- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bende polikistik overliyim ve ciddi hormonal sıkıntılar yüzünden sürekli problem yaşadım il dışında tedavi oluyorum git gel izin al rapor al yoruyor insanı. Östrojen hormonu rahmin iç tabakasına etki ediyor ve embriyo için hazırlıyor. Aklıma gelen tek şey östrojen düşüklüğü oda çözümsüz değil ek olarak bantlı ilaç formu eklenip halledilir yeterki aceleci davranma ve beklemen gerektiği kadar bekle. Umarım bu defa olumlu sonuçlanır bayağı uğraşmışsın anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsunDoktor bi yorum yapmadı bazen böyle olabiliyor dedi eğer olmazsa biraz erteleriz dedi okadar
Canim bol bol nar ye. Nar rahim kalinlasmasina yardimci olur. Eger nar bulamazsan organik nar suyu ic .Arkadaşlar benim rahim kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim tık yok 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım yok olmuyor napıcam ben yaaa çok çaresizim
Uğraşmaki hemde nasıl uğraşma cnm 8 yıllık evliyim ama hiç evimde oturup dinlenemedim 8 yıldır doktor doktor gezdim hem maddi hem manevi çok yıprandık rabbim yardımcımız olsunBende polikistik overliyim ve ciddi hormonal sıkıntılar yüzünden sürekli problem yaşadım il dışında tedavi oluyorum git gel izin al rapor al yoruyor insanı. Östrojen hormonu rahmin iç tabakasına etki ediyor ve embriyo için hazırlıyor. Aklıma gelen tek şey östrojen düşüklüğü oda çözümsüz değil ek olarak bantlı ilaç formu eklenip halledilir yeterki aceleci davranma ve beklemen gerektiği kadar bekle. Umarım bu defa olumlu sonuçlanır bayağı uğraşmışsın anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim tatlım tavsiyene uyucam❤Canim bol bol nar ye. Nar rahim kalinlasmasina yardimci olur. Eger nar bulamazsan organik nar suyu ic .
Uğraşmaki hemde nasıl uğraşma cnm 8 yıllık evliyim ama hiç evimde oturup dinlenemedim 8 yıldır doktor doktor gezdim hem maddi hem manevi çok yıprandık rabbim yardımcımız olsun
Inşallah cnm bilemiyorum artık o miniği aldığım günleride görürmüyümCanım Allah sabır ve kuvvet versin inşallah. Herşey o miniği kucağına aldığında buhar olur uçar. Geçmişi düşünüp yorma hiç kendini. Önündeki sürece odaklan.
ama olur mu öylr. Sen ne kadar pozitif olursan o kadar önemli süreç için. Bol bol dua et. Ben de dua edeceğim sana. Artık herşeyin yolu yordamı var. Ne insanlar çocuk sahibi oluyor sen mi olmayacaksın.Inşallah cnm bilemiyorum artık o miniği aldığım günleride görürmüyüm
Allah razı olsun tatlım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşAllah zor süreçler ama sabredecez başka çaremiz yok rabbimden ümit kesilmez ❤ama olur mu öylr. Sen ne kadar pozitif olursan o kadar önemli süreç için. Bol bol dua et. Ben de dua edeceğim sana. Artık herşeyin yolu yordamı var. Ne insanlar çocuk sahibi oluyor sen mi olmayacaksın.
Canım hemen bi kan tahlili yaptır kesin sonuç öğren gerçi gebelik olsaydı 9 gün geçmiş idrar testinde çıkardı ama sen yinede kan tahlili yaptır duruma göre doktoruna git bi muayene etsin bi sıkıntı olmasınNe regl oluyorum ne tedaviye baslayabiliyorum ne de hamileyim aklimda deli sorular 9 gun gecti hala regl olamadim testler negatif diyor dr yumurta toplamak ivin beni bekliyor amaya hamileysem diye ilac da içemiyorum belki gec gebeliktir diye boylrcr kala kaldim 9 gundur
Ah kuzum yaa stres mi yaptın naptın canını sıkma bu aksilikler sıkıntılar hepsini rabbim mükafatlandırıp mutluluğa dönüştürecek inşallah insn buna kucağına bebişini alıcaksın kuzum sabret rahat ol sıkma kendini stres yapma lütfenArkadaşlar benim rahim kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim tık yok 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım yok olmuyor napıcam ben yaaa çok çaresizim
Doktor gibi konusuyosun maşallah canımYok dediğin işlem pc ( probe küretaj) ince bi pipetle yapılıyor onun normal kürtaj gibi böyle bi etkisi yok aslında. Bu ay böyle birşey yaşamış olman seni demoralize etmesin bazen son ana kadar herşey yolundayken pat beklenmeyen hormonal bi sapma süreci alt üst ediyor. Evet ruhen hazırlanıp sonra olumsuz bi durumla karşılaşmak nahoş ama bir ay ertelenir çözüm bulunur. İlk ölçümünde benimkinin iki katıymış hayırlısı olsun. Doktorun açıklaması ne oldu
Nar niye bulamasın ayol tam mevsimiCanim bol bol nar ye. Nar rahim kalinlasmasina yardimci olur. Eger nar bulamazsan organik nar suyu ic .
Bana da doktorum önermişti canım rahim kalınlaşması için fazlası zarar günde 1 bardak yeterli canım fazla abartmayalım %100 organik nar suyu markalar var canım araştır istersen sende.Nar niye bulamasın ayol tam mevsimihiç duymadım ama tedavide bende bol yiyeyim bari zaten faydalı bi meyve ne zararı olucak dediğin gibi belki iyi gelir
Allah razı olsun cnm inşallah herşey düzelir perşembe günü tekrar kontrolüm var bakalım hayırlısıAh kuzum yaa stres mi yaptın naptın canını sıkma bu aksilikler sıkıntılar hepsini rabbim mükafatlandırıp mutluluğa dönüştürecek inşallah insn buna kucağına bebişini alıcaksın kuzum sabret rahat ol sıkma kendini stres yapma lütfen
Ne güzel bi haber rabbim bizlerede nasip etsin iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum üzülmeyim herşeyi akışına bırakıyım diyorum ama elimde olmuyo Allahım nolur kimsenin emeğini boşa çıkarma. Seninde sağ salim kucağınada almayı nasip etsin cnm rabbim tamamına erdirsincanım sonucum pozitiffff çok şükür... darısı isteyen herkese
Ne güzel bi haber rabbim bizlerede nasip etsin iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum üzülmeyim herşeyi akışına bırakıyım diyorum ama elimde olmuyo Allahım nolur kimsenin emeğini boşa çıkarma. Seninde sağ salim kucağınada almayı nasip etsin cnm rabbim tamamına erdirsin
Transfere kadar yiyebilirsin. Transferden sonra zararli diye duymustum.Nar niye bulamasın ayol tam mevsimihiç duymadım ama tedavide bende bol yiyeyim bari zaten faydalı bi meyve ne zararı olucak dediğin gibi belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?