- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
ben de tam ne zaman test yapabilirim fiye sormaya gelmiştim. Üçüncü gündeyim daha ama en erken ne zaman çıkar ki?Kızlar transfer olup test yapan yokmu aranızda sonuçlarınızı çok merak ediyoruz
Kızlar transfer olup test yapan yokmu aranızda sonuçlarınızı çok merak ediyoruz
7.gün idrarda pozitif görmüştür 3 gün arka arkaya idrar testi yaptım 7.8.9.günler hepsinde pozitif çıkmıştı 9.gün akşam dayanamadık kan verdik 159du 11.gün 488di ama kimisinde de idrarda çıkmayabikiyor eltimin 9.gün idrar.testi negatifti kanda pozitif Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallahben de tam ne zaman test yapabilirim fiye sormaya gelmiştim. Üçüncü gündeyim daha ama en erken ne zaman çıkar ki?
nasıl geçecek zaman bilmiyorum7.gün idrarda pozitif görmüştür 3 gün arka arkaya idrar testi yaptım 7.8.9.günler hepsinde pozitif çıkmıştı 9.gün akşam dayanamadık kan verdik 159du 11.gün 488di ama kimisinde de idrarda çıkmayabikiyor eltimin 9.gün idrar.testi negatifti kanda pozitif Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah
Zor geçer canım şimdi sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum olmuyor zaman geçmiyornasıl geçecek zaman bilmiyorum
Merhaba kızlar. Ben de galiba aralık ayında transfer olacağım. 2 aşılama 1 olumsuz tüp bebek deneyimim var. 4 tane dondurulmuşum var 5. Günde. Rahim kalınlığını takip ettiriyorum doğal siklusta. Bakalım nasıl olacak nasip artık.
Merhaba 8 mm altına transfer yapılmıyor ben 9,5 mm ile transfer olmuştum ilkinde şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum ama ilaç kullanıyorum doğal siklus değilmerhabalar bende ikinci dondurulmuş denememi yapacaktım ama doktorum doğal siklusta 14. günde rahim ince 6 mm. dedi. kasım ayında ilk denemeyi yaptık ama malesef olumsuz. sizin transferiniz yapıldı mı rahim kalınlığınız kaç iken yapıldı?
Merhaba 8 mm altına transfer yapılmıyor ben 9,5 mm ile transfer olmuştum ilkinde şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum ama ilaç kullanıyorum doğal siklus değil[/Q
Rahimi kalınlaştırmak için ilaç kullanılıyormuş evet ama bana vermedi öyle bir ilaç doktorum. Sanırım önümüzdeki ay histereskopi istedi neden ince olduğu ile ilgili. yani transfer şubat ayına kalıyor bu durumda. herhalde onun için vermedi.
İlkinde 15 Haziran adet tarihim 16 sında ilaç başlandı. 1 Temmuz da kontrol ilaç eklemesi yapıldı. 5 Temmuz’da transfer oldum. Bin defa 7 Aralık adet tarihim 8 inde kan ultrason yaptırıp ilaç başlandı.20 sinde kontrol var 25-26 transfer edebiliriz dediKac gun surdu ilac tedaviniz bende regli olucam birkac gune tranfer kac gun sonra oluyo onu merak ediyorum
Sizden bir hafta sonra geliyorum oyleyse:) insallah hayirli haberler alirsiniz bu defa.mujde verirsiniz bizeİlkinde 15 Haziran adet tarihim 16 sında ilaç başlandı. 1 Temmuz da kontrol ilaç eklemesi yapıldı. 5 Temmuz’da transfer oldum. Bin defa 7 Aralık adet tarihim 8 inde kan ultrason yaptırıp ilaç başlandı.20 sinde kontrol var 25-26 transfer edebiliriz dedi
İlki tuttu da 4,5 aylıkken kaybettim. İnşallah sizinde süreç hayırlısıyla ilerler ve bi müjdede sizden gelir. Zor olan transfer sonrası test günü beklemek bu günler çalışıp edince bi şekilde geçiyorSizden bir hafta sonra geliyorum oyleyse:) insallah hayirli haberler alirsiniz bu defa.mujde verirsiniz bize
Benimde ilki adilamaydi tuttu 5bucuk aylikken kaybettim osureci biliyorum gecmek bilmiyo gunler hafta oluyo hakkimizdan hayirlisi budefa saglikla kucagimiza aliriz ins.İlki tuttu da 4,5 aylıkken kaybettim. İnşallah sizinde süreç hayırlısıyla ilerler ve bi müjdede sizden gelir. Zor olan transfer sonrası test günü beklemek bu günler çalışıp edince bi şekilde geçiyor
Kaçıncı gün embriyosuydu canım seninki?ben de tam ne zaman test yapabilirim fiye sormaya gelmiştim. Üçüncü gündeyim daha ama en erken ne zaman çıkar ki?
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah pozitifi görürsün canım bizlerede haber verbenim bugün 11. günüm, test günüm yarın sabırsızlıkla bekliyorum yarın olmasını... inşallah minnoşlarım benimledir...
Kime sordun canım?Geçmişte kürtaj öykün var mı yada kayıp gebelik
5. Gün embriyosu canımKaçıncı gün embriyosuydu canım seninki?
Ozre0807 ye sordum da etiketlememişim endometrium inceymiş ya kürtaj etkiliyor diye sordumKime sordun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?