2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
herkese merhaba
31 yasındayım sebepsız ınfertilite ile 3 deneme 3 düşük yasadım. Simdi 4. Deneme hiçbir sorun yok ancak ngs /cd56/era ile dondurulmus tedavıme basladım. Estrfem ile başladım (3.1).
Bu ay baslayan yada baslayacaklar birlikte sürecimizi paylasalım... sizler ne durumdasınız..

Benim transferim oldu bugün 5. Gün hiçbelirtim yok sadece rahim içinde kasılma oluyor ara ara. 3. Gün embiriyosuydu
İnş guzel sonuclar alırsın canım. Bir belirti olmuyor zaten. Ancak benımde 3 gebelığımde kasılmalar vardı. Dr lar bunun rahımın doğal seleksiyonu oldugunu soyluyor. Rahımdeki gelişim ve degısımler kasılma agrı kramp gibi reaksıyonlar verebıluyor. Kacıncı deneme ve teshıs neydı acaba

Benim 2. Denemem 4 yıllık evliyim ve hiç gebelik gerçekleşmedi.

merhaba hanimlar benimde ilk denemem tutmadi adetimi bekliyorum ikinciye baslicaz.. bu sefer ignelerimi degistirdibdoktor. envola verdi

Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun
Benim de ilk denemem 11. Günüm
Yarın test vereceğim inşallah
Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlısıyla

Merhaba arkadaşlar, benim de bugün yumurtalarım toplandı, 21 adet yumurta toplanmış doktor çok iyi olduğunu söyledi ama bakalım yarın kaç tanesi döllenmiş olacak . Doktorum 5.gün transfer yapılacağını söyledi . Baya heyecanliyim . Hepimiz için herşey güzel olur umarım!

Amh degerı cok yanıltıcı olabılıyor. Deger 0 olup hamıle kalan cok kişi var. Cogu dr bu testın guvenılırlıgı konusunda kararsız
Tedavimde gördük ki doğruluk payı var
Çünkü sadece 3 yumurta toplandı ve bir embriyomuz döllendi
Yumurta rezervimi ve kalitesini baya bozmuş kistim
Daha 28 yaşındayım ve amh 0,72
İnşallah bugün mutlu haberi almak nasip olur
1 tanede olsa bizim olur

Elbette.. bu sürecte neler duyduk ne mucızelere tanık olduk. Rabbım bızlerede nasıp etsn inş

Arkadaşlar 7 ağustos transfer tarihim bugün test yaptırdım 0.30 çıktı. Trasfer günü sayılmıyorsa bugün 9. Günüm doktor cumartesi yaptır demişti bana. Sizce sonuç değişir mi?

Arkadaşlar şimdi doktor ile konuştuk 21 yumurtadan 17 tanesini kullanabilmişler 17 taneden de 15 tanesi döllenmiş 10 tanesini dolduracaklar 5 tanesini pazartesiye kadar bekletip 2 embriyo transfer edecekler . Sanırım bu iyi birşey. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar 7 ağustos transfer tarihim bugün test yaptırdım 0.30 çıktı. Trasfer günü sayılmıyorsa bugün 9. Günüm doktor cumartesi yaptır demişti bana. Sizce sonuç değişir mi?
Hayır degısmez canım 7. Gun itibarıyle kanda beta hcg hormonu salgılanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…