2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

ben de tam ne zaman test yapabilirim fiye sormaya gelmiştim. Üçüncü gündeyim daha ama en erken ne zaman çıkar ki?
7.gün idrarda pozitif görmüştür 3 gün arka arkaya idrar testi yaptım 7.8.9.günler hepsinde pozitif çıkmıştı 9.gün akşam dayanamadık kan verdik 159du 11.gün 488di ama kimisinde de idrarda çıkmayabikiyor eltimin 9.gün idrar.testi negatifti kanda pozitif Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah

nasıl geçecek zaman bilmiyorum

merhabalar bende ikinci dondurulmuş denememi yapacaktım ama doktorum doğal siklusta 14. günde rahim ince 6 mm. dedi. kasım ayında ilk denemeyi yaptık ama malesef olumsuz. sizin transferiniz yapıldı mı rahim kalınlığınız kaç iken yapıldı?

Merhaba 8 mm altına transfer yapılmıyor ben 9,5 mm ile transfer olmuştum ilkinde şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum ama ilaç kullanıyorum doğal siklus değil

Kac gun surdu ilac tedaviniz bende regli olucam birkac gune tranfer kac gun sonra oluyo onu merak ediyorum
İlkinde 15 Haziran adet tarihim 16 sında ilaç başlandı. 1 Temmuz da kontrol ilaç eklemesi yapıldı. 5 Temmuz’da transfer oldum. Bin defa 7 Aralık adet tarihim 8 inde kan ultrason yaptırıp ilaç başlandı.20 sinde kontrol var 25-26 transfer edebiliriz dedi

Sizden bir hafta sonra geliyorum oyleyse:) insallah hayirli haberler alirsiniz bu defa.mujde verirsiniz bize‍

Sizden bir hafta sonra geliyorum oyleyse:) insallah hayirli haberler alirsiniz bu defa.mujde verirsiniz bize‍
İlki tuttu da 4,5 aylıkken kaybettim. İnşallah sizinde süreç hayırlısıyla ilerler ve bi müjdede sizden gelir. Zor olan transfer sonrası test günü beklemek bu günler çalışıp edince bi şekilde geçiyor

Benimde ilki adilamaydi tuttu 5bucuk aylikken kaybettim osureci biliyorum gecmek bilmiyo gunler hafta oluyo hakkimizdan hayirlisi budefa saglikla kucagimiza aliriz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…