2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Kizlar bir seyler almiyor musunuz?
Ankarada olanlar icin yazayim ozelcan bebe varmis ulusta. Nakit alisveriste baya uygunmus fiyatlari haberiniz olsun ben haftaya bi gitmeyi dusunuyorum

Kizlar bir seyler almiyor musunuz?
Ankarada olanlar icin yazayim ozelcan bebe varmis ulusta. Nakit alisveriste baya uygunmus fiyatlari haberiniz olsun ben haftaya bi gitmeyi dusunuyorum
Aklımda olsun. bi ara bakayım. Şimdilik 1 hastane çıkış battaniye vs var. Bu ara ana kucağı markası araştırıyorum

Kızlar merhaba beşik işini naptınız ben bayb hug 4in 1 ile chicco next2 me arasında kararsız kaldım Tecrübeli anneler fikir verebilir mi
ikisinin de tanıtım videosunu attım

Kızlar merhaba beşik işini naptınız ben bayb hug 4in 1 ile chicco next2 me arasında kararsız kaldım Tecrübeli anneler fikir verebilir mi
Merhaba ben Chicco Next to me alacaktım. gittim baktım ama benim yatağım yüksek bana uygun gelmedi. hala arıyorum, olmadı İkea dan alacam.

baby hug sankı cok kullanıslı gıbı gozukmedı bana kısa sure kullanılacak bir seye o kadar para vermek mantıklı gelmıyor bana.Bana kuzenim kendi chıcco next2 me sini vericek ama oyle bir imkan olmasaydı park yatak tarzı bısey alırdım heralde kucukken onunla yanımda tutar sonrada top havuzu yap cocuk oynasın ıcınde

D Darmiss Canım 18 aya kadar anne yanı cocugun istedigi zaman sana ulasabilmesinden kasıt.
Biraz hareketlenince yatagindan kendi inebilmesi onemli.
Bu ikeada bulunan modelin onemide önünün acilmasi ve alcak kalmasi.
Hatta su ev seklinde gordugunuz montessori yatagi diye gecenlerinde mantigi budur aslinda.Kendi kendine yapabilmesi ve guven baglantisi yani.
Acele etme arastir derim
Bebekken yanyana olmanin faydasi surekli emzirmeden sebep.Ama odanda besigi durduktan sonra zaten her turlu kalkiyorsun.Yeri geliyor yaninda duruyor.Buyudukce sen bile bazen istekli olarak aliyorsun :)
Bana sorarsan birebir yataga yapisik olmasi illa gerekmiyor.
O kendini cooook uyutacak senin gogsunde kokunla :))

Baby Hug ev icinde de yardimci olabilir sana.
Sadece uyku,oyun ayrimini bi sure sonra daha farkli yapmak isteyebilirsin canim.
Ev icin ihtiyac duyarsan ev tipi titresimli ya da sallanan farkli seylerde dusunebilirsin.
Ama yatak acisindan ikiside iyi duruyor.
Sure olarak az cok ayni kullanilir belli aya kadar.

Ne guzel dusunmusler Allah razi olsun.
Bicok sey icin acele etme belli ihtiyaclar disinda canim.
Cocukla ilgili bicok sey evet tam anlamiyla kullaniliyor ama genelde kisa surede
Bazi sitelerde tutumluanne vb cok temiz seyler olabiliyor buyuk ve sizi zorlayabilecekler konusunda en azindan dusunursen
Ben hic almadim ama satan cok arkadssim oldu temiz temiz.

gecelik 2 tane almayi düşünüyorum, çünkü bazen lekelenebiliyormus. yedek şart gibi. Pijama kullanisli olmuyormus bu nedenle, gecelik.. üst kismi düğmeli olanından.. gecen LCW'de indirimde 45 lerdeydi..

Ben pijama takimi kullanmistim ilkinde :) spor bi geceligim vardi onu sonradan ustumu degsitirme ihtiyaci duydugumdan keyfi giymistim :)
Hastaneden cikarken zaten giderken giydiklerimle cikmistim yine.
Ama yedek sart anneyede bence de.

Okudukca fikrim oldukca yazdim kizlar.
Bende bi yatagi alacam nasipse.
Bide ucuz nasilsa diyorum cok kisa kullanilsada banyo kuveti fln.
Cogu sey ablamizdan var.
Bebek arabasini sonradan kizima Baby2Go Pinna Deluxe almistik.Bizim icin yapilmis gb memnun kaldim.Araba cok, onemli olan size uygun olanini bulmak
Baska araba almayacam.Kızimda da ilk aldigimizi satmistim.
O zaman aldigim sling var kışı onunla geciririz diye dusunuyorum.
Zaten alisveris vs soz konusu olsa esimle olurum.Mayıs Haziran'a bastona gecmis oluruz.
Saglik olsunda bakalim :)

Abartmamak lazım alışverişleri. Sadece ihtiyaçları almak gerek. Gerisi fuzuli yer tutacak. Benim yakınlar da yeni doğan yok hani birilerinden 3-5 bişey bulsam iyi olur ama :))

Evet ikinci el sitelerine bakabilirsiniz bende sürekli satış yapıyorum o sitelerde sıfır ürünlerde var aldım hatta bebek içinde çok çok uyguna mağzalarda zaten inanılmaz pahalı herşey giyeceği çok az bir zaman oyüzden temiz yada sıfır ürünleri alıyorum bende buldukça o sitelerden bakmalısınız bence sizde:)

tutumlu anneyi bi arkadastan duydum. Bakacagim ona

kiyafet falanda varsa alirim cok iyi oldu teselkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…