- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hayırlı olsun canımKızlar bugun sonuçlarımı aldımve mınnosum bana cok sükür tutunmuş darısı sizin başınıza inşallah .
Hayırlı olsun canım seninle transfer günümüz aynı ne zaman gideceksin dra bide sonucun kaç çıktı29 kasımda transfer oldum 12. günde test yaptım 15 gün sonra ilk kontrole cagırdı doktorum kalp atışını duyabiliriz belki dedi ikinci bi kan testini bile istemedi.
Amin canım inşallah dualarım sen ve senin gibi bu yolda savaşan bütün kardeşlerimleBarnimm perkur N Nunusller34 kızlar inşallah çok güzel hamilelik geçirirsiniz bulantısız ağrısız sızısız tek çırpıda doğurursunuz inşallahhhh yetişcem size Allah nasip ederse yılbaşında başlıyorum yeni yıl uğur getirir banada inşallah çok dua edin nolurr
20 sinde gideceğim canim insallah keseye bakmaya sonucu 8 gün 148 10 gun 320Hayırlı olsun canım seninle transfer günümüz aynı ne zaman gideceksin dra bide sonucun kaç çıktı
Aminnnn insallah rabbim herkese tadırsın dunya meyvesını ınsallah.Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Çok sevindimHer gelen hamile haberi bize umut mutluluk. Rabbim hepimize nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
İNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ZOR ZAMANLAR BUNLAR inşallah senınde ve tüm isteyenlere nasip eder rabbim senin sonuç ne zaman belli olacak canımBarnimm perkur N Nunusller34 kızlar inşallah çok güzel hamilelik geçirirsiniz bulantısız ağrısız sızısız tek çırpıda doğurursunuz inşallahhhh yetişcem size Allah nasip ederse yılbaşında başlıyorum yeni yıl uğur getirir banada inşallah çok dua edin nolurr
Aminnn canım amin inşallah yüce rabbim emeklerimizi ziyan ettirmez inşallah 2 dondurulmuş ebriyom bekliyo bakalım hayırlısı yılbaşında adet olucam ozaman başlıycaz inşallah tutur tutmazsa tedaviye sil baştan başlıycam canımİNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ZOR ZAMANLAR BUNLAR inşallah senınde ve tüm isteyenlere nasip eder rabbim senin sonuç ne zaman belli olacak canım
Tutar inşallah rabbimin izniyleAminnn canım amin inşallah yüce rabbim emeklerimizi ziyan ettirmez inşallah 2 dondurulmuş ebriyom bekliyo bakalım hayırlısı yılbaşında adet olucam ozaman başlıycaz inşallah tutur tutmazsa tedaviye sil baştan başlıycam canım
Maşallah sonuçların çok iyi benimde 7.gün 52.66 10.gün 122 12. Gün 264 beni 24 aralıkta çağırdı drum20 sinde gideceğim canim insallah keseye bakmaya sonucu 8 gün 148 10 gun 320senin kimler kaç
Senin sonuçlarında iyi canim benim ikiz olma ihtimali var o yüzden sanırım sonuçlarım bu şekildeMaşallah sonuçların çok iyi benimde 7.gün 52.66 10.gün 122 12. Gün 264 beni 24 aralıkta çağırdı drum
Birde senin minnos kaçıncı gün emriyosu ?Maşallah sonuçların çok iyi benimde 7.gün 52.66 10.gün 122 12. Gün 264 beni 24 aralıkta çağırdı drum
5. Gün dondurulmuştu 2 tane konuldu benimde bazan yüksek sonuçlarda da tek olabiliyor yada daha düşük sonuçlarda da ikiz olabiliyor yeteri sağlıkla doğsunlarda tek çift hiç önemli değilBirde senin minnos kaçıncı gün emriyosu ?
Canim bu aksam regl oldum malesef cuma gunu başlıyorum tekrar tedaviye hepimiz icin hayirlisi olsunCanım hemen bi kan tahlili yaptır kesin sonuç öğren gerçi gebelik olsaydı 9 gün geçmiş idrar testinde çıkardı ama sen yinede kan tahlili yaptır duruma göre doktoruna git bi muayene etsin bi sıkıntı olmasın
Hadi bakalım inşallah canım Allah yar ve yardımcımız olsun stres yapmadan rahat geçirelim pozitifi görelim hepimiz inşallahhhhCanim bu aksam regl oldum malesef cuma gunu başlıyorum tekrar tedaviye hepimiz icin hayirlisi olsun
Barnimm perkur N Nunusller34 kızlar inşallah çok güzel hamilelik geçirirsiniz bulantısız ağrısız sızısız tek çırpıda doğurursunuz inşallahhhh yetişcem size Allah nasip ederse yılbaşında başlıyorum yeni yıl uğur getirir banada inşallah çok dua edin nolurr
Hayırlı olsun canım seninle transfer günümüz aynı ne zaman gideceksin dra bide sonucun kaç çıktı
İnşallah canım tek duam o zaten Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahinşallah inşallah canım herkesler bu duyguları yaşasın herkesler çok mutlu olsun mussssssmutlu olsun hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?