2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Bu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
Benim kv hiç birşeye karışmaz ne etliye ne sütlüye. 3 senelik evliyiz aynı şehirde olmamıza rağmen evime geldiği sayılıdır. Her pazar biz gideriz tek yaşıyor. Böyle mesafeli gayet iyiyiz:) eltimle aynı binadayım. Çok severiz birbirimizi çok iyi anlaşırız. Biraz şanslıyım sanırım eşimin ailesi konusunda.

Ben kayınvalideme yüzversem benden çıkmaz hatta ben onun eski mahallesinde oturuyorum buraya birine geldiğinde çat diye geriverirdi uyardım çat kapı gelme ben sevmem diye artık gelemiyor. Eltimle görümcemle öyle çok iyi olmayı çok isterdim çok özeniyorum arasından su sızmayan arkadaş gibi olanları görünce

Aynen bende öyle

kizlar nohut fasulye yiyomusnz ben korkumdan yemiyorum gaz yapar diye
Bende hiç yemedim , bizim minnoş ile gaz problemi var o yüzden bende cesaret edemiyorum henüz . O yüzden her gün en yemek yapıcam derdi başladı bende

Bu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
Biz çok iyi ve mesafeleyiz. Ilk başta böyle başladık çokta iyi oldu. 1sene ayni mahallede oturdum simdi farklu ilcedeyiz Ayda bir falan gideriz çok kıymetli oluyor insan az gidince ilgi hürmet falan çok iyi hiç iş yaptırmazlar. Doğumdan sonra annem rahatsızdı 8gun kaldı bende yemeğimi hep yatağa getirdi allah razı olsun hakkını ödeyemem en zor zamanda çok yardımcı oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…