- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bana da doktorum söylemişti canım. Ben de bilmiyordum sonra burda da duydum bir kaç kişiden. Sıkma da çok çıkmıyor organik olanlar aynı sıkma gibi ama sen bilirsin tabi.Ay ben bu nar mevzusunu hiç duymadım bilmiyodum herkes biliyo valla,kendim nar alıp sıksam daha iyi olmazmı canım? hazır meyve suyu içemiyorum da
Şimdiden hayırlı olsun kuzum Güzel sonuçlar alırız inşallah. Dualarım seninleBende yılbaşında başlıyorum ben bile şimdiden çok heyecanlıyım Allah hepimizin işini gücünü rast getirsin hayırlı sonuçlar alırız inşallah canım
Süperrrrrrrr çooookkkk şükür yarabbim ne güzel haberler alıyoruz canım çok sevindim sonuna kadar devam eder inşallah kucağına sağ salim alırsın aminnn,, bizlerede dua et hepimiz aynı duyguyu tadalım,Kızlar bugun sonuçlarımı aldımve mınnosum bana cok sükür tutunmuş darısı sizin başınıza inşallah .
Canıımmm çok teşekkür ederiz inşallah güzel haber veririm olmazsa tedaviye sil baştan başlıcam bakalım nasip kısmet kuzum ben pozitifi görürsem arkamdan bana yetişirsin seni beklicemŞimdiden hayırlı olsun kuzum Güzel sonuçlar alırız inşallah. Dualarım seninle
Hafta sonu doktorumla görüştüm ben de regl olunca gel demişti. Biz de mart ayı gibi planladık. Eşime de bana da vitamin verdi 3 ay kullanacağız. Bazı yeni testler istedi ve eskilerden bir kaçını tekrarlayacağız testlerin. Bakalım artık hayırlısı.
Çok güzel bir haber gerçekten inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirir yavrunu kucağına alırsın sağlıkla. darısı hepimizin başınaKızlar bugun sonuçlarımı aldımve mınnosum bana cok sükür tutunmuş darısı sizin başınıza inşallah .
Amin insallah tesekkurler...Çok güzel bir haber gerçekten inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirir yavrunu kucağına alırsın sağlıkla. darısı hepimizin başına
Dualarım hepinize inanin yaşamayan asla bilemez ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu... insallah sizin minnoslarda sımsıkı tutunuz AMİNNNSüperrrrrrrr çooookkkk şükür yarabbim ne güzel haberler alıyoruz canım çok sevindim sonuna kadar devam eder inşallah kucağına sağ salim alırsın aminnn,, bizlerede dua et hepimiz aynı duyguyu tadalım,
Benim de maalesef sil baştan stoklar bitti :)Canıımmm çok teşekkür ederiz inşallah güzel haber veririm olmazsa tedaviye sil baştan başlıcam bakalım nasip kısmet kuzum ben pozitifi görürsem arkamdan bana yetişirsin seni beklicem
Kaç gün oldu sizin ? Kacinda transferiniz yapıldı benim 1 aralık ve kesemizi 20 sinde görücez insallah.canım sonucum pozitiffff çok şükür... darısı isteyen herkese
hayırlı olsunn. Süreçten biraz bahseder misiniz? transferden sonra neler yaptınız kendinizde değişiklik hissettiniz mi? bir de kaçıncı deneme?Kızlar bugun sonuçlarımı aldımve mınnosum bana cok sükür tutunmuş darısı sizin başınıza inşallah .
Kızlar bugun sonuçlarımı aldımve mınnosum bana cok sükür tutunmuş darısı sizin başınıza inşallah .
Kaç gün oldu sizin ? Kacinda transferiniz yapıldı benim 1 aralık ve kesemizi 20 sinde görücez insallah.sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Çok sevindimHer gelen hamile haberi bize umut mutluluk. Rabbim hepimize nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kaç gün oldu sizin ? Kacinda transferiniz yapıldı benim 1 aralık ve kesemizi 20 sinde görücez insallah.sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Aleyküm selam canım aramıza hoşgeldin şuan topiğimiz çok güzel haberlerle doluyo içimiz kıpır kıpır olmaya başladı pozitifleri duydukça umutlarımız artıyo inşallah hep böyle devam ederde hepimiz pozitifi görürürüz hakkımızda hayırlısı olsun canımCümleten selamunaleyküm..bende geçen sene kasım ayında başladım tüpbebek işlemlerine.. 5.güne 3 tane embriyom gitti ama doktorum 6.güne gitmesini istedi. 6günde aradılar 1 tanr dondurdular.. Rahimde ufak polip olduğu için histereskopi olup gel öyle teansfer yapalım dediler.. Bazı sorunlardan dolayı öylece kaldı. Bu sene transfer işlemleri için başladım. Doktorum muayne etmeden histereskopini ol gel dedi. Önderdiği doktora gittim bunu histereskopide anlarız dediği için hiç muayene etmeden tereddütlü yaklastım. Sonra birinin tavsiyesiyle baska doktora gittim polip ama var çok ufak o önemli değil rahimde hafif çökme var dedi o daha önemli. Onuda bu zamana kadar ilk defa duydum. Her kafadan çıktığı için devlette bir profesöre gittim bu sefer oda ne ameliyatı hiçbirşey yok dedi. En sonunda var veya yok transfer olmaya karar verdim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Simdi transfer için gün sayıyorum
Güzel haberini alalımda canım sik baştan yap hiç önemli değil Rabbim hayırlısını nasip etsin bak ne güzel arkadaşlarımızdan pozitifleri duymaya başladık çok şükürBenim de maalesef sil baştan stoklar bitti :)
Öncelik kromozom analizi ve trombofili paneli yapılacakmış. Ona göre tedavi belirlenecek sanırım.
Amin canıımm aminnn inşallah hepimiz teker teker pozitifi görür minnoşlarımıza kavuşuruz aminnnnnnnnDualarım hepinize inanin yaşamayan asla bilemez ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu... insallah sizin minnoslarda sımsıkı tutunuz AMİNNN
Aleyküm selam canım aramıza hoşgeldin şuan topiğimiz çok güzel haberlerle doluyo içimiz kıpır kıpır olmaya başladı pozitifleri duydukça umutlarımız artıyo inşallah hep böyle devam ederde hepimiz pozitifi görürürüz hakkımızda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?