- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Masal aden
Hadi maşallah, çok süperne zaman toplanacak?
Not ; aa toplanmış bile , ben niye eski mesajı yeni gördüm bilmiyorum

Kendi kendime cevap yazmışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi maşallah, çok süperne zaman toplanacak?
Opu oldu canım benim.2 ay sonra transfer varHadi maşallah, çok süperne zaman toplanacak?
Bizde dollenme sorunu var canim. 5inci gune hic kalmiyor. Ilk defa bu denememizde kaldi iki tane dondurdular sukur.onlar umut kaynagim. Bugun testi tekrarladik. 12. gun 7,52 - 14. gun 19,16. Kimyasal mi diye sordum.Bunu soylemek icin cok erken dedi hemsire. Cumartesi resti tekrar edecegiz ama benim dun adet once pembe kanamam basladi,bugun artti. Crinone jelim bitmisti dun kullanmadim acaba ondan mi?Simdi esim almaya gitti.kullanmaya devam edecekmisim.cok korkuyorum cok.Niye her denemende opu oluyorsun dondurmuyorlar mı??
Opu oldu canım benim.2 ay sonra transfer var
Korkma diyeceğim saçma olacakBizde dollenme sorunu var canim. 5inci gune hic kalmiyor. Ilk defa bu denememizde kaldi iki tane dondurdular sukur.onlar umut kaynagim. Bugun testi tekrarladik. 12. gun 7,52 - 14. gun 19,16. Kimyasal mi diye sordum.Bunu soylemek icin cok erken dedi hemsire. Cumartesi resti tekrar edecegiz ama benim dun adet once pembe kanamam basladi,bugun artti. Crinone jelim bitmisti dun kullanmadim acaba ondan mi?Simdi esim almaya gitti.kullanmaya devam edecekmisim.cok korkuyorum cok.
Ah canim insallah insallah. Ama bir taraftan da diyorum sagliksiz bir gebelik olacagina,bebegim sagliksiz olacagina simdiden bitsin bu gebelik.Benimle olacaksa da rabbim saglikli hayirli nasip etsin.Hepimizin gonlune gore olsun canim.Allah bizim icin iyi olani bizden daha iyo biliyordur.Korkma diyeceğim saçma olacakama yine de sakin kalmaya çalış canım benim . İnşallah bebeğin sana tutunmak için çabalıyordur . Pozitif düşün , hep konuş onunla
dilerim herşey gönlünden geçtiği gibi olsun
![]()
Ah canim insallah insallah. Ama bir taraftan da diyorum sagliksiz bir gebelik olacagina,bebegim sagliksiz olacagina simdiden bitsin bu gebelik.Benimle olacaksa da rabbim saglikli hayirli nasip etsin.Hepimizin gonlune gore olsun canim.Allah bizim icin iyi olani bizden daha iyo biliyordur.
Ayyyyy o kadar sevindim ki anlatamam !!!! Maşallah maşallah!!!!! Yarın ben de vereceğim, çok stress yapıyorum kendime:/
Canım teşekkür ederim. Değerim çok güzel ama rahim duvarı kalınlığım 7 mm çok inceymiş. Vajina ulturasyonla kese de gözükmedi
Bizde dollenme sorunu var canim. 5inci gune hic kalmiyor. Ilk defa bu denememizde kaldi iki tane dondurdular sukur.onlar umut kaynagim. Bugun testi tekrarladik. 12. gun 7,52 - 14. gun 19,16. Kimyasal mi diye sordum.Bunu soylemek icin cok erken dedi hemsire. Cumartesi resti tekrar edecegiz ama benim dun adet once pembe kanamam basladi,bugun artti. Crinone jelim bitmisti dun kullanmadim acaba ondan mi?Simdi esim almaya gitti.kullanmaya devam edecekmisim.cok korkuyorum cok.
Normali ne kadar olması gerekiyormuş ?
Hmmmmm.. dur bakalım senin 7’den aşağı değil Allah’a şükür . bekle bi bakalım . Değerin de Zaten önce yavaş çıkmıştı , ama bak bebeğin mücadele ediyor senin için ! :) ben inanıyorum. Bak gör bir dahaki gittiğinde daha kalınlaşmış olacak.Normali 7-12 mm arası olması lazım 7nin altında bebiş tutunamazmış. Transfer yapılırken 10 mm di
Hmmmmm.. dur bakalım senin 7’den aşağı değil Allah’a şükür . bekle bi bakalım . Değerin de Zaten önce yavaş çıkmıştı , ama bak bebeğin mücadele ediyor senin için ! :) ben inanıyorum. Bak gör bir dahaki gittiğinde daha kalınlaşmış olacak.
