- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Bende artik buraya yazilmiyor saniyodum meger bildirim gelmemis
Özgeye sordum ama senin tarifindi galiba seni etiketlemişti emin değilim karıştırıyoda olabilirim :))canım kime sordun? hangi salata? :)
Ilahi olabilir dikkat etmedim
Bende yemegini yapicam cnm yanina sehriye pilavi yapabilirimıspanağım var onu kavuracağım başka önerisi olan varmı :)
ben de yapıyorum çok pratik oluyor. Kıymayı da kavurup atıyorum hatta.Suan et kavuruyorum 2ye bolup buzluga aticam yemeklere katiyorum sonradan pratik oluyor. Bugun ispanak yapicam
tavuklu salataydı sanırım canım. Tavuk mısır kornişon kırmızı biber doğranmış zeytin özge şehriye de haşlayıp koydu. ben doritos cips de koyuyorum.Bende öyle sanıyodum dün bi girip bakııym dedim
Özgeye sordum ama senin tarifindi galiba seni etiketlemişti emin değilim karıştırıyoda olabilirim :))
Bende yemegini yapicam cnm yanina sehriye pilavi yapabilirim
Tabii kuuzum benimIlahi olabilir dikkat etmedimolsun orada bizden
Ayy teşekkür ederimmmtavuklu salataydı sanırım canım. Tavuk mısır kornişon kırmızı biber doğranmış zeytin özge şehriye de haşlayıp koydu. ben doritos cips de koyuyorum.
yani şöyle düşün cheesecake'in sadece üstünü ve biraz daha hafif. bana işte o kek kısmı olmayınca sanırım beğenmedim ama içinde kalmasın dene canım senyemedim canım :) ama güzel görünüyor tadı da güzeldir sanki :)
eline sağlık canım. Fırında patatesli tavuk iyi fikir ben de yapayım bir ara.Evimi cok ozledim ama isleri değil. Sabah erkenden yemek isini hallettim.Bu akşama fırında patatesli tavuk,şehriye çorbası yaptım. Yanınada salata yaparım sanırım. Oglenden sonra arkadaşıma gidicem oturmaya.hava soğuk dışarı çıkamayız bugün
bensu'yu al dışarıya çık canım. bir iki birşeyler al hem gezmiş olursunuz =) ben iki çocukla alışveriş yapıyorumEşimin yoğun işinden dolayı iki haftadır sebze, meyve, market hicbir alisverisimizi yapamaz olduk. Her gün ne pişirecem diye düşünüp duruyorum. Bakliyatlarimiz da bitmişti. Buzluktaki et, kıymalarda bitmiş.deli gibi döner oldum mutfakta
Kuzum yol yapım çalışmaları var, her yer toz. Kamyonlar kum taşıyorlar, o yüzden çıkamıyorum.bensu'yu al dışarıya çık canım. bir iki birşeyler al hem gezmiş olursunuz =) ben iki çocukla alışveriş yapıyorum
dün de eşim kızarmış piliç getirmişti =)Kuzum yol yapım çalışmaları var, her yer toz. Kamyonlar kum taşıyorlar, o yüzden çıkamıyorum.
Eşim gelirken bugünlük bisey getirir. Yarın da tüm alisverisi yapar.
Son günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?