- 8 Aralık 2017
- 213
- 99
- 98
- 40
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Amin yine olur uzulme allah en yakin zamanda yuzunu guldursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar bende agustos annesi olcam insallah
Agustos ayi guzel en azindan sicak allah saglikla kucagina almayi nasip etsin benim dogumum ocakta kisin zor olacak
Allah hepimizinkini korusun canim. Doktorlar bazi şeyleri abartiyorlar canim. Ben çok kişiden duydum şu hastalik var aldir demişler ama şimdi çocuklar kocaman kocaman olmuş. Sen kalbini ferah tut.Merhaba rosss68 trsekkur ederim doktoruma sordum riskli ama yapan cok dedi bide sizin bebeginizden uzak olsun bebegimin son bir aydir kol ve bacaklari bir ay geriden geliyor cuce veya down sendromu olabilirmis
Allahim hayirli evlat bir daha nasip etsin insallah. Gecmis olsun.
Merhaba canım.Allah tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla..Benim bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum 11haftalikken..Allah sizinkilere ömür versin
.Allahim hayirli evlat bir daha nasip etsin insallah. Gecmis olsun
Allah hepimizinkini korusun canim. Doktorlar bazi şeyleri abartiyorlar canim. Ben çok kişiden duydum şu hastalik var aldir demişler ama şimdi çocuklar kocaman kocaman olmuş. Sen kalbini ferah tut.
Ben Ankaradayim canim. Etlik Zübeyde Hanima gidiyorum. Orada da dogum yapmayi düşünüyorun. Sen nerde yapacaksin dogumu?Merhaba bende Mayıs 2018 annesi olacağım inşallah. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Hangi hastanelere kontrole gidiyorsunuz nerede doğum yapacaksınız sevgili anneler?
Katiliyorum bu sözünüze. Devlet hastanelerindeki doktorlarda sürekli bir azarlama ne yapacagimizi şaşırmış durumdayiz.Ben İstanbul dayım. Büyük olasılıkla Medipol mega hastanesine gitmeyi düşünüyorum son iki ay kala henüz karar vermedim araştırıyorum hala dogumu ticaret gördüklerinden çok pahalı çoğu yer
şuan devlet Hastanesi'ne gidiyorum.
Azarlayan doktoru bimerden sikayet edin. Hic kimse baska insanin sahsina hakaret sozlu yada fiziki davranista bulunamazKatiliyorum bu sözünüze. Devlet hastanelerindeki doktorlarda sürekli bir azarlama ne yapacagimizi şaşırmış durumdayiz.
Nasil yani canim bebegin gelişimi mi önden gidiyormuş.Arkadaslar bu gun doktora gittim benim haftami tekrar degistirdi 3 gun onde soyledi ne zaman netlesecek her gttigimde farkli bir sey mi soylicek
Normalde 6 h 2g ilk soyledigine gore bu gun ulturasona girdim 6 h 5 g dediNasil yani canim bebegin gelişimi mi önden gidiyormuş.
Doktor ne dedi bu konuda canim.Normalde 6 h 2g ilk soyledigine gore bu gun ulturasona girdim 6 h 5 g dedi
Bisey demedi canimDoktor ne dedi bu konuda canim.
Tahminimce 3 günden birşey olmaz. Çunku bazilarina 1 hafta önden gidiyor diyor. Ve birşey olmuyor sen kalbine ferah tut cnm.Bisey demedi canim