2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

İnşallah hepimizin ağustos bebesi olsun diyelim. Beşinci denemem ve transferin 11.günündeyim pazartesi tahlil yaptıracağım. Bu sefer sabrettim söylenenden önce test yapmadım sabırla pazartesiyi bekliyorum. 1.tanesi 8 hücreli bir tanesi daha küçük toplam iki tane 3.gün transferi yapıldı. Bakalım hayırlısı olsun beklemesi çok zor

kizlar bende adetimi bekliyorum gelmedi.. basarisiz tüp bebekten sonra adet gecikmeleri oluyormu? tüp bebek yaptirdigimda tam gününde gelmisti adetim öylelikte tutmadigini anlamistim. adetim hic gecikmezdi.. ilaclardan gecikmis olabilirmi ikinci denemeye baslicaz adet basladiginda

Benim kimyasal gebekik sonrasında 3 adet dönemi ara kanamalarim olmuştu. Adetim olup bittikten 5 gün sonra kanamalarim tekrar başlamıştı. Yani tedavi sonrasi eski döngüye dönmesi 3 ay almıştı. Siz d oktorunuza sorun ve gebelik testi yaptım bence

yarinda gelmezse aricam doktorumu bugün test yaptim ama negatif cikti daha dogrusu verilen sürecte negatifdi ama 10 dk sonra coook silik zar zor görünen ikinci bi cizgi belirdi ama positife yoramadim zaman asimindan kendiliginden olustugunu düsünüyorum... keske gercekten hamile olsam bayram hediyesi olsa bu ay hic öyle calismadikda bakmadimda yumurta catlama dönemim ne zaman diye yani hic hamileyim diyemiyorum... allahim her kese nasip etsin sizede büyük gecmis olsun

Merhaba benimde 24temmuzda transferim oldu 4.denememiz ve 7haftalık hamileyim. Darısı başınıza. Zorlu süreç allah sabır versin hepinize
allah bagislasin insallahhh hayirli saglikli bir evladin olur... peki senin adetin nasildi olumsuz tüp bebek denemesinde? benim sadece gögüslerim sis karnim agriyodu oda gecti ama akintim felanda yok alt üst oldum iyice

Göğüs ağrısı fenaaa :)) bide mide yanması oldu transfer sonrasındaki hafta atıştırınca geçiyo. Fazla ayakta kalınca kasıkta ağrı oldu. Bu kadar akıntı falan olmadı. Tahmin ediyorum durumunu ama oyala kendini düşünmemeye çalış

olumsuz oldugu sürecte adet gecikmelerin oldumu canim?

Negatif olduğunda zaman gecsede negatif kalıyor. Bence sabah ilk is kanda gebelik baktirin. Kan daha kesin sonuç veriyor. Hadi inşallah gebesinizdir. Tup bebek sonrasi normal gebelik si duyuyluyor.

Negatif olduğunda zaman gecsede negatif kalıyor. Bence sabah ilk is kanda gebelik baktirin. Kan daha kesin sonuç veriyor. Hadi inşallah gebesinizdir. Tup bebek sonrasi normal gebelik si duyuyluyor.
ay insallah öyledir canim ya rabbim hayirlisini versin 3 asilama yaptirdim bi tüp bebek olmadi... insallah normal yolla olmustur ikinciyi yapmak zorunda kalmam..

Bence öyle adet tarihin geciktiyse ve silik de olsa 2. Çizgi varsa. Senin adına sevindim. Haber ver bize de merak ettim şimdi.

Bence öyle adet tarihin geciktiyse ve silik de olsa 2. Çizgi varsa. Senin adına sevindim. Haber ver bize de merak ettim şimdi.
bugün tekrar idrar testi yaptim yine verilen sürede negatifdi 10 dk sonra belli belirsiz bi gölge cikti herhalde hamile olsam simdiye belirginlesmesi lazimdi cizginin.. hamile degilsem adetim bari gelsede ikinci denemeye baslasak...

bugün tekrar idrar testi yaptim yine verilen sürede negatifdi 10 dk sonra belli belirsiz bi gölge cikti herhalde hamile olsam simdiye belirginlesmesi lazimdi cizginin.. hamile degilsem adetim bari gelsede ikinci denemeye baslasak...

Arkadaşım sakin üzülme , kan testi yatırmadıysam yaptır ama negatif isr dünyanın sonu değil , tekrar denersin . Herşey güzel olacak merak etme

Rose_marie adetiniz kac gun gecikti. Idrarda 10 gün gecince belli oluyor. O yüzden hiç erken tespit edenlerden değil normal 5 tl olan testlerden yap 9/ 10 gun gecince. bu arada da pozitif dusun.

Rose_marie adetiniz kac gun gecikti. Idrarda 10 gün gecince belli oluyor. O yüzden hiç erken tespit edenlerden değil normal 5 tl olan testlerden yap 9/ 10 gun gecince. bu arada da pozitif dusun.
4 gün gecikti normalde hic gecikme olmazdi.. adetim gelcek gibi agrimda yok karnimda sadece gögüslerim cok sisti ve aciyo o kadar... beklicem bakalim ne zaman gelecek..

Benim dün oldu transferim , bugün çok çok erken ama göğüslerim acıyor , adet olcakmışım hissi var içimde . Çünkü bu kadar erken göğüs ağrısı filan olmaz :/ moral olarakta nedense çok çökmüş durumdayım

Canım oncelikle hayırlı olsun ins sımsıkı tutunur bebişin
Moral bozmak yok heleki ilk günden.. Bebiş Tutunmaya calısıyor ve ona negatif enerji yolluyorsun bunu yapma.. Belirtilere hiç takılma ilaçların yan etkisi onlar
Ümitle ve duayla test gününü bekle. İlaçlarını aksatma. Hersey olacagına varır biz elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahın. Şimdi toparlan bebişinle konus güzel haberler vereceksin inş
Hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…