- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.001
Yok kuzum allaha şükür daha var, haziranın sonunda gidecek. Son gün derken, alışverişe son gündün de eşim kızarmış piliç getirmişti =)
son gün derken?
askere mi gidecek eşin?
Allah seniYok kuzum allaha şükür daha var, haziranın sonunda gidecek. Son gün derken, alışverişe son günne yapsam dertli son gün
AminAllah seniAllah daha büyük dert vermesin canım
Supermistruffle (truff)
bayat kek veya hazır kakao'lu baston kek'i blenderden geçirdim, 1 yemek kaşığı torku banada (nutella), süt, çeviz bunları karıştırdım ve küçük toplar yapıp hindistan cevizine buladım. bittiii =) çok pratik kızlar. ya acil misafir geldiğinde yada atıştırmalık aradığınızda güzel pratik bir lezzet ☺ ben bazen bayat keklerden yapıyorum ve çok oluyor ve buzluğa koyuyorum, acil misafir geldiğinde çıkarıveriyorum çay demlesiye kadar çözülüyor =)
Corba uyar bence cnmBugün fırında karnabahar yaptım yanına bişey bulamadım napsam fikri olan varmı?
buzluğa atılabilen şeylere bayılıyorum. Mutlaka yapıp atacağım ben de:) Peki hindistan cevizine buladıktan sonra mı atıyorsun yoksa çıkarıp çözülünce mi buluyorsun.truffle (truff)
bayat kek veya hazır kakao'lu baston kek'i blenderden geçirdim, 1 yemek kaşığı torku banada (nutella), süt, çeviz bunları karıştırdım ve küçük toplar yapıp hindistan cevizine buladım. bittiii =) çok pratik kızlar. ya acil misafir geldiğinde yada atıştırmalık aradığınızda güzel pratik bir lezzet ☺ ben bazen bayat keklerden yapıyorum ve çok oluyor ve buzluğa koyuyorum, acil misafir geldiğinde çıkarıveriyorum çay demlesiye kadar çözülüyor =)
ızgara tavuk yada köfteBugün fırında karnabahar yaptım yanına bişey bulamadım napsam fikri olan varmı?
bu şekilde yani hindistan cevizine bulayıp ta çünkü çıktıktan sonra bulaması zor oluyor sade de yenilebilir tabi veya ufalanmış petiböre, çevize, fındığa vs de bulayabilirsin.buzluğa atılabilen şeylere bayılıyorum. Mutlaka yapıp atacağım ben de:) Peki hindistan cevizine buladıktan sonra mı atıyorsun yoksa çıkarıp çözülünce mi buluyorsun.
Geçen hafta biz de öyleydik yaa yazdım ya size ne yemek yapıcam diye her yazdığınız şeyde malzeme eksikti sakin ol olduğu kadar yap bişeylerEşimin işleri yine uzadı!! Yine pazar alışverişi kaldı!!! Artık çok sinirleniyorummm
Çok güzelmiş canım ellerine sağlıkAkşama misafirim var. Menü şöyle,
Tavuklu buğday çorbası
Zeytinyağlı sarma
Yeşil salata
Etli kızartma türlü
Pirinç pilavı
Kabak tatlısı yada hazır bişeyde alabilirim zeynep in keyfine göre degişir
Canım yaptım yemek ama bu ikinci hafta. Insan sinir oluyo vallaGeçen hafta biz de öyleydik yaa yazdım ya size ne yemek yapıcam diye her yazdığınız şeyde malzeme eksikti sakin ol olduğu kadar yap bişeyler
Yemekleri yaptım ama tatlı yetişmedi. Hazır kek kuruyemiş falan ayarladım. Yabancı değil zaten görumcemler. yedik sofrada herkesi bırakıp zeynoyu uyutmqya geldim. Bu akşam banyo yapamadık bari uyku saati kaçmasın kızın. Şuanda misafirler masayı ve mutfağı topluyorÇok güzelmiş canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?