- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Biz bugün kahvaltıda zeynoyla ikimiziz. Eşim esnaf hergun gider dükkana. Ama mutlaka tum personel geldiğinde isler biraz sakinlediginde 10-12 arasi gelir hem kahvaltı yaparız hemde kızını cok özlüyormuş sevmeden duramıyorKizlar gunaydin mutlu pazarlar pazar kahwaltisi icin ne hazirliyorsunuz
Ya dün akşamdan beri bunu düşünüyorum. Eşim şuan uyuyor ve hala düşünüyorum:) ne yapalım?Kizlar gunaydin mutlu pazarlar pazar kahwaltisi icin ne hazirliyorsunuz
Aynen canım öyle yaparsınızHahaha valla buzluktan çıkardım yedik. Öyle de çok güzeldiSonra da kalanı dolaba koydum. Onu senin dediğin gibi yeriz artık
Ben pizza yapmak istiyorum Nermin den özendimYa dün akşamdan beri bunu düşünüyorum. Eşim şuan uyuyor ve hala düşünüyorum:) ne yapalım?
Ne guzel canım git tabiki esraf esi olmak cok zor allah kolaylik versin sabir versinBiz bugün kahvaltıda zeynoyla ikimiziz. Eşim esnaf hergun gider dükkana. Ama mutlaka tum personel geldiğinde isler biraz sakinlediginde 10-12 arasi gelir hem kahvaltı yaparız hemde kızını cok özlüyormuş sevmeden duramıyorama bugün gelemeyecek ekstra yoğunluğu var. Belki supriz yapar kızımla biz gideriz yanına kahvaltıya
Bnde hala bulamadim smdi paslicam patates kizartir yumurta haslarim diorm ama yumurtali ekmek mi yapsam acabaYa dün akşamdan beri bunu düşünüyorum. Eşim şuan uyuyor ve hala düşünüyorum:) ne yapalım?
Ellerine sağlıkDöktürdüm bugün
Biz tereyağlı, soğanlı, sucuklu yumurta yaptık. Eşim yaptı. Yanına kaymak, zeytin gibi kahvaltılık şeyler. Kahvaltıya ne yapicam düşüncesi beni çok yoruyorKizlar gunaydin mutlu pazarlar pazar kahwaltisi icin ne hazirliyorsunuz
Ahh keşke benim de bu kadar zamanım olsaDöktürdüm bugün
Vay nefisDöktürdüm bugün
Aaaa süper.ıspanak da atılır mıBen de haftaiçine pırasa yemeğimi yaptım. Kalan pırasayı da temizleyip buzluğa attım.
Eşim ilgilendi cemreyle ben öyle hazırladım canımAhh keşke benim de bu kadar zamanım olsa
süper valla benimde oğlum sünnet oldu diye annem burada yiyebildiğim kadar yiyorum bu haftasonu gidecekler depolarımı doldurayım..keşke annem hep yanımda olsa valla insan olduğumu hatırladım.. yediğim önümde yemediğim annemin elinde peşimden koşuyorDöktürdüm bugün
Siz kahvaltı yaparken duruyor mu canım. Bizimki ne zaman otursam durmuyor. Kucağıma alıyorum, tam doymak üzereyken sakinleşiyorEşim ilgilendi cemreyle ben öyle hazırladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?