Tek ayaktan giyilmeli tulum almayin sakın

Yakasınında dantel küpür olan kiyafetler de almayın cocugun boynuna geliyor ve rahatsız ediyor

Ayrica yazin en sicak gunleri dogum yapacaginiz icin ince kumaşlı olan kiyafetler seçin

Kolay ve hayirlı dogumlar size :)

Kızlar herkese merhaba
bende biseyler aldım
Tabi daha eksik cokk :)

Eklentiler

• 20180503_173009.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 20180503_173005.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 20180503_172955.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 20180503_172945.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 94
  • 20180503_172602.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 101
  • 20180503_172421.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 93
  • 20180503_172344.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 92
  • 20180503_172230.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 20180503_172217.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba kızlar allah hepimizin evladını sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. .bizim doğumda 27 agustos görünüyor inşallah.. .ben birşey almıyorum ama anneanne babaanne hic durmuyorlar...acaba en cok zıbın mi ihtiyaç olur yeni doğduğunda yardımcı olur musunuz

Zibin ve tulum diye dusunuyorum ben ama ,, bende acemiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…