2018 ANNELERİ TOPLANALIM...

Merhaba rosss68 trsekkur ederim doktoruma sordum riskli ama yapan cok dedi bide sizin bebeginizden uzak olsun bebegimin son bir aydir kol ve bacaklari bir ay geriden geliyor cuce veya down sendromu olabilirmis
Allah hepimizinkini korusun canim. Doktorlar bazi şeyleri abartiyorlar canim. Ben çok kişiden duydum şu hastalik var aldir demişler ama şimdi çocuklar kocaman kocaman olmuş. Sen kalbini ferah tut.

Merhaba bende Mayıs 2018 annesi olacağım inşallah. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Hangi hastanelere kontrole gidiyorsunuz nerede doğum yapacaksınız sevgili anneler?

Merhaba bende Mayıs 2018 annesi olacağım inşallah. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Hangi hastanelere kontrole gidiyorsunuz nerede doğum yapacaksınız sevgili anneler?
Ben Ankaradayim canim. Etlik Zübeyde Hanima gidiyorum. Orada da dogum yapmayi düşünüyorun. Sen nerde yapacaksin dogumu?

Ben İstanbul dayım. Büyük olasılıkla Medipol mega hastanesine gitmeyi düşünüyorum son iki ay kala henüz karar vermedim araştırıyorum hala dogumu ticaret gördüklerinden çok pahalı çoğu yer
şuan devlet Hastanesi'ne gidiyorum.

Ben İstanbul dayım. Büyük olasılıkla Medipol mega hastanesine gitmeyi düşünüyorum son iki ay kala henüz karar vermedim araştırıyorum hala dogumu ticaret gördüklerinden çok pahalı çoğu yer
şuan devlet Hastanesi'ne gidiyorum.
Katiliyorum bu sözünüze. Devlet hastanelerindeki doktorlarda sürekli bir azarlama ne yapacagimizi şaşırmış durumdayiz.

Arkadaslar bu gun doktora gittim benim haftami tekrar degistirdi 3 gun onde soyledi ne zaman netlesecek her gttigimde farkli bir sey mi soylicek

Back
X