2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Kizlar bugun bebelere
Park yatak (joker bebe) (2 adet)
Uyku seti(2 adet)
Lastikli carsaf (2 adet)
Yatak (1adet)
Burun aspiratoru(1adet)
Birer tane zibin(2 adet)
Fizyolojik su(1adet)
Bebelerin beyaz camasirlari icin sabun tozu
Zeka kartlari
Corap aldim(sanirim bu kadar )
Babymall.den aldim hepsini 600 tlye 200 tl cek kazandim
Toplamda 1110 tl tuttu
200 tl hediye ceki
900 tl.ye aldim hepsini

Sizce nasil?

insallah guzel gunlerde kullanalim canim ayrica oda yapmafin di mi? Ben yapmicam buyuduklerinde alicam
Amin inşallah . Odaya dolap yaptırıyorum üç kapılı onun dısında bir tane şifonyer dolap vardı onu da o odaya koydum perde avize aldık . İnş kullanmak nasip plur

Amin inşallah . Odaya dolap yaptırıyorum üç kapılı onun dısında bir tane şifonyer dolap vardı onu da o odaya koydum perde avize aldık . İnş kullanmak nasip plur
gule gule kullanin, kullansin bebislerin canim. Kiyafet nasil yaptin ben biraz gordugumu aliyorum gibi oldu. Cok bisey almadim gibi ama. Cokta abartmak istemiyorum hediye getirenlerde olur diyorum ama bakalim

gule gule kullanin, kullansin bebislerin canim. Kiyafet nasil yaptin ben biraz gordugumu aliyorum gibi oldu. Cok bisey almadim gibi ama. Cokta abartmak istemiyorum hediye getirenlerde olur diyorum ama bakalim
Ben kıyafet çok almadım kayınvaldm aldı poşet poşet nevresim takımlarnı da o aldı battaniye bir sürü zafen oldu .
Biberonlar emzikler bezler kremler derken bişeyler oldu işte . Puset tomybaby aldım bi tane bi tane de kraft tasıma cantası gbi olan pusetler varya ondan aldım.bi tanede annemler alacak ikiz arabasıyla birlikte.

Sen hastane odası süsleyeckmisin ben küvzde yatacakları için hiç oda falan süslemeycm daha sonradan mevlütte süsleyecm evi öyle daha uygun gördüm çünkü onlar kvzde iken sacma olur süslemek o yüzden bir hazırlık yapmadım.

bize 2 araba 1 puset gelecek arkadaslardan bi tek puset alcam. Daha hic biberon isine girismedim. Biberon ne marka aldin? Birde krem ve bez olarak ne aldin?

canim ben daha kuveze konulup konulmacagini bilmiyorum. Yine kapi susu yada ikramlik biseyler hazirlicam eger baktim kuveze konulurlarsa mevlutte ikram ederim

Bez olarak molfix sleppy prima hepsibden aldım şimdilik üç bebek olunca hangisi neyi kabul eder bilemedim . Biberonda avent aldım bebedor aldım . Krem sudocrem aldım lansinoh aldım.
Sana hedef kaç dıyor doktor bana 34-35 dıyor hafta olarak . 36 ya dayansak zorda tabi belki girmezler küvzde

gayet uygun geldi fiyat bana,saglikli günlerde kullansınlar :))

Iyi yapmissin canim. Avent.in 3lu seti var onu mu aldin? Bide cam mi plastik mi?bana boyle gidersen 38.haftada aliriz diyor bakalim kismet canim. Insallah gelisimlerini tamamlarlar oyle gelir miniklerimiz.
Beth18 canım bebeklerin gramları ne kadar oldu?
24+4te biri 850 digeri 790gramdi canim seninkiler ne kadar oldular?

gayet uygun geldi fiyat bana,saglikli günlerde kullansınlar :))
cok tesekkur ederim. Geriye kalanlari hediye almak isteyenlere aldiracagim

Beth18 canım benim de 24+4 te 785 750 645 gramdı.
Masallah kuzulara biraz daha kilo alsınlar inşallah.
Ben cam aldım biberon cam daha kullanıslı diye düşünüyorum.

Beth18 canım benim de 24+4 te 785 750 645 gramdı.
Masallah kuzulara biraz daha kilo alsınlar inşallah.
Ben cam aldım biberon cam daha kullanıslı diye düşünüyorum.
oo seninkilerde buyumusler canim masallah. birer tane mi aldin canim? Nasil yapsam bilmiyorum.

Jokerde gece indirimi var göğüs pompalarında %40 civarında. Düşünenler varsa bakabilir fırsatlar güzel gibi görünüyor.

Birer tane al şimdilik belki cok gerekmez daha sonra alırsın bence . Zaten hastaneler cok emzik biberon verme taraftarı değil anne sütü alsmasından yanalar
anladim sjmdi gogus pompasi aldim mamajoo onunla gelir birer tane de alirim bebis basina 2 biberonum olur. Bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…