O yüzden sende şakın stres yapma , o hissediyor annesi :* herşey güzel olacak.Evet benim için mücadele ediyor resmen yavrum sımsıkı sarılıyor bana :)
Ben başarısız 2 tüp denemesi sonrası gittim, laparoskopi ve histereskopi yaptı, sağ tüpüm de kaçak varmış meğerse, bebeğin yerleşeceği yere sıvı akıntısı oluyormuş, onu düzeltti rahimr çizik attı, onca gittiğim profesör bunu yqpmadı belkide yapsalardı daha önce tedavilerim olumlu olurdu, ben güveniyorum kendisine açıkcası, çok fazla hasta çeşidi gördüğü için konuya vakıf olduğuna inanıyorum, evet çok bekliyorsun, fazla ilgi göremiyorsun o hastanede ama işte biz de onun birikimine inandık, bu tüp denememde ise sadece merional kullandırdı bana gonal vermedi, neden dediğimde ise senin yaş grubu aralığına daha iyi sonuç alıyoruz dedi, bu hep fazla hasta profili görmesinden, tedavi öncesi güzel vitaminlerle destekledi beni sağolsun, çalışmayan sol yumurtalığımdan bile yumurta aldık, hepimiz çok şaşırdık, sevindik, ilk defa 6 yumurtqm döllendi, beni germeden muayene etti, yok mm söyliyim bilmem ne, bende hiç kurcalamadım açıkcası, murat bey de sağolsun sorunsuzbir opugerçekleştirdi şu an 3. Günde 5 emriyomuz büyümeye devam ediyor, inşallah 5. Güne kadar bizimle kalırlar, rahim içinde myomlarım var, onların hal çaresine bakmadan embriyo transferi de yapmayacağını söyledi, alalım emriyolar hazırda dursun yaşın geçiyor myomları halkederiz dedi, bakın diğer merkezlerde ciddi anlqmda bu tarz sorunlarıma eğilen olmamışken onun bu yaklaşımı bizi karı koca mutlu etti, çok konuşmuyor çok gülmüyor olabilir ama seviyoruz hocayı, beni tekrar tedaviye ikna eden adamdır kendisi, paragöz hiç değil, çok yazdım ama biraz hakkının yendiğini düşünüyorum, allah hepimize yardım etsin...Ali fuata geçen yıl 2 ay yumurta takibine gittim bana pko teşhisi koydu ama onun dışındaki hiç bir dr pkosun demedi ve ben ovulasyon testlerini kullanarakta yumurtladığımı anladım yani bana yanlış teşhis koydu.. bu yıl da başka bir dra gittim oda yumurta takibi yaptı hiç sorun yok pko değilsin ali fuat herkesi ameliyat edip duruyor dedi.. banada kanalların çok dar incecik dedi ameliyat olucaksın demişti.. ve burdaki ali fuata gidenleride okudum hepsi kanalların çok dar ameliyat demiş. Sana demedi mi?
Aynen canim bekleyip gorecegiz.Insallah guzel sonuclarimiz olsun.Canım bak yükselme var bence umut var ve beklemeye değer :)
Inşallah.. Beslenmeme hiç dikkat edemiyorum çünkü 2 günde bir şehir dışına kontrole gidiyorum araba tutuyor içim dışına çıkıyor 4 günde 1 kilo vermişimSenin de olur canim birsuru yumurtan var masallah moralini yuksek tut beslenmene dikkat et hepimiz için herşey çok güzel olacak insallah
Canım sonuçta katlanıyor 16.gün inşallah yine katlanmış olur evet jelini ihmal etme..Bizde dollenme sorunu var canim. 5inci gune hic kalmiyor. Ilk defa bu denememizde kaldi iki tane dondurdular sukur.onlar umut kaynagim. Bugun testi tekrarladik. 12. gun 7,52 - 14. gun 19,16. Kimyasal mi diye sordum.Bunu soylemek icin cok erken dedi hemsire. Cumartesi resti tekrar edecegiz ama benim dun adet once pembe kanamam basladi,bugun artti. Crinone jelim bitmisti dun kullanmadim acaba ondan mi?Simdi esim almaya gitti.kullanmaya devam edecekmisim.cok korkuyorum cok.
Insallah canim insallah katlanir ve kanamam durur.Canım sonuçta katlanıyor 16.gün inşallah yine katlanmış olur evet jelini ihmal etme..