- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
nar suyunu iç sen yinede, en azından bi sonraki tedavinde birdaha zaman kaybetmezsin canım :)Kızlar neyazıkki rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı ve tedavim iptal oldu 10 güne kadar adet olacakmışım tekrar başlıcaz
merhaba, transferi anestezi ile yapmıyorlar ama zaten hiç hissetmiyorsunuz bile acı olmuyor ve çok kısa sürüyor iki üç dk neredeyse. rahimin içini tam görebilmek için biraz sıkışık olmak gerekiyor. transfer sonrasında sizi ayrı bir odaya alıp 45 dk. kadar yatıyorsunuz. ben bu arada sıkışık olduğum için yarım saat sonra tuvalete gitmek zorunda kaldım ve sorun olmaz dedi hemşireler.arkadaşlar benim de transferim on gün içinde yapılacak gibi görünüyor. İlk denemem bu. sadece bir tane 5. gün embriyom oluştu, iyi kalitede olduğunu söylediler. ben transferi anestezi ile yaptırmak istiyorum. var mı bu şekilde yaptıran? idrara sıkışık olma durumu nasıl ayarlanacak, başarısını etkiler mi bilmiyorum. endiseliyim.
merhaba, transferi anestezi ile yapmıyorlar ama zaten hiç hissetmiyorsunuz bile acı olmuyor ve çok kısa sürüyor iki üç dk neredeyse. rahimin içini tam görebilmek için biraz sıkışık olmak gerekiyor. transfer sonrasında sizi ayrı bir odaya alıp 45 dk. kadar yatıyorsunuz. ben bu arada sıkışık olduğum için yarım saat sonra tuvalete gitmek zorunda kaldım ve sorun olmaz dedi hemşireler.
Acı veya o tür birsey yokki canim ıdrara sıkışık gidiyorsun hata ben yeterli şu istediğim icin bir miktarda hastanede içtim konulurken işten bakıldığı için sart bence bu tarz şeyler düşünme 2dk sürmüyor ve minnisunu bile gorebiliyirsun konulurken hakkında hayırlısı olsun insallah güzel haberler alırsın.arkadaşlar benim de transferim on gün içinde yapılacak gibi görünüyor. İlk denemem bu. sadece bir tane 5. gün embriyom oluştu, iyi kalitede olduğunu söylediler. ben transferi anestezi ile yaptırmak istiyorum. var mı bu şekilde yaptıran? idrara sıkışık olma durumu nasıl ayarlanacak, başarısını etkiler mi bilmiyorum. endiseliyim.
Hayırlısı olsun canım üzülme vardır bunda da bi hayır sonu güzel olur inşallahKızlar neyazıkki rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı ve tedavim iptal oldu 10 güne kadar adet olacakmışım tekrar başlıcaz
Acı veya o tür birsey yokki canim ıdrara sıkışık gidiyorsun hata ben yeterli şu istediğim icin bir miktarda hastanede içtim konulurken işten bakıldığı için sart bence bu tarz şeyler düşünme 2dk sürmüyor ve minnisunu bile gorebiliyirsun konulurken hakkında hayırlısı olsun insallah güzel haberler alırsın.
Anesteziye gerek duyacak bi ağrı olmuyo canım çok sıkışık oluyosun ve altına yapma ihtimalin çok yüksek çünkü hem sıkışık oluyosun hemde karnından usg yapılıyo net görünmesi için doğal olarakta baskı oluşuyo,bence biraz idrar yönünden riskli şahsen ben o sıkışıklığa asla anesteziye cesaret edemezdimarkadaşlar benim de transferim on gün içinde yapılacak gibi görünüyor. İlk denemem bu. sadece bir tane 5. gün embriyom oluştu, iyi kalitede olduğunu söylediler. ben transferi anestezi ile yaptırmak istiyorum. var mı bu şekilde yaptıran? idrara sıkışık olma durumu nasıl ayarlanacak, başarısını etkiler mi bilmiyorum. endiseliyim.
arkadaşlar benim de transferim on gün içinde yapılacak gibi görünüyor. İlk denemem bu. sadece bir tane 5. gün embriyom oluştu, iyi kalitede olduğunu söylediler. ben transferi anestezi ile yaptırmak istiyorum. var mı bu şekilde yaptıran? idrara sıkışık olma durumu nasıl ayarlanacak, başarısını etkiler mi bilmiyorum. endiseliyim.
