2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

35 yaşındayım 2 embriyo du 12. Gün benim de negatif tutmadı yanlış değilsin
Evet aslinda hicbirimiz yalniz degiliz. Ama bir gunn mutlaka dolacak bizim kucaklarimiz da Allah'in izniyle. Her negatfite bi yikilip sonra hicbir sey olmamis gibi daha da guclu basliyorum yeni tedavime.Yikilmak yok.

Bilmiyorum bana bElki deli diyeceksiniz ama ben ‘evrensel çekim gücüne’ çok inanan biriyim . Şimdiye kadar gerçekten hiç yanılmadım . Bu saf polyannacılık değil , gerçekten istemeyi bilmek. Bunun üzerine çok fazla kitap okudum . İster dua diyelim , ister evrene pozitif enerji diyelim adı her ne olursa olsun , böyle birşey var . İstemeyi bilmek gerek .
olumsuz tüm düşüncelerden sıyrılın . Ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum ! Siz de İnanın :KK200:

Bilmiyorum bana bElki deli diyeceksiniz ama ben ‘evrensel çekim gücüne’ çok inanan biriyim . Şimdiye kadar gerçekten hiç yanılmadım . Bu saf polyannacılık değil , gerçekten istemeyi bilmek. Bunun üzerine çok fazla kitap okudum . İster dua diyelim , ister evrene pozitif enerji diyelim adı her ne olursa olsun , böyle birşey var . İstemeyi bilmek gerek .
olumsuz tüm düşüncelerden sıyrılın . Ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum ! Siz de İnanın :KK200:
zaten umut değil mi bizleri her anlamda hayata bağlayan ancak elbette acıyı da yaşayacağız en derinden. ben de inanıyorum yoksa insan nasıl katlanır bunca acıya.

merhaba benim ilk tüp denemem lucrin kullanıyorum bugün 11. gün .8. gün adet olmam lazımdı ama gecıktırdı. fakat herkeste böyle olmuyor. gecıcı menapozdan kasıt hormonları baskılıyornus. seninde tedavın hayırlı olsun
Teşekkürler herkes farklı kullanıyor ben opudan sonra 21.gun 1defa kullanacağım.seninde hayırlı olsun.senin opu ne zaman di transfer ne zaman

Merhaba, pazartesi opu işlemi gerçekleşti benim, bugün 2. Günüm karnımda ve midemde şişlik hissediyorum, sanki içim gaz dolu, bu 3. Opum ama diğerlerinde hiç böyle olmamıştım, yaşayan var mı buna benzer şeyler?

kizlarrr bugün 7. günüm ve yumurtalarim daha büyümemis 11 12 cm dedi doktor ilk tüp bebek yaptirdigimda 11. gün toplamislardi bu sefer gec olacak dedi dokto ve takviye igne verdi.. moralim cok bozuk ya acaba kalitesimi kötüki??? cok yumurtan var ama kücükler dedi

Merhaba, pazartesi opu işlemi gerçekleşti benim, bugün 2. Günüm karnımda ve midemde şişlik hissediyorum, sanki içim gaz dolu, bu 3. Opum ama diğerlerinde hiç böyle olmamıştım, yaşayan var mı buna benzer şeyler?
Cok mu yunurta toplandi?Benim 4 opumda da şişlik agri hersey oldu.meraklanma. cok normal agrilar siskinlik sanki butun organlarim asagi inmis gibi hissediyordum.Ama sorun yok.

Bende son tedavimde ağrıdan kıvrandım resmen gaz sancısı öldürdü beni. Transfer oldum 1 hafta sonra ancak geçti. Tuvaletimi yaparken bile canım acıyordu

kizlarrr bugün 7. günüm ve yumurtalarim daha büyümemis 11 12 cm dedi doktor ilk tüp bebek yaptirdigimda 11. gün toplamislardi bu sefer gec olacak dedi dokto ve takviye igne verdi.. moralim cok bozuk ya acaba kalitesimi kötüki??? cok yumurtan var ama kücükler dedi
Yok canim kaloteyle ilgisi yok buyuyup buyumemesinin.Verilen ilaclara vucudun tepki vermesiyle alakali.Benim her denememde farkli zamanlarda toplandi.Ilaclarina devam et.Allahin izniyle mutlu sona ulas.

Bende son tedavimde ağrıdan kıvrandım resmen gaz sancısı öldürdü beni. Transfer oldum 1 hafta sonra ancak geçti. Tuvaletimi yaparken bile canım acıyordu
Evet ya tuvalette daha çok sancı yapıyor masıl birşey anlamadım, allah tamamına erdirsin, takip ediyorum seni, değerlerin katlanarak coşsun inşallah

Cok mu yunurta toplandi?Benim 4 opumda da şişlik agri hersey oldu.meraklanma. cok normal agrilar siskinlik sanki butun organlarim asagi inmis gibi hissediyordum.Ama sorun yok.
Çok taoplanmafı canım, takibimi uapan dr 15-16 dedi, opu sonrası 8 toplandı, bende anlamış değilim belki de içi boş çıkanları saymadılar

Bu arada _Citlembik_ _Citlembik_ senin test sonucuni merakla bekliyorum yaaa kendimden daha cok senin icim dua ediyorum su an.

Evet ya tuvalette daha çok sancı yapıyor masıl birşey anlamadım, allah tamamına erdirsin, takip ediyorum seni, değerlerin katlanarak coşsun inşallah

Ayy kızlar allah razı olsun bende çok heyecanlıyım bakalım kaç çıkacak değer. Saat 6 gibi veririm 7.30 gibi çıkar. Dua edin ne olur

Regl den sonraki 7.gün mü? Oyleyse daha erken benimkiler 11.gün toplandi 15.gün transfer oldu doktorum 9.gün istedigim boyutta degiller son 1 igne yapalim dedi 2 gün sonra hepsi 18 mm ye ulasmisti

Canım benim, şimdiden kendine stres yapma , çok mu küçük oldu mu olmadı mı diye . Bekle bakalım . Geç olsun son olsun . En azından yumurtaların oluyor , hiç olamayanlar var . Moralini yüksek tut . :*

Back
X