- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Nasipse tek ebriyoda tutar canım ilk deneme tek embriyoyla tuttu ama gelişmedi bu sefer olucak inanıyorumikiz olma ihtimali var amaa cok zor. Denemeye değer
İnşallah bozulma olmadan transferin olur ve bebişin sana tutunur canım rabbim hepimize nasip eder inşallah,nerde tedavi oluyosun doktorum cem yazmışın cem demirel mi?benimde 1 tane dondurulmuş embriyom var