2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Başka bir topikte okumuştum kese 2000'lerde olunca görünüyormuş belki oyüzden rahim duvarı incedir..

Kızlar 4 günde 20 yumurta var hepsi 7-8 mm iyi mi bu sonuç? Daha fazla çoğalır mı? 2 iğne daha verdi cuma günü yine kontrol var..

Kızlar 4 günde 20 yumurta var hepsi 7-8 mm iyi mi bu sonuç? Daha fazla çoğalır mı? 2 iğne daha verdi cuma günü yine kontrol var..
Harika bi sayi.Benim 3. denememde 15 saymislardi ama opuda 22 toplamislardi. Senin simdiden 20 saymislar,cogalabilir de ama cogalmasa da bu sayi zaten bulunmaz bir nimet.Hersey yolunda gorunuyor masallah :)

Harika bi sayi.Benim 3. denememde 15 saymislardi ama opuda 22 toplamislardi. Senin simdiden 20 saymislar,cogalabilir de ama cogalmasa da bu sayi zaten bulunmaz bir nimet.Hersey yolunda gorunuyor masallah :)
Ya inşallah canım ya.. aslında sayı önemli değil sağlıklı olması önemli ama çok olmasıda insanı daha motive ediyor bence.. inşallah hepimizin pozitif olur:) sen test yaptın mı?

Niye her denemende opu oluyorsun dondurmuyorlar mı??

Kullanıyorum kalınlaşmasına faydası olur mu
Evet bebeğin tutunmasına cok faydalı doktor sana progestan iğne önerirdi eğer bir sıkıntı olsaydı ve eğer dış gebelik gibi durum olsaydı böyle düzenli artmazdı ağrın cok fazla olurdu yani doktor bir yorum getirmeliydi

Kızlar çok teşekkür ederim değer güzel ama vajina yoldan kese gözükmedi. Rahîm duvarımda 7mm çok inceymiş :KK43:
Öncelikle tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin inş.
Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi oldu senin? Birde estrofem kullanıyor musun
Estrofem rahim kalınlasması için, progestan da tutunmayı kolaylastırıcı, regli önleyici olarak veriliyor.

Canim 1500 den önce kese görünmüyor diye biliyorum. 6 hafta dolsun o zaman görünür inşallah. Sen pozitif düşün. Herşeyin hayirlisini dile ve bol dua et. Asla karamsar olma.

Güzel canım yeni gelişmelerde olur.benim 18 tane toplandi.5.gune 8 tane iyi kalitede embriyo donduruldu.ben de pek tecrübeli değilim ama dün konuştum doktorumla

Bende yan tarafındaki vitale hastanesinde ali fuat bey e gidiyorum, takiplerimi o yaptı yumurta toplamamı ivf den Murat bey yaptı, aynı merkez:)
Ali fuata geçen yıl 2 ay yumurta takibine gittim bana pko teşhisi koydu ama onun dışındaki hiç bir dr pkosun demedi ve ben ovulasyon testlerini kullanarakta yumurtladığımı anladım yani bana yanlış teşhis koydu.. bu yıl da başka bir dra gittim oda yumurta takibi yaptı hiç sorun yok pko değilsin ali fuat herkesi ameliyat edip duruyor dedi.. banada kanalların çok dar incecik dedi ameliyat olucaksın demişti.. ve burdaki ali fuata gidenleride okudum hepsi kanalların çok dar ameliyat demiş. Sana demedi mi?

Back
X