2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Bende öyle sanıyodum dün bi girip bakııym dedim

Özgeye sordum ama senin tarifindi galiba seni etiketlemişti emin değilim karıştırıyoda olabilirim :))
tavuklu salataydı sanırım canım. Tavuk mısır kornişon kırmızı biber doğranmış zeytin özge şehriye de haşlayıp koydu. ben doritos cips de koyuyorum.

Dün akşam zeytinyağlı pırasa yapıp dolaba atmıştım. Bugün işten gelince de erişte yaptım. Haftasonu yaptığım musakkanın son kalanını ısıttım. Bir de salata yaptım. Bugün böyle :)

Eklentiler

• A2F221FC-0F16-4FE9-8411-27357FD1B5F5.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 41
Bugün kayinvalideme gittim. Aksam yemeginde yayla çorbası, Kuru fasulye pilav, salata,turşu vardı. Ben kuru fasulye yemedigim için bana et kavurmustu ayrıca.
Gezmelerimin songunuydu bugün. Şimdi eve geldim. Ve yarına ne yapacagimi düşünüyorum
Ya bide yarın temizlik günüymüş unutmuşum onu ben yoksa 1 gün daha geç dönerdim.sabahtan yemek yapıp kızımla kendimizi dışarı atmalıyız temizlik varken evde durmayı sevmiyorum.

Kızlar bugün yine gezintiliğim üstümdeydi eşim de geç gelcekmiş iyice yaydım o yüzden. Eve gelince yarına hazır olsun diye İslim kebabı ve patates graten yaptım. 11 de geldi eşim be kanıma girdi bu saatte oturduk yedik sofradan kalktım tabakları makineye koydum ve yattım. Bugün yürüdüğüm tüm adımlarım boşa gitti

Evimi cok ozledim ama isleri değil. Sabah erkenden yemek isini hallettim.Bu akşama fırında patatesli tavuk,şehriye çorbası yaptım. Yanınada salata yaparım sanırım. Oglenden sonra arkadaşıma gidicem oturmaya.hava soğuk dışarı çıkamayız bugün

eline sağlık canım. Fırında patatesli tavuk iyi fikir ben de yapayım bir ara.

Ben bugün dün yaptığım erişteden kalanın yanına sabah buzluktan çıkardığım köfteleri kızartacağım. bir de patates kızartırım.

Eşimin yoğun işinden dolayı iki haftadır sebze, meyve, market hicbir alisverisimizi yapamaz olduk. Her gün ne pişirecem diye düşünüp duruyorum. Bakliyatlarimiz da bitmişti. Buzluktaki et, kıymalarda bitmiş. deli gibi döner oldum mutfakta

bensu'yu al dışarıya çık canım. bir iki birşeyler al hem gezmiş olursunuz =) ben iki çocukla alışveriş yapıyorum

bensu'yu al dışarıya çık canım. bir iki birşeyler al hem gezmiş olursunuz =) ben iki çocukla alışveriş yapıyorum
Kuzum yol yapım çalışmaları var, her yer toz. Kamyonlar kum taşıyorlar, o yüzden çıkamıyorum.
Eşim gelirken bugünlük bisey getirir. Yarın da tüm alisverisi yapar.
Son günümüz

Kuzum yol yapım çalışmaları var, her yer toz. Kamyonlar kum taşıyorlar, o yüzden çıkamıyorum.
Eşim gelirken bugünlük bisey getirir. Yarın da tüm alisverisi yapar.
Son günümüz
dün de eşim kızarmış piliç getirmişti =)
son gün derken?
askere mi gidecek eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…