- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
haha aynen birde 3 yaşında kızım seviyor =)Off nefis menü:) ben de böyle nugget sinitzel falan bayılıyorum. Migrosta inidirime girince toplu alıp buzluğa atıyorum yanına hemen bir makarna misss
Offf harika biz de yeni yedik patatesi. Menü süper canım eline sağlıkkızlarOzgebalaban11 nermin yazılıtaşı söyledi baktım anam çoktan beri yemediğim ve özlediğim patates grateni gördüm hemen yaptım bugün =)
bugün patates graten ve nugget vardı bizde
Eki Görüntüle 2240016 Eki Görüntüle 2240017
Sirke ve karbonat diş fırçasıyla fırçalarsan geçer canım.Kızlar birazdan mutfağı temizlemeye başlıcam size sorayım dedim şu silikonların sarılığını temizleyebileceğim bişey var mı.
sağol canım =)Offf harika biz de yeni yedik patatesi. Menü süper canım eline sağlık
düdüklü tencerede 30 dakika haşlandıktan sonra bakliyatlar 12 ay saklanabiliyor çanım. Ama on iki ayda dolap kokusu sinebilir ama bozulma olmazSüpersin. Hiç aklıma gelmemişti. Bakın kızlar bu gruptan çok şey öğrencez. Ertesi gün haşladığında ne kadar haşlıyosun canım bi de buzlular ne kadar kalır sence 6 ay falan kalır mı
Bizimkisi 3 aydır buzlukta canım. Kv m hazirlayip koymuş hamileykenSüpersin. Hiç aklıma gelmemişti. Bakın kızlar bu gruptan çok şey öğrencez. Ertesi gün haşladığında ne kadar haşlıyosun canım bi de buzlular ne kadar kalır sence 6 ay falan kalır mı
Kaynar koyduğun için sabaha kadar anca soğuyor zaten. Sadece nanesini içtiğimiz zaman koyuyoruz. Çorba bir tasim kaynarken Hemen tereyağında yakıp koyuyorum. Az önce içtik daha ilk günki gibi. Esime diyorum bu çorba kızımızla yaşıt sayılır. süs kimse duymasın 2 aylık yemek yiyoruz sanırlar diyoYayla çorbası falan kavanozda sabaha kadar bozulmuyo mu dolaba kaldırmayınca ben şok hep böyle yapıcam artık
Çok mantıklı bu yöntemi bende deneyeceğim . Akşam yemeğini bugün erken yedik yetişemedim topiğe, artık yarın ki menüden resim paylaşırımKaynar koyduğun için sabaha kadar anca soğuyor zaten. Sadece nanesini içtiğimiz zaman koyuyoruz. Çorba bir tasim kaynarken Hemen tereyağında yakıp koyuyorum. Az önce içtik daha ilk günki gibi. Esime diyorum bu çorba kızımızla yaşıt sayılır. süs kimse duymasın 2 aylık yemek yiyoruz sanırlar diyo
Canm çok güzelmiş yaa deniycem ben bunu. Malzemelerin en altında yazan ne okuyamadım.bunu dün yapmıştım en sevdiğim
Eki Görüntüle 2240029 Eki Görüntüle 2240030
cheesecake'in pasta türünü düşünün
Quark yazan labne kullanıyorlar burda ama ben süzme yoğurt kullanıyorum, quark'ın kıvamı ve tadı süzme yoğurt gibidir bu benim damak tadıma göre tabi. isteyen sade isteyen de meyveli yapabilir ben vişneli yaptım
not: kek kısmı ve quark kısmı ayrı ayrı pişmiyor. ilk önce kek kısmını tepsiye döküp üstüne quark kısmını dökülüyor ve birlikte pişiyor. çok pratik =)
haha pardon canım almanca iki konserve mandalina demek. orda mandalinaın kabuğu soyulmuş konserverlerde satılıyor. mandalinaları quarkın içine koyuyoruz isteyen üstüne koyabilir isteyen sade =)Canm çok güzelmiş yaa deniycem ben bunu. Malzemelerin en altında yazan ne okuyamadım.
Canım nohutu ıslamak gerek ama fasulyeyi o gün direk haşlayarak da yapabilirsin yani beni öyle yapıyorumAfiyet olsun canım. Nohutu 1 akşam önceden suda mı bekletiyosun yoksa direk kaynatıyor musun. Mesela ben bazen yapacak bişey bulamıyorum nohut ya da kuru yapayım diyorum ama akşamdan suya koymamış oluyorum o yüzden yapamıyorum. Başka bi yöntemini bilen varsa pAylaşırsanız sevinirim. Yani kuru nohut falan yapmaya karar verince hemen yapabiliyor muyuz bi ön hazırlık olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?