2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

ben de gece hiç değiştirmiyorum altını. Doktorumuz değiştirme dedi uykusu açılıyor. Kullandığımız bezler yeterince emici zaten, sabah açtığımda aradan 13 saat geçmiş oluyor ve kupkuru kalıyor.

Kızlar bebeklerin dolapları çekmeceleri ne durumda zıbınlarını çıtçıtlı badilerini taytlarını pijamalarını nasıl katlasam neyi nereye koysam hala içime sinen bi düzen tutturamadım. Dolap yerleştirme konusunda biraz takıntılıyım başak burcu Herşeyin yeri olmalı zıbınların arasına pijama giremez bu çekmecede ayakkabı varsa ayakkabılar tam sığmalı askıların rengi aynı olmalı değilse de pembe askılarda elbiseler beyaz askılarda hırkalar falan böyle uyuz uyuz kategoriler oluştururum bana azıcık fikir olsun fotoooo pliisssss

Aynen canım benim. Amin inşallah. Allahım evlatlarimizdan yana yüzümüzü güldürsün. eşimiz çocuklarımız hayırlı olsun, onlar iyi olsun yeter bize

Bugün canım pide istedi dışardan pide söyledik.

Ozgebalaban11 canım seninki kadar düzenli değil benim dolaplarım ama istersen atarım tabi foto

Dildildil benim de cumartesi günüm var misafirlere yine özgenin pastasından yapacağım. Eşim yoğun çikolata manyağıdır. Bu pastaya bayıldı günlerdir yiyor

Eşim başak, ben yay im. Eşim düzene pek önem vermez ama titizdir. Bende tam senin gibiyim. Deli gibi yıkanan kıyafetleri bile aynı renk olan mandallarla tutturmaya çalışıyorum. Kızımın küçücük bi dolabı var, daha oda yapmadık, yaza yapıcaz. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Kiyafet düzenlemeye bayiliriimmm. Sen nereden ne kadara aldın odayı canım? Bizimde şimdiden bakmamız lazım? Başka oda yapan kızlar, nereden aldınız takımı ve ne kadara aldınız? Bende onların fotoğraflarını istiyorum

Kızlar şu fırında kabak tatlısı nasıldı? Diğer telefonda ekran görüntüsü kaldı, yapmak istiyorum

Kızlar şu fırında kabak tatlısı nasıldı? Diğer telefonda ekran görüntüsü kaldı, yapmak istiyorum
Benim yazdığım buydu canım başka yazan oldu mu bilmiyorum
Fırın poşetine koyuyorum üzerine şeker at fırına. 30 dakika pişiyor. Sonra poşeti yırtıp çıkarıyorum tepside bi 8-10 dakika daha pisiriyorum. Tüm şerbeti çekiyor suyu uçuyor hafif kenarları karamelize oluyor. 2senedir böyle yapıyorum. Sonra üzerine tahin ceviz.
1kilo kabak 1.5 su bardağı şeker

Tamam canım, firin poseti kullanmıyoruz. Onu alıp bari yapayım. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…