2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

29 kasımda transfer oldum 12. günde test yaptım 15 gün sonra ilk kontrole cagırdı doktorum kalp atışını duyabiliriz belki dedi ikinci bi kan testini bile istemedi.
Hayırlı olsun canım seninle transfer günümüz aynı ne zaman gideceksin dra bide sonucun kaç çıktı

Amin canım inşallah dualarım sen ve senin gibi bu yolda savaşan bütün kardeşlerimle

İNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ZOR ZAMANLAR BUNLAR inşallah senınde ve tüm isteyenlere nasip eder rabbim senin sonuç ne zaman belli olacak canım

İNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ZOR ZAMANLAR BUNLAR inşallah senınde ve tüm isteyenlere nasip eder rabbim senin sonuç ne zaman belli olacak canım
Aminnn canım amin inşallah yüce rabbim emeklerimizi ziyan ettirmez inşallah 2 dondurulmuş ebriyom bekliyo bakalım hayırlısı yılbaşında adet olucam ozaman başlıycaz inşallah tutur tutmazsa tedaviye sil baştan başlıycam canım

Canim bu aksam regl oldum malesef cuma gunu başlıyorum tekrar tedaviye hepimiz icin hayirlisi olsun

inşallah inşallah canım herkesler bu duyguları yaşasın herkesler çok mutlu olsun mussssssmutlu olsun hatta

Hayırlı olsun canım seninle transfer günümüz aynı ne zaman gideceksin dra bide sonucun kaç çıktı

26 aralıkta gidicem canım inşallah herşey yolundadır, kan sonucum 572 canım 12. gün sonucu 5,gün embrıyosu. sen kacıncı günde yaptın testı değerin kaç?

Kızlar neyazıkki rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı ve tedavim iptal oldu 10 güne kadar adet olacakmışım tekrar başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…