Pisik kremi sac ve vucut sampuani vucut kremi ve masaj yagiGülengüle kullanımin inşallah canım b nde mustelaya karar verdim. Neler var içinde setin
Hepsibe bayildim cnm saglikli guzel gunlerde giysin insBunlar da bizim yeni cicilerimiz
Valla bende daha karar veremedım onlarakızlar buraya bakınca panik oluyorumbebek arabası ve beşik işini naptınız? arastırmaktan kafam cok karısıyor
Ayyy cok guzeller saglikla giysinBunlar da bizim yeni cicilerimiz
Canım güle güle kullansın inşallah kuzucuğunnn. Hepsii harikalar ama en çok prensesli takımı beğendim:) içim pırpır oldu wala. Sen çoğu işi hallettinBunlar da bizim yeni cicilerimiz
Sağol cNım. Hiç çıkmadım daha çarşıya. Şuana kdar netten hallettim öyle böyle. Kapalı çarşının zafer tarafına doğru bi bebek mağazası var ama bayağı büyük bebeler sarayı değil dediğim yer. Çok güzel şeyler vardı ablama bakmıştık pradan kaldı aklımdahepisnize teşekkürler kızlar
daha güzelleri sizin olsun inşallahhh
kirmizidefter çok tatlıymış bu takım çarşıya gidersen benim aldığım yere bak çok iyi fiyatları
Aynen canım kumaşları çok güzel az büyüdüğünde de burdan alışveriş yaparım heraldeCanım güle gülenkullan brnde hastane çıkışı aldım bir takım o kdar beğendim ilkim bebenin ürünlerini kumaşı hamur gibi bayıldımm bendeRosalie-00
50 miiiii naptınn canım senAnnisler 50nin üstünde agiz bezimiz oldu cogu buyuk bazilari kucuk boy yeter mi sizce daha alayimmi
Cok guzelle4 masalalh canim.gule gule giyer insalalhBunlar da bizim yeni cicilerimiz
O zaman yeter demekki hep cok bulunsun el altinda diye okudum duydum ucuzda bisey oldugu icin denk geldikce almistim50 miiiii naptınn canım senben 10 tane falan alayım yeter diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?