2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Hepimiz sağlıkla sıhhatle pozitif haberleri duyalım inşAllah. Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarımızı kabul eylesin.. Transfer yaptıran arkadaslae adetin 2.günü gidince ilaçlara mı başlanıyor ? Ve ne kadar sonra transfer gerçekleşiyor acaba

2. Yada 3. Gün başlanıyor canım transferde drun rahim duvarı kalınlığında göre karar veriyor benim transferim 20. Güne denk gelmişti

Kızlar bende bu ay dondurulmus transferi olucam. Bugun adetin ikinci gunuydu kontrole gittim sadece estrofem verdi. Normal mi kimisi progestan jel falan kullanmis. Sizce nasil olmaliydi herhangi test falan yapilmadi

Kızlar bende bu ay dondurulmus transferi olucam. Bugun adetin ikinci gunuydu kontrole gittim sadece estrofem verdi. Normal mi kimisi progestan jel falan kullanmis. Sizce nasil olmaliydi herhangi test falan yapilmadi

bende de aynisi oldu. muayene etmedi, estrofem ve probiyotik yazdi sadece. on gun sonra gel dedi. sanirim bu gittiğimde progesterona baslayacak. sonra da transfer insallah.

Hayırlı olsun. Progesteron içeren jel dediğin crinone jel o adetle başlanmıyor transferden 5-6 gün önce başlanıyor. Adetle birlikte senin gibi östrojen içerikli ilaçlar başlanıyor. Kan ultrason bakılmadı mı

Meraba kızlar bnm de eylül de toplanmıştı yumurtalar 25 aralık da da insallh transfer olucak çok heyecanliyim. Ilk defa tüp yaptırıyorum..

Canım tedavin hayırlı olsun geçen yıl konuşmuştuk seninle benbdebtüp bebek sürecindeyim ilk transferim negatif oldu maalesef.. Senin ilk mi dondurulmuş transferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…