- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Ne kadar şanslısın canım ❤ keşke benim annemde öyle olsa.süper valla benimde oğlum sünnet oldu diye annem burada yiyebildiğim kadar yiyorum bu haftasonu gidecekler depolarımı doldurayım..keşke annem hep yanımda olsa valla insan olduğumu hatırladım.. yediğim önümde yemediğim annemin elinde peşimden koşuyor
İki lokma ağzıma atıyorum iki kelime ona laf atıyorum öyle yedikSiz kahvaltı yaparken duruyor mu canım. Bizimki ne zaman otursam durmuyor. Kucağıma alıyorum, tam doymak üzereyken sakinleşiyordoğduğundan beri çay icmemi istemeyen bi kızım var
çok şükür öyle ama aramızda yollar var senede 3-4 kere anca yüzyüze görüşüyoruz..ama ihtiyacım olduğu her an sağ olsun yanımda...keşke tüm anneler öyle olsa haklısın insanın ihtiyacı varNe kadar şanslısın canım ❤ keşke benim annemde öyle olsa.annesi yardımcı, destekçi, dayanak olan insanlara çok özeniyorum
ben hep uykusuna denk getirmeye çalışıyorum yoksa imkansız durmuyor. eşimle karşılıklı rahat bir yemek yemeği özlüyoruzSiz kahvaltı yaparken duruyor mu canım. Bizimki ne zaman otursam durmuyor. Kucağıma alıyorum, tam doymak üzereyken sakinleşiyordoğduğundan beri çay icmemi istemeyen bi kızım var
Atıyorum ben ıspanak da :) çiğ de atabilirsin kavurup da atabilirsin.Aaaa süper.ıspanak da atılır mı
Çiğ atayım da böreğini mi yaparım yemeğini mi bilmemAtıyorum ben ıspanak da :) çiğ de atabilirsin kavurup da atabilirsin.
Bizimki aksam 9 dan sabah 8 9 a kadaruyuyor canım. Başka zamanlarda uyuması çok zorben hep uykusuna denk getirmeye çalışıyorum yoksa imkansız durmuyor. eşimle karşılıklı rahat bir yemek yemeği özlüyoruz
Bizimki yemiyo o kandirmaya çalışmalarıİki lokma ağzıma atıyorum iki kelime ona laf atıyorum öyle yedik
Hemde çoookkçok şükür öyle ama aramızda yollar var senede 3-4 kere anca yüzyüze görüşüyoruz..ama ihtiyacım olduğu her an sağ olsun yanımda...keşke tüm anneler öyle olsa haklısın insanın ihtiyacı var
Ben pure gibi yapıp atiyorum. Ispanaklı pasta yapıyorum sonraÇiğ atayım da böreğini mi yaparım yemeğini mi bilmem
Of çok severimSabahın köründe kalktım yemek yaptım daha tadına bile bakmadık neden çünkü canımız tantuni istedi1 dürüm 1de yarım ekmek yedim ve hiç pişman değilim. Üzerinede yediğim tatlıyı saymıyorum bile.
Ben onu hiç yemedim ama önyrgılıyım yemem sanırımBen pure gibi yapıp atiyorum. Ispanaklı pasta yapıyorum sonra
Hayatta en son pişman olacağım şey canımın istediği şeyi yemiş olmakSabahın köründe kalktım yemek yaptım daha tadına bile bakmadık neden çünkü canımız tantuni istedi1 dürüm 1de yarım ekmek yedim ve hiç pişman değilim. Üzerinede yediğim tatlıyı saymıyorum bile.
Hiç anlasilmiyo ve cok güzel. Pratik, kurtarıcı bisey benim icinBen onu hiç yemedim ama önyrgılıyım yemem sanırım
gece uyuması önemli olan yoksa dinlenmek imkansız.. aman gece uyusunda gündüz idare ediliyor...benimki de kalkınca 1 saat alt değiştirme cilvelenme falan yapıyor sonra emip uyut beni diyor..şuan uyuyor mesela yarım saate uyanır sonrası Allh kerimBizimki aksam 9 dan sabah 8 9 a kadaruyuyor canım. Başka zamanlarda uyuması çok zormasaya battaniyenin üzerine alıyoruz biz yanımıza. Sadece akşam uyuyunca çay, kahve falan içiyoruz.
Allah sana evladına eşine sevdiklerine sağlık sıhhat versin bak ne güzel herşeyi kendi başına halledebiliyorsun. boşver bende de ablada sıkıntı var anlatsam inanamazsın..yani her ailede bir sıkıntılı oluyor önemli olan kendi yoluna bakman yanında olanlarda sana destek olanlarla birlikte mutlu bir hayat sür gerisi kendi bilir de canını hiçbir şeye sıkmaHemde çoookkbizimki 30 dakika uzakta
Haklisin canım benim. Ben gece Altını degistirmiyorum hiç.gece uyuması önemli olan yoksa dinlenmek imkansız.. aman gece uyusunda gündüz idare ediliyor...benimki de kalkınca 1 saat alt değiştirme cilvelenme falan yapıyor sonra emip uyut beni diyor..şuan uyuyor mesela yarım saate uyanır sonrası Allh kerim
Doğrudur canım ama anne daha farklı. Annem olsa kayinvalidemi çağırmak zorunda kalmazdımAllah sana evladına eşine sevdiklerine sağlık sıhhat versin bak ne güzel herşeyi kendi başına halledebiliyorsun. boşver bende de ablada sıkıntı var anlatsam inanamazsın..yani her ailede bir sıkıntılı oluyor önemli olan kendi yoluna bakman yanında olanlarda sana destek olanlarla birlikte mutlu bir hayat sür gerisi kendi bilir de canını hiçbir şeye sıkma
Haklisin canım benim. Ben gece Altını degistirmiyorum hiç.
Doğrudur canım ama anne daha farklı. Annem olsa kayinvalidemi çağırmak zorunda kalmazdıminsanın zoruna gidiyor. Senin ablanla nasıl sıkıntı var, özel değilse. Abla farklıdır aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?