- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
ben de gece hiç değiştirmiyorum altını. Doktorumuz değiştirme dedi uykusu açılıyor. Kullandığımız bezler yeterince emici zaten, sabah açtığımda aradan 13 saat geçmiş oluyor ve kupkuru kalıyor.bende altını hiç değiştirmiyorum ve herkes değiştir diyordu benle aynı olmana çok sevindim
haklısın anne farklı ama benim aramda araçla 12 saat mesafe var ve bende mecburen kayınvalidemi çağırıyordum ve benimde çok zoruma gidiyordu.. yardıma ihtiyacım var biliyor ve çağırmadan gelmiyordu..bende gel demek istemiyordum.. ve ablayla sorun baya çok ama en son çıldırtıp ipleri koparan düğünüme gelmemesiydi, bahaneler yaratıp gelmiyorum demesi ve umursamaz tavrı... Allah hayatımıza giren herkesi hayırlı kılsın kim olursa olsun
bende onu dusunuyorumda pudra sekerim yokmu s normal sekermi.koysamBenim yemek dünden hazır yanına cacık yeter valla pilav falan uğraşamam hiç. Bende bu akşam meşhurOzgebalaban11 tatlısı yapicam. Foto atarım
Aynen canım benim. Amin inşallah. Allahım evlatlarimizdan yana yüzümüzü güldürsün.bende altını hiç değiştirmiyorum ve herkes değiştir diyordu benle aynı olmana çok sevindim
haklısın anne farklı ama benim aramda araçla 12 saat mesafe var ve bende mecburen kayınvalidemi çağırıyordum ve benimde çok zoruma gidiyordu.. yardıma ihtiyacım var biliyor ve çağırmadan gelmiyordu..bende gel demek istemiyordum.. ve ablayla sorun baya çok ama en son çıldırtıp ipleri koparan düğünüme gelmemesiydi, bahaneler yaratıp gelmiyorum demesi ve umursamaz tavrı... Allah hayatımıza giren herkesi hayırlı kılsın kim olursa olsun
O tatlıda şeker var mıydı kibende onu dusunuyorumda pudra sekerim yokmu s normal sekermi.koysam
Eşim başak, ben yay im. Eşim düzene pek önem vermez ama titizdir. Bende tam senin gibiyim. Deli gibiKızlar bebeklerin dolapları çekmeceleri ne durumda zıbınlarını çıtçıtlı badilerini taytlarını pijamalarını nasıl katlasam neyi nereye koysam hala içime sinen bi düzen tutturamadım. Dolap yerleştirme konusunda biraz takıntılıyım başak burcuHerşeyin yeri olmalı zıbınların arasına pijama giremez bu çekmecede ayakkabı varsa ayakkabılar tam sığmalı askıların rengi aynı olmalı değilse de pembe askılarda elbiseler beyaz askılarda hırkalar falan böyle uyuz uyuz kategoriler oluştururum bana azıcık fikir olsun fotoooo pliisssss
varmis canım 4 ymk kaşığı pudra şekeriO tatlıda şeker var mıydı ki
Aaa ben koymadımvarmis canım 4 ymk kaşığı pudra şekeri
bende onu dusunuyorumda pudra sekerim yokmu s normal sekermi.koysam
Özge de tatlı çok olunca tarifler karıştı.O tatlıda şeker var mıydı ki
evet benimki şekerpare tarifi.Özge de tatlı çok olunca tarifler karıştı.ruhum_mavi ve benim bahsettiğim bisküvili pasta onda şeker yok. ikiminikprenses senin bahsettigin şekerpare gibi olan sanırım allahım aklımıza mukayyet ol tatliyla kafayı yedik
Ben mi görmüyorum ya yok ki bu tarifte pudra şekeriikiminikprenses
Benim yazdığım buydu canım başka yazan oldu mu bilmiyorumKızlar şu fırında kabak tatlısı nasıldı? Diğer telefonda ekran görüntüsü kaldı, yapmak istiyorum
Tamam canım, firin poseti kullanmıyoruz. Onu alıp bari yapayım. Çok teşekkür ederimBenim yazdığım buydu canım başka yazan oldu mu bilmiyorum
Fırın poşetine koyuyorum üzerine şeker at fırına. 30 dakika pişiyor. Sonra poşeti yırtıp çıkarıyorum tepside bi 8-10 dakika daha pisiriyorum. Tüm şerbeti çekiyor suyu uçuyor hafif kenarları karamelize oluyor. 2senedir böyle yapıyorum. Sonra üzerine tahin ceviz.
1kilo kabak 1.5 su bardağı şeker
Hahahaha çok güldümÖzge de tatlı çok olunca tarifler karıştı.ruhum_mavi ve benim bahsettiğim bisküvili pasta onda şeker yok. ikiminikprenses senin bahsettigin şekerpare gibi olan sanırım allahım aklımıza mukayyet ol tatliyla kafayı yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?