2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Ne kadar şanslısın canım ❤ keşke benim annemde öyle olsa. annesi yardımcı, destekçi, dayanak olan insanlara çok özeniyorum

Ne kadar şanslısın canım ❤ keşke benim annemde öyle olsa. annesi yardımcı, destekçi, dayanak olan insanlara çok özeniyorum
çok şükür öyle ama aramızda yollar var senede 3-4 kere anca yüzyüze görüşüyoruz..ama ihtiyacım olduğu her an sağ olsun yanımda...keşke tüm anneler öyle olsa haklısın insanın ihtiyacı var

Siz kahvaltı yaparken duruyor mu canım. Bizimki ne zaman otursam durmuyor. Kucağıma alıyorum, tam doymak üzereyken sakinleşiyor doğduğundan beri çay icmemi istemeyen bi kızım var
ben hep uykusuna denk getirmeye çalışıyorum yoksa imkansız durmuyor. eşimle karşılıklı rahat bir yemek yemeği özlüyoruz

ben hep uykusuna denk getirmeye çalışıyorum yoksa imkansız durmuyor. eşimle karşılıklı rahat bir yemek yemeği özlüyoruz
Bizimki aksam 9 dan sabah 8 9 a kadaruyuyor canım. Başka zamanlarda uyuması çok zor masaya battaniyenin üzerine alıyoruz biz yanımıza. Sadece akşam uyuyunca çay, kahve falan içiyoruz.

Hayatta en son pişman olacağım şey canımın istediği şeyi yemiş olmak an itibariyle bende durumlar bu

Eklentiler

• image.webp
    307,2 KB · Görüntüleme: 15
Bizimki aksam 9 dan sabah 8 9 a kadaruyuyor canım. Başka zamanlarda uyuması çok zor masaya battaniyenin üzerine alıyoruz biz yanımıza. Sadece akşam uyuyunca çay, kahve falan içiyoruz.
gece uyuması önemli olan yoksa dinlenmek imkansız.. aman gece uyusunda gündüz idare ediliyor...benimki de kalkınca 1 saat alt değiştirme cilvelenme falan yapıyor sonra emip uyut beni diyor..şuan uyuyor mesela yarım saate uyanır sonrası Allh kerim

Hemde çoookk bizimki 30 dakika uzakta
Allah sana evladına eşine sevdiklerine sağlık sıhhat versin bak ne güzel herşeyi kendi başına halledebiliyorsun. boşver bende de ablada sıkıntı var anlatsam inanamazsın..yani her ailede bir sıkıntılı oluyor önemli olan kendi yoluna bakman yanında olanlarda sana destek olanlarla birlikte mutlu bir hayat sür gerisi kendi bilir de canını hiçbir şeye sıkma

Haklisin canım benim. Ben gece Altını degistirmiyorum hiç.

Doğrudur canım ama anne daha farklı. Annem olsa kayinvalidemi çağırmak zorunda kalmazdım insanın zoruna gidiyor. Senin ablanla nasıl sıkıntı var, özel değilse. Abla farklıdır aslinda

Haklisin canım benim. Ben gece Altını degistirmiyorum hiç.

bende altını hiç değiştirmiyorum ve herkes değiştir diyordu benle aynı olmana çok sevindim

Doğrudur canım ama anne daha farklı. Annem olsa kayinvalidemi çağırmak zorunda kalmazdım insanın zoruna gidiyor. Senin ablanla nasıl sıkıntı var, özel değilse. Abla farklıdır aslinda

haklısın anne farklı ama benim aramda araçla 12 saat mesafe var ve bende mecburen kayınvalidemi çağırıyordum ve benimde çok zoruma gidiyordu.. yardıma ihtiyacım var biliyor ve çağırmadan gelmiyordu..bende gel demek istemiyordum.. ve ablayla sorun baya çok ama en son çıldırtıp ipleri koparan düğünüme gelmemesiydi, bahaneler yaratıp gelmiyorum demesi ve umursamaz tavrı... Allah hayatımıza giren herkesi hayırlı kılsın kim olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…