- 24 Ağustos 2012
- 12.471
- 28.987
- 798
- Konu Sahibi elaelif123
-
Benim yakınlarımda yeni doğan vs olmadığı için hepsini almak durumundayım :))evet canim. Iyi oldu boyle
valla bizde hic ummuyorduk boyle bisey ama sagolsjnlar dusunmuslerBenim yakınlarımda yeni doğan vs olmadığı için hepsini almak durumundayım :))
iyi olmuş.. sizin ikiz mi bebekler ?valla bizde hic ummuyorduk boyle bisey ama sagolsjnlar dusunmusler
sagolasin. Evet ikiz.iyi olmuş.. sizin ikiz mi bebekler ?
sağlıkla dogsunlar inşallah.sagolasin. Evet ikiz.
Aklımda olsun. bi ara bakayım. Şimdilik 1 hastane çıkış battaniye vs var. Bu ara ana kucağı markası araştırıyorumKizlar bir seyler almiyor musunuz?
Ankarada olanlar icin yazayim ozelcan bebe varmis ulusta. Nakit alisveriste baya uygunmus fiyatlari haberiniz olsun ben haftaya bi gitmeyi dusunuyorum
Merhaba ben Chicco Next to me alacaktım. gittim baktım ama benim yatağım yüksek bana uygun gelmedi. hala arıyorum, olmadı İkea dan alacam.Kızlar merhaba beşik işini naptınız ben bayb hug 4in 1 ile chicco next2 me arasında kararsız kaldım Tecrübeli anneler fikir verebilir mi
ikisinin de tanıtım videosunu attım
baby hug sankı cok kullanıslı gıbı gozukmedı bana kısa sure kullanılacak bir seye o kadar para vermek mantıklı gelmıyor bana.Bana kuzenim kendi chıcco next2 me sini vericek ama oyle bir imkan olmasaydı park yatak tarzı bısey alırdım heralde kucukken onunla yanımda tutar sonrada top havuzu yap cocuk oynasın ıcındeKızlar merhaba beşik işini naptınız ben bayb hug 4in 1 ile chicco next2 me arasında kararsız kaldım Tecrübeli anneler fikir verebilir mi
Kızlar merhaba beşik işini naptınız ben bayb hug 4in 1 ile chicco next2 me arasında kararsız kaldım Tecrübeli anneler fikir verebilir mi
pek bilgim yok canim o modeller hakkinda
Ben hafif olmasini istedigim icin chicco lite way istiyorum bakalim
Kizlar benim ikiz o yuzden masraflar ×2
Sagolsun ikizleri olan bir arkadasimiz bize bi tane araba+puset
Korbel koku onleyici cop kovasi
Bebek bakim cantasi
Oyun halisini verdi
Bunlarin hepsini almayi dusunuyordum cok iyi oldu cok sukur
gecelik 2 tane almayi düşünüyorum, çünkü bazen lekelenebiliyormus. yedek şart gibi. Pijama kullanisli olmuyormus bu nedenle, gecelik.. üst kismi düğmeli olanından.. gecen LCW'de indirimde 45 lerdeydi..
Abartmamak lazım alışverişleri. Sadece ihtiyaçları almak gerek. Gerisi fuzuli yer tutacak. Benim yakınlar da yeni doğan yok hani birilerinden 3-5 bişey bulsam iyi olur ama :))Okudukca fikrim oldukca yazdim kizlar.
Bende bi yatagi alacam nasipse.
Bide ucuz nasilsa diyorum cok kisa kullanilsada banyo kuveti fln.
Cogu sey ablamizdan var.
Bebek arabasini sonradan kizima Baby2Go Pinna Deluxe almistik.Bizim icin yapilmis gb memnun kaldim.Araba cok, onemli olan size uygun olanini bulmak
Baska araba almayacam.Kızimda da ilk aldigimizi satmistim.
O zaman aldigim sling var kışı onunla geciririz diye dusunuyorum.
Zaten alisveris vs soz konusu olsa esimle olurum.Mayıs Haziran'a bastona gecmis oluruz.
Saglik olsunda bakalim :)
tutumlu anneyi bi arkadastan duydum. Bakacagim onaNe guzel dusunmusler Allah razi olsun.
Bicok sey icin acele etme belli ihtiyaclar disinda canim.
Cocukla ilgili bicok sey evet tam anlamiyla kullaniliyor ama genelde kisa surede
Bazi sitelerde tutumluanne vb cok temiz seyler olabiliyor buyuk ve sizi zorlayabilecekler konusunda en azindan dusunursen
Ben hic almadim ama satan cok arkadssim oldu temiz temiz.
kiyafet falanda varsa alirim cok iyi oldu teselkur ederimEvet ikinci el sitelerine bakabilirsiniz bende sürekli satış yapıyorum o sitelerde sıfır ürünlerde var aldım hatta bebek içinde çok çok uyguna mağzalarda zaten inanılmaz pahalı herşey giyeceği çok az bir zaman oyüzden temiz yada sıfır ürünleri alıyorum bende buldukça o sitelerden bakmalısınız bence sizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?