- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
İnş guzel sonuclar alırsın canım. Bir belirti olmuyor zaten. Ancak benımde 3 gebelığımde kasılmalar vardı. Dr lar bunun rahımın doğal seleksiyonu oldugunu soyluyor. Rahımdeki gelişim ve degısımler kasılma agrı kramp gibi reaksıyonlar verebıluyor. Kacıncı deneme ve teshıs neydı acabaBenim transferim oldu bugün 5. Gün hiçbelirtim yok sadece rahim içinde kasılma oluyor ara ara. 3. Gün embiriyosuydu
İnş guzel sonuclar alırsın canım. Bir belirti olmuyor zaten. Ancak benımde 3 gebelığımde kasılmalar vardı. Dr lar bunun rahımın doğal seleksiyonu oldugunu soyluyor. Rahımdeki gelişim ve degısımler kasılma agrı kramp gibi reaksıyonlar verebıluyor. Kacıncı deneme ve teshıs neydı acaba
Nedenı neymışBenim 2. Denemem 4 yıllık evliyim ve hiç gebelik gerçekleşmedi.
Nedenı neymış
amin insallahh hayirli sonuclarini bekliyoruz insallahMerhabalar tedaviniz hayırlı olsun
Benim de ilk denemem 11. Günüm
Yarın test vereceğim inşallah
Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlısıyla
Mutlaka sonucu yazın.Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun
Benim de ilk denemem 11. Günüm
Yarın test vereceğim inşallah
Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlısıyla
İnşallah yazarım tabiMutlaka sonucu yazın.
Sizin sorun neydı ?
Amh degerı cok yanıltıcı olabılıyor. Deger 0 olup hamıle kalan cok kişi var. Cogu dr bu testın guvenılırlıgı konusunda kararsızİnşallah yazarım tabi
Çikolata kistim var ve bu sebepten amh düşük
Tedavimde gördük ki doğruluk payı varAmh degerı cok yanıltıcı olabılıyor. Deger 0 olup hamıle kalan cok kişi var. Cogu dr bu testın guvenılırlıgı konusunda kararsız
Elbette.. bu sürecte neler duyduk ne mucızelere tanık olduk. Rabbım bızlerede nasıp etsn inşTedavimde gördük ki doğruluk payı var
Çünkü sadece 3 yumurta toplandı ve bir embriyomuz döllendi
Yumurta rezervimi ve kalitesini baya bozmuş kistim
Daha 28 yaşındayım ve amh 0,72
İnşallah bugün mutlu haberi almak nasip olur
1 tanede olsa bizim olur
Maalesef sonuç negatifElbette.. bu sürecte neler duyduk ne mucızelere tanık olduk. Rabbım bızlerede nasıp etsn inş
Hayır degısmez canımArkadaşlar 7 ağustos transfer tarihim bugün test yaptırdım 0.30 çıktı. Trasfer günü sayılmıyorsa bugün 9. Günüm doktor cumartesi yaptır demişti bana. Sizce sonuç değişir mi?
Yine deneyecegız dedıgın gibi zamanı var demekki.. yuregını hıssettıklerını oyle candan yurekten anlıyorum kı. Rabbım sabır versn cnmMaalesef sonuç negatif
Zamanı gelmemiş demek ki hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?