- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Sagol canim tesekkurler hepimize hayirli dogumlar insallahHayirli olsun allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim tesekkurler hepimize hayirli dogumlar insallahHayirli olsun allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim doğum hiikayeni paylasirsan cok sevinirim rabbim bir nefeste kurtarsin inşallah senide miniginide :))Merhabalar ben 35haftalik hamileyim artik sona yaklastim dogumum on ocakta heekeze saglikli guzel hamilelikler dilerim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
İnşallah canim benimSagol canim tesekkurler hepimize hayirli dogumlar insallah![]()
Merhaba canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bende 24 haftalik hamileyim inşallah dogum hikayeni paylasirsin bekliyoruzkizlar mrb bende 38 * 3 gunluk.hamileyimmm
Bende mayis annesi olacam inşallah canim rabiim bir nefeste kurtarsin inşallah hepimiziBen Ankaradayim canim. Etlik Zübeyde Hanima gidiyorum. Orada da dogum yapmayi düşünüyorun. Sen nerde yapacaksin dogumu?
Hosgeldin hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesinMerhaba bende eylül annesiyim
Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsinHosgeldin hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin
Hoş geldin canim. Saglikli sıhatli kucagina alırsın bebişini inşallah.Merhaba bende eylül annesiyim
Amin inşallah canım teşekkür ederim Rabbim sizinkinide saglıkli bir şekilde kucagınıza versinHoş geldin canim. Saglikli sıhatli kucagina alırsın bebişini inşallah.
Amin canim.Amin inşallah canım teşekkür ederim Rabbim sizinkinide saglıkli bir şekilde kucagınıza versin
Dokroruna sormalısınKizlar bir sorum olacak ikili tarama yaptirdim doktor ense kalinliginin normal oldugunu soyledi kan sonucumu daha gostermedim ama sonucu free beta hcg 12.42 papp a iki 0.976 cikmis bi fikri olan varmi internette arastirdim ama hic bir sey anlamadim