Benimde oglum olacak ama gozum hep kiz kiyafetlerindeYa kızlar bir de ben böyle dantelli pembiş kıyafetleri sevmiyorum. Kızım olacak kısmetse. Bebek mağazalarında da hep böyle var o yüzden zor buluyorum. Erkek aldığım bile oluyor annem de çok erkeksi alıyorsun diye kızdıMesela şu aldıklarım erkek diye geçiyor sizce çok mu erkeksi?
Yani bence de el kadar bebek zaten ne anlar pembeden maviden :) Biraz büyüyünce kendi istediği gibi giyinir artıkBenimde oglum olacak ama gozum hep kiz kiyafetlerindecok guzeller begenmis almissin gule gule giysin insallah.. belki altlar biraz erkeksi ama ustler icin oyle bisey yok bide griler hem kiz hem erkek icin guzel :)
çok güzel :) üzerinde görmek nasip olsunnKızıma hastane cıkısı aldım ebebekten 200tl etkıketı vardı ındırımden 90tl ye aldım.
Amın ınşçok güzel :) üzerinde görmek nasip olsunn
Bende o siteyi takipediyorum ve çok beğendiğim parçalar vardı. Kalitesi güzel diyorsan gönül rahatlıgıyla alabilirim bende bişilerSelam kızlar internetten aldığım kıyafetler bugün geldi. Şimdi çekip atacağım buraya da. İnstagram'dan ilkim_bebe sayfasından aldım kumaş kalitesi çok güzel internet alışverişi düşünen varsa tavsiye ederim
Kesinlikle tavsiye ederim canım yumuşacık pamuklu çok kaliteli ürünler. Ben hatta şimdi ikinci siparişi vermeyi düşüyorum. Keşke yakın olsam da mağazasına gidebilsem :))Bende o siteyi takipediyorum ve çok beğendiğim parçalar vardı. Kalitesi güzel diyorsan gönül rahatlıgıyla alabilirim bende bişiler
Bir kaç hafta önce burada o siteden bir kaç ğrün çekip yollamıştım. Hatta beğenenler olmuştu. Ama hiç sipariş vermedim. Vereyim diyorum pijama tarzı şeyleri hiç yok.Kesinlikle tavsiye ederim canım yumuşacık pamuklu çok kaliteli ürünler. Ben hatta şimdi ikinci siparişi vermeyi düşüyorum. Keşke yakın olsam da mağazasına gidebilsem :))
Evet çok çeşitli şeyler yok aslında. Hastane çıkışı olarak baya bi seçenek vardı. Ben de yukarıya attıklarımı aldım işte :)Bir kaç hafta önce burada o siteden bir kaç ğrün çekip yollamıştım. Hatta beğenenler olmuştu. Ama hiç sipariş vermedim. Vereyim diyorum pijama tarzı şeyleri hiç yok.
Cok guzeller saglikla giysinKendim çekmeye üşendim sayfadan görselleri atıyorum birebir geldi hepsi zaten
canım alt açma minder ve yastığını ne kadara aldın? ben yastık minder battaniye takım olarak gördüm çok tatlı yüzdeyüz pamuk 79 tl...değer mi sence sipariş edeyimmiBunlar da bizim yeni cicilerimiz
Hepsi çok güzeller canım sağlıkla giydir inşallahKızlar herkese merhaba
bende biseyler aldım
Tabi daha eksik cokk :)
Hepsi çok güzeller canım sağlıkla giydir inşallah
Merhaba kızlar allah hepimizin evladını sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. .bizim doğumda 27 agustos görünüyor inşallah.. .ben birşey almıyorum ama anneanne babaanne hic durmuyorlar...acaba en cok zıbın mi ihtiyaç olur yeni doğduğunda yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?