- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Evlenmeden önce ben de yapmıyordum da eşim çok sevince ilk zamanlar işkembeyi alıp ya anneme ya kvye götürdüm. Baktım olmuyor oturup öğrendim:)Valla bravo sana cnm onun zahmetini bilirim annem yapar su zamanda bizler yapmazken sen yapiyosun. Gerci ben iskembeyi sevmem sevsemde yapmazdim heralde.
Evet canım kaynarken tencerede daha altını kapamadan doldur kapat çevir. Sabah dolaba.Ha önce dolaba koymayacaktık dimi:) yanlış yapmışım :) çıkarayım hemen yeni koydum. Sıcak mı olması gerekiyordu peki ters çevirmek için.
Sağol canm :) zor değil ama biraz zaman alıyor işte. Eşim 4 gibi gelmişti yeni yemek yiyebildik.Valla bravo uğraşmışsın baya ellerine sağlık. Ben doğumdan sonra doktorumun tavsiyesi ile bol bol kelle paça içtim. Anneme sipariş veriyimde yapsın bi ara
Dolapta ne kadar süre kalabiliyo öyle 1 hafta falan?Evet canım kaynarken tencerede daha altını kapamadan doldur kapat çevir. Sabah dolaba.
Süpersin. Hiç aklıma gelmemişti. Bakın kızlar bu gruptan çok şey öğrencez. Ertesi gün haşladığında ne kadar haşlıyosun canım bi de buzlular ne kadar kalır sence 6 ay falan kalır mıNohut yada fasulye tüm paketi bi gün ıslayıp ertesi gün hepsini haşlıyorum buzluğa kaldırıyorum yapacağım zaman çok rahat oluyo öyle yapabilirsin
Ya kavanozun tam dolması gerekmeseydi iyiydi tam dolduracak kadar yemek kalmıyo kiValla bravo uğraşmışsın baya ellerine sağlık. Ben doğumdan sonra doktorumun tavsiyesi ile bol bol kelle paça içtim. Anneme sipariş veriyimde yapsın bi ara
Ya galiba benimkiler 6 aydan fazla duruyo olabilir hiç bilmiyorum ne kadar kalır bilen biri yazar şimdi:)) ertesi gün haşlarken dakika tutamadım hiç hep kafama göre kaşıkla içinden bi tane tabağ alıp kesiliyo mu rahatça diye bakıyorum öyleyse kapatıyorum altını süzüyorum hafif soğuyuncada buzdolabı poşetlerine her yemek yaptığımda yetecek kadar gibi göz kararı ayrı ayrı koyuyorum.Mesela buzluktaki stoğum tamamen tükendi ıslayıp vakit bulup haşlıycam bi ara.Dakikasına bakarım ama ben düdüklü kullanamıyorum normal tencerede yapıyorumSüpersin. Hiç aklıma gelmemişti. Bakın kızlar bu gruptan çok şey öğrencez. Ertesi gün haşladığında ne kadar haşlıyosun canım bi de buzlular ne kadar kalır sence 6 ay falan kalır mı
Orta boy kavanozlardan alsan o uzunlar değilde bide onun yarısı kadar varya şuan benimki emiyo yoksa foto çekip atardımYa kavanozun tam dolması gerekmeseydi iyiydi tam dolduracak kadar yemek kalmıyo ki
Canımcım derdimiz sunum yapmak değil sakın kendinizi sıkıntıya sokmayın ne yemek yapsak derdinden kurtulalım diye paylaşıyoruz tenceredeyken de çekebilirsiniz kızlarEki Görüntüle 2240009 Eki Görüntüle 2240010
Alalacele sunum yapamadan cektim kizlar bugun boyle olsun. Dondurucudan barbunya yildiz sehriyeli pilav bide yogurdumuz vardi.
Ya galiba benimkiler 6 aydan fazla duruyo olabilir hiç bilmiyorum ne kadar kalır bilen biri yazar şimdi:)) ertesi gün haşlarken dakika tutamadım hiç hep kafama göre kaşıkla içinden bi tane tabağ alıp kesiliyo mu rahatça diye bakıyorum öyleyse kapatıyorum altını süzüyorum hafif soğuyuncada buzdolabı poşetlerine her yemek yaptığımda yetecek kadar gibi göz kararı ayrı ayrı koyuyorum.Mesela buzluktaki stoğum tamamen tükendi ıslayıp vakit bulup haşlıycam bi ara.Dakikasına bakarım ama ben düdüklü kullanamıyorum normal tencerede yapıyorum
Dolapta ne kadar süre kalabiliyo öyle 1 hafta falan?
Canım ben 3aya kadar sakladığımi bilirim. Mesela bu akşam actigim yayla çorbasını doğumdan 3 gün önce yapmıştım.Ya kavanozun tam dolması gerekmeseydi iyiydi tam dolduracak kadar yemek kalmıyo ki
Evet düdüklüde yapıyosan sen öyle yap canım hemen pişer zaten seninkiHmmm ben düdüklüde yapıyorum normalde De pişirmeden önce hiç haşlamam sadece 1 gün suda bekletip öyle buzluğa koysam daha mı iyi olur ki. Çünkü hem suda beklet hem haşla sonra bi de düdüklü. Haşat olur nohutlar fasulyeler
Orta boy kavanozlardan alsan o uzunlar değilde bide onun yarısı kadar varya şuan benimki emiyo yoksa foto çekip atardım
Yayla çorbası falan kavanozda sabaha kadar bozulmuyo mu dolaba kaldırmayınca ben şok hep böyle yapıcam artıkCanım ben 3aya kadar sakladığımi bilirim. Mesela bu akşam actigim yayla çorbasını doğumdan 3 gün önce yapmıştım.
Doldurmak lazım hava almaması için. Ben ona göre çok yapıyorum. Mesela 2 hafta önce etli patates yemeği yaptım. 1 kilo kuşbaşından yaptım. Patatesde 6-7 tane koydum koca tencere oldu. 2 kavanoz ayirdim 2 akşamda yedik.
Canım 6 aydan fazla kalabilir. Ben barbunya, börülce ve pilav için kullanacağım nohutu haşlayıp dondurucuya atıyorum. Bazen 1 sene kalıyor:) hiç birşey olmuyor.Süpersin. Hiç aklıma gelmemişti. Bakın kızlar bu gruptan çok şey öğrencez. Ertesi gün haşladığında ne kadar haşlıyosun canım bi de buzlular ne kadar kalır sence 6 ay falan kalır mı
Off nefis menü:) ben de böyle nugget sinitzel falan bayılıyorum. Migrosta inidirime girince toplu alıp buzluğa atıyorum yanına hemen bir makarna missskızlarOzgebalaban11 nermin yazılıtaşı söyledi baktım anam çoktan beri yemediğim ve özlediğim patates grateni gördüm hemen yaptım bugün =)
bugün patates graten ve nugget vardı bizde
Eki Görüntüle 2240016 Eki Görüntüle 2240017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?