- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Tam 2 kişilik hatta yanında yemek doyurucuysa 3 bile olur :) süper ya bi yemek yapabilsem denicem de :)))CanımOzgebalaban11 yarımlık kavanozlara koy sende. Bazen çorba koyuyorum küçüklere. Küçük kavanozda 5.5 kepçe çorba çıkıyor. Bu akşam saydim daha :)
Yok ben haricBu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
Bizimki doğumdan sonra bi hafta kaldi gitti, annem hiç kalmadı.Bu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
Benim kv hiç birşeye karışmaz ne etliye ne sütlüye. 3 senelik evliyiz aynı şehirde olmamıza rağmen evime geldiği sayılıdır. Her pazar biz gideriz tek yaşıyor. Böyle mesafeli gayet iyiyiz:) eltimle aynı binadayım. Çok severiz birbirimizi çok iyi anlaşırız. Biraz şanslıyım sanırım eşimin ailesi konusunda.Bu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
Yalnız değilsinYok ben haric
Ben kayınvalideme yüzversem benden çıkmaz hatta ben onun eski mahallesinde oturuyorum buraya birine geldiğinde çat diye geriverirdi uyardım çat kapı gelme ben sevmem diye artık gelemiyor. Eltimle görümcemle öyle çok iyi olmayı çok isterdim çok özeniyorum arasından su sızmayan arkadaş gibi olanları görünceBenim kv hiç birşeye karışmaz ne etliye ne sütlüye. 3 senelik evliyiz aynı şehirde olmamıza rağmen evime geldiği sayılıdır. Her pazar biz gideriz tek yaşıyor. Böyle mesafeli gayet iyiyiz:) eltimle aynı binadayım. Çok severiz birbirimizi çok iyi anlaşırız. Biraz şanslıyım sanırım eşimin ailesi konusunda.
Biz konusmuyoruz kafam rahat senin nasilYalnız değilsin
Aynen bende öyleBen kayınvalideme yüzversem benden çıkmaz hatta ben onun eski mahallesinde oturuyorum buraya birine geldiğinde çat diye geriverirdi uyardım çat kapı gelme ben sevmem diye artık gelemiyor. Eltimle görümcemle öyle çok iyi olmayı çok isterdim çok özeniyorum arasından su sızmayan arkadaş gibi olanları görünce
kizlar nohut fasulye yiyomusnz ben korkumdan yemiyorum gaz yapar diyedüdüklü tencerede 30 dakika haşlandıktan sonra bakliyatlar 12 ay saklanabiliyor çanım. Ama on iki ayda dolap kokusu sinebilir ama bozulma olmaz
Bizde öyle başladık sonra zamanla düzeldik keşke hiç düzelmeseydik o da iyi olduğumuzdan değil mecburi düzelme.Hala her görüştüğümüzde deliriyorum sinirdenBiz konusmuyoruz kafam rahat senin nasil
Kimyonu basıp yiyorum canım ben ama nohutta yinede sıkıntı yaşıyoruz fasulyede öyle değilkizlar nohut fasulye yiyomusnz ben korkumdan yemiyorum gaz yapar diye
Biz o duzelme girisiminde bulunduk da dikis tutmadi koptu ipler boylesi daha iyi diyorumBizde öyle başladık sonra zamanla düzeldik keşke hiç düzelmeseydik o da iyi olduğumuzdan değil mecburi düzelme.Hala her görüştüğümüzde deliriyorum sinirden
patatesi nasıl yaptın cnm.nugget hazirmikızlarOzgebalaban11 nermin yazılıtaşı söyledi baktım anam çoktan beri yemediğim ve özlediğim patates grateni gördüm hemen yaptım bugün =)
bugün patates graten ve nugget vardı bizde
Eki Görüntüle 2240016 Eki Görüntüle 2240017
Eşin görüşüyor muBiz o duzelme girisiminde bulunduk da dikis tutmadi koptu ipler boylesi daha iyi diyorum
Bende hiç yemedim , bizim minnoş ile gaz problemi var o yüzden bende cesaret edemiyorum henüz . O yüzden her gün en yemek yapıcam derdi başladı bendekizlar nohut fasulye yiyomusnz ben korkumdan yemiyorum gaz yapar diye
Valla ayda yilda bir telefonlaydi simdi dogumda beni aramadiklarini da gorunce oda iyice koptu. Yinede ailesi tabi konusur belki bilmiyorum ama simdilik o da tavirliEşin görüşüyor mu
Biz çok iyi ve mesafeleyiz. Ilk başta böyle başladık çokta iyi oldu. 1sene ayni mahallede oturdum simdi farklu ilcedeyiz Ayda bir falan gideriz çok kıymetli oluyor insan az gidince ilgi hürmet falan çok iyi hiç iş yaptırmazlar. Doğumdan sonra annem rahatsızdı 8gun kaldı bende yemeğimi hep yatağa getirdi allah razı olsun hakkını ödeyemem en zor zamanda çok yardımcı oldu .Bu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?