Maşallah çok güzel çıkmış sonucun benimkide 5.gün iki tane koyuldu 10. Gün 121.99 çıktı bende ayın 25.de gidicem26 aralıkta gidicem canım inşallah herşey yolundadır, kan sonucum 572 canım 12. gün sonucu 5,gün embrıyosu. sen kacıncı günde yaptın testı değerin kaç?
Rabbim yardımcın olsun inşallah bu sefer yavruna kavuşursunKızlar neyazıkki rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı ve tedavim iptal oldu 10 güne kadar adet olacakmışım tekrar başlıcaz
Ben anestezi altında transfer oldum sabah idrarımı yapmadan gittim yeterli geldi transferden hemen sonra uyanınca da lavaboya gitmiştim. Sıkıntı yaşamadımarkadaşlar benim de transferim on gün içinde yapılacak gibi görünüyor. İlk denemem bu. sadece bir tane 5. gün embriyom oluştu, iyi kalitede olduğunu söylediler. ben transferi anestezi ile yaptırmak istiyorum. var mı bu şekilde yaptıran? idrara sıkışık olma durumu nasıl ayarlanacak, başarısını etkiler mi bilmiyorum. endiseliyim.
Amiiinnn inşallah cnmRabbim yardımcın olsun inşallah bu sefer yavruna kavuşursun
Ne yazıkki bazen böyle olabiliyor dedi cnm offf şaştım kaldım valla. Ama elden bişey gelmiyor adetin ilk günü nar suyu içmeye başlıcam inşallah bi faydası olurHayırlısı olsun canım üzülme vardır bunda da bi hayır sonu güzel olur inşallahpeki neden kalınlaşmadığı hakkında bişey dedimi doktorun?
Aynen canım eğer bugün güzel bi haber alaydım hemen başlıcaktım ama böyle olunca adetin ilk günü başlayım diyorumnar suyunu iç sen yinede, en azından bi sonraki tedavinde birdaha zaman kaybetmezsin canım :)
Ben anestezi altında transfer oldum sabah idrarımı yapmadan gittim yeterli geldi transferden hemen sonra uyanınca da lavaboya gitmiştim. Sıkıntı yaşamadım
Benim ilk transferimdi pozitif sonuçlandı da 17 haftalıkken kaybettim. Transfer öncesi sıkışıktım ama kaçırma yada sonda olayı olmadı bu ay sonu bidaha transfer olacam yine anestezi altında olacak . Hiç tasalanma merak etme gayette iyi geçiyor bende spekülüm taktıranadığım için mecburen anestezi uygulanıyor ama relaks uyuyon uyanıyon bitiyor 10 dk sonrada kalkıp eve gittim ve pozitifti yani memnun kaldımçok iyi sonunda böyle yaptıran birini gördüm :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız. peki anesteziliyken hani sıkışık da olunuyor ya, kaçırma gibi birşey olur mu, bu ihtimale karşı sonda takılır mı diye merak ediyorum.
Benim ilk transferimdi pozitif sonuçlandı da 17 haftalıkken kaybettim. Transfer öncesi sıkışıktım ama kaçırma yada sonda olayı olmadı bu ay sonu bidaha transfer olacam yine anestezi altında olacak . Hiç tasalanma merak etme gayette iyi geçiyor bende spekülüm taktıranadığım için mecburen anestezi uygulanıyor ama relaks uyuyon uyanıyon bitiyor 10 dk sonrada kalkıp eve gittim ve pozitifti yani memnun kaldım
Sende sağol inşallah hepimizin hayırlısıyla sağlıklı doğan bebekleri olursagol canım rahatlattin beni. çok üzüldüm kaybına. inşallah bu transferinde sağlıkla kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?