2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım benim, şimdiden kendine stres yapma , çok mu küçük oldu mu olmadı mı diye . Bekle bakalım . Geç olsun son olsun . En azından yumurtaların oluyor , hiç olamayanlar var . Moralini yüksek tut . :*
haklisin canimda moralim otomatikmen bozuldu ilkinde hic böyle sorun yasamamistim insallaj hersey yolunda gider

kizlarrr bugün 7. günüm ve yumurtalarim daha büyümemis 11 12 cm dedi doktor ilk tüp bebek yaptirdigimda 11. gün toplamislardi bu sefer gec olacak dedi dokto ve takviye igne verdi.. moralim cok bozuk ya acaba kalitesimi kötüki??? cok yumurtan var ama kücükler dedi
Benimkiler de geriden gelip büyüdü. Moralini hiç bozma. Buyur o yumurtalar. 1 tane yumurta yetiyor biliyorsunuz

_Citlembik_ _Citlembik_ Belli oldu mu degerin canim? Benim pembe pembe gelmeye basladi yani adetim basliyor.Yine de ne olur ne olmaz diye yarin kan verecegim?

1344 çıktı değerim çok şükür bir sıkıntı yok gibi şimdilik.

Ver sen kan sakın ümitsiz olma. Estrofem kullanmıyormusun nasıl adet olucan

1344 çıktı değerim çok şükür bir sıkıntı yok gibi şimdilik.

Ver sen kan sakın ümitsiz olma. Estrofem kullanmıyormusun nasıl adet olucan
Allahimmmm bugun aldigim en guzel haber. Sukurler olsun cok dua ettim senin icin.Harika bi deger.Keseyi ne zaman goreceksin insallah?Estrofem coraspin kullaniyorum.crinone jel kullanmadim bugun bittigi icin almadim.

Allahimmmm bugun aldigim en guzel haber. Sukurler olsun cok dua ettim senin icin.Harika bi deger.Keseyi ne zaman goreceksin insallah?Estrofem coraspin kullaniyorum.crinone jel kullanmadim bugun bittigi icin almadim.

Ya çok güzel maşşallah 41 kere maşşallah

Kızlar çok teşekkür ederim değer güzel ama vajina yoldan kese gözükmedi. Rahîm duvarımda 7mm çok inceymiş :(

Back
X