2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Cok cok ıyı .. cok sevındım.. guzel gelişmelerini yaz canım

Ben de tedaviye başladım. Bugun 7. Ignemi yapacağım. 2 gün önce yumurta kontrolum vardı folikuller kucukmus,bugün tekrar yumurta kontrolum var bakalım ne olacak sonuç. Inşallah olumlu gelişir herşey. Nasip tabi.

Cok cok ıyı .. cok sevındım.. guzel gelişmelerini yaz canım

Canım çok teşekkür ederim cevap için , ama biraz canım sıkıldı çünkü bu seferde yumurtalar çok fazla uyarılmış , pazartesi günü transfer yapılacak mı yoksa onlarda dondurulup 1-2 ay sonra mı yapılacak bilmiyorum açıkçası , bu durumun çok büyük bir tehlikesi yoksa yapılsın istiyorum transfer , yani tek sorun karında biraz şişlik ve hafif kasık ağrısı ise.. offff

Benimde 1.kontrolde cok iyi buyumusler dedi catlamasin diye igne verdi cetrotide ama dunki ikinci kontrolde bazilari buyumemis dedi orantisiz dedi luveris verdi yarin yine kontrolum var bakalim insallah guzel ve kaliteli gelisirler ..

Acıkcası ben acele etmemenı tavsıye ederım rahımde sende en ıyı oldugun zaman teansferın olsun. Bıraz sıslık ve agrı deyıp gecme ilk zamanlar cok begatıf olmana o surecı kötü gecırmene sebep olabılır. 1-2 ay beklemeyı goze alırdım ben.

Ins guzel sonuclar alacagız cnm hayırlı olsn tedavın

Kısmet olursa ben de önümüzdeki ay başlarım diye düşünüyorum.bayramdan sonra histeroskopi yaptıracağım.rahim filmim temiz hiç bir sorunum gözükmüyor ama bir düşük iki kimyasal gebelik yaşadım son kimyasalım tüp bebekle oldu üstelik genetikten geçmiş bir embriyoydu.histeroskopi gösterecek bakalım bir sorun var mı yok mu.hepimizin hakkında hayırlısı hanımlar

Haklısın , zaten ben doktorların işine karışan bir tip değilim, onlara güvenmek zorundayım . Ne derlerse o .. bakalım pazartesi ne diyecekler :/

ay kizlar insallah hepimiz bu ay hamis kaliriz... bende adetimi bekliyorum yarin gelmesi lazim bakalim.. bi taraftan stressdeyim pazartesi tekrar ise basliyorum tatildeydim ve bu denemem tamda is zamanina denk geliyo nasil izin alcam etcem bilmiyorum

Tüm ısrarlarıma ragemn benım dr um hıstereskopı yapmıyor. Gerek gormuyot. Hangı dr gıdıyorsunux sorun neydı

Tüm ısrarlarıma ragemn benım dr um hıstereskopı yapmıyor. Gerek gormuyot. Hangı dr gıdıyorsunux sorun neydı
3 keredir kayıp olunca doktor gözle görmek istedi rahimi.ben bahçecideyim.sorunum yok.histeroskopide birşey çıkar mı bilmiyorum.aslında ben de yaptırmak istemiyorum ama artık rahimde bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.hsg temiz olsa da.eşimin sperm değerleri biraz sıkıntılıydı ama tüp için verdiği örnekte normal gördü doktor.morfoloji kötü de olsa 5.güne gitti embriyolar o yüzden morfoloji önemsiz diyor doktorumuz

Kızlar merhaba;

2015’te yaşadığım 1 negatif ve 1 çok kanamalı düşük sürecinden sonra içinde bulunduğum korku ve bozuk psikolojimi yenip bugün dondurulmuşlarla transferim gerçekleşti. Bayramdan sonra belli olacak durumum. İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.

16 ağustos transfer yapıldı.2 tane 3.gün embriyosu .bugün 3. Gun dikkat çeken bir belirti yok sadece transferden bu yana kasıklarda çok hafif ağrı var . Gaz sancısımu tam da karar veremedim çünkü çok fazla gazım var...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..

Seni kendime benzettim zamanlarımiz da tutuyor gibibenim de bugün 3. Günü embriyolarin 12 dollenmisten 11 i gelişimi normal 1 tanesi geriden geliyor.ben de tam anlayamıyorum ilkvtup bebek deneyimim transferin pazartesi mi olacak senin

Evet yani bir aksilik çıkmazsa eğer pazartesi :/ çünkü benim yumurtalar çok uyarılmış (tam ohss mi değil mi bilmiyorum ) doktor pazartesiye kadar bekleyelim dedi , eğer herşey iyi görünürse transfer yapılacak , yoksa dondurulup , uygun gördüğü zaman transfer edilecek . Çarşamba günü toplandı yumurtalar Çarşamba ve perşembe çok kötüydüm . Büyük tansiyonum çok düşüktü 5’e kadar düşmüştü . Ve tuvaletimi yaparken aşırı kramp giriyordu kaşıklarıma dün be bugün daha iyiyim , ama mesela bu sabahta uyandığımda adet sancısı gibi sancı vardı kasıklarımda 1 saat sonra geçti, şimdi tuvalette de ağrımıyor . İnşallah düzelir herşey ya :/
Valla ben de bilmiyorum çok , ben de yaşadıkça öğreniyorum

Yapılması için acele etme benim de şişkinliğ
Benim de sabah ilk uyanınca kasiklarimda hafif ağır oluyor.ilk zamanlar idrar yaparken de açıyordu. Sen pazartesi olsun diye düşünme canım. Sakin yapılmadı diye üzülme rahim dinlenir hormonların düzelir.ama belki de pazartesi uygun görür sıkıntı olmaz.iki transfer demişsin.iki transfer 35 yaş üstü oluyor değilmi.ben de düşünüyorum ama yaşım 32

Türkiye’de galiba öyle. Ben Almanya’dayım burda 2 embriyo yasal yani isteyen 2 tane isteyen 1 tane koydurabiliyormuş. Ben 2 tane istedim . Hayırlısı olsun ne diyim . Yok zaten ısrar etmem , doktor neyi uygun görürse o napalım :/ sende durumlar nasıl ?

5 yildir olmuyor benim.1 dusuk. Sebepsiz infertilite. Ilk tup bebek. Ister istemez heyecalaniyorum. Umutlanmak istemiyorum ama
Bakali hayirlisi. Senin nedeni neydi ilk tupbebek mi

5 yildir olmuyor benim.1 dusuk. Sebepsiz infertilite. Ilk tup bebek. Ister istemez heyecalaniyorum. Umutlanmak istemiyorum ama
Bakali hayirlisi. Senin nedeni neydi ilk tupbebek mi
Valla canım benim tiroidim var şu lanet haşimato. Ama yumurtlama vs . Çok şükür hiç bir problemim Yok . Doktor bundan dolayı olabilir dedi . Bizde 2 yıldır deniyoruz . Benim de ilk tüp denemem . Bundan önce 4 başarısız aşılamam var . Ben de gebelik hiç oluşmadı . İnsan istediği kadar stres yapmıyorum desin , yapıyor .
Birbirimize destek olalım , inşallah hayırlı haberler alırız ikimiz de

Insallah canim i sallah. Iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…