- Konu Sahibi Masal aden
Gebelikte kac olmali acaba?rahmi kalinlastirmak icin birseyler kullanilamaz mi?10 mm di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikte kac olmali acaba?rahmi kalinlastirmak icin birseyler kullanilamaz mi?10 mm di
Harika bi sayi.Benim 3. denememde 15 saymislardi ama opuda 22 toplamislardi. Senin simdiden 20 saymislar,cogalabilir de ama cogalmasa da bu sayi zaten bulunmaz bir nimet.Hersey yolunda gorunuyor masallah :)Kızlar 4 günde 20 yumurta var hepsi 7-8 mm iyi mi bu sonuç? Daha fazla çoğalır mı? 2 iğne daha verdi cuma günü yine kontrol var..
Crinone jel kullanıyor musunKızlar çok teşekkür ederim değer güzel ama vajina yoldan kese gözükmedi. Rahîm duvarımda 7mm çok inceymiş![]()
Ya inşallah canım ya.. aslında sayı önemli değil sağlıklı olması önemli ama çok olmasıda insanı daha motive ediyor bence.. inşallah hepimizin pozitif olur:) sen test yaptın mı?Harika bi sayi.Benim 3. denememde 15 saymislardi ama opuda 22 toplamislardi. Senin simdiden 20 saymislar,cogalabilir de ama cogalmasa da bu sayi zaten bulunmaz bir nimet.Hersey yolunda gorunuyor masallah :)
Niye her denemende opu oluyorsun dondurmuyorlar mı??Harika bi sayi.Benim 3. denememde 15 saymislardi ama opuda 22 toplamislardi. Senin simdiden 20 saymislar,cogalabilir de ama cogalmasa da bu sayi zaten bulunmaz bir nimet.Hersey yolunda gorunuyor masallah :)
Crinone jel kullanıyor musun
Evet bebeğin tutunmasına cok faydalı doktor sana progestan iğne önerirdi eğer bir sıkıntı olsaydı ve eğer dış gebelik gibi durum olsaydı böyle düzenli artmazdı ağrın cok fazla olurdu yani doktor bir yorum getirmeliydiKullanıyorum kalınlaşmasına faydası olur mu
Öncelikle tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin inş.Kızlar çok teşekkür ederim değer güzel ama vajina yoldan kese gözükmedi. Rahîm duvarımda 7mm çok inceymiş![]()
Atasehır memorıal cem demirel cnmDualarım seninle canım
Nerede yaptırıyorsun tedavini?
Bende yan tarafındaki vitale hastanesinde ali fuat bey e gidiyorum, takiplerimi o yaptı yumurta toplamamı ivf den Murat bey yaptı, aynı merkez:)Antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum..
22 mm 20 mm civarı çatlatma iğnesi vuruldum benKızlar yumurta kac mm olunca catlatma iğnesi vuruluyor?
Güzel canım yeni gelişmelerde olur.benim 18 tane toplandi.5.gune 8 tane iyi kalitede embriyo donduruldu.ben de pek tecrübeli değilim ama dün konuştum doktorumlaKızlar 4 günde 20 yumurta var hepsi 7-8 mm iyi mi bu sonuç? Daha fazla çoğalır mı? 2 iğne daha verdi cuma günü yine kontrol var..
Ali fuata geçen yıl 2 ay yumurta takibine gittim bana pko teşhisi koydu ama onun dışındaki hiç bir dr pkosun demedi ve ben ovulasyon testlerini kullanarakta yumurtladığımı anladım yani bana yanlış teşhis koydu.. bu yıl da başka bir dra gittim oda yumurta takibi yaptı hiç sorun yok pko değilsin ali fuat herkesi ameliyat edip duruyor dedi.. banada kanalların çok dar incecik dedi ameliyat olucaksın demişti.. ve burdaki ali fuata gidenleride okudum hepsi kanalların çok dar ameliyat demiş. Sana demedi mi?Bende yan tarafındaki vitale hastanesinde ali fuat bey e gidiyorum, takiplerimi o yaptı yumurta toplamamı ivf den Murat bey yaptı, aynı merkez:)
Vayyy 8 tane ayy bu çok güzel bir gelişme maşallah :)) benim yarın tekrar kontrolüm var çok merak ediyorum:))Güzel canım yeni gelişmelerde olur.benim 18 tane toplandi.5.gune 8 tane iyi kalitede embriyo donduruldu.ben de pek tecrübeli değilim ama dün konuştum doktorumla
Senin de olur canim birsuru yumurtan var masallah moralini yuksek tut beslenmene dikkat et hepimiz için herşey çok güzel olacak insallahVayyy 8 tane ayy bu çok güzel bir gelişme maşallah :)) benim yarın tekrar kontrolüm var çok merak ediyorum:))
Ayyyyy o kadar sevindim ki anlatamam !!!! Maşallah maşallahCanım 1344 çıktı. Şükürler olsun.
Hadi maşallah, çok süper22 mm 20 mm civarı çatlatma iğnesi vuruldum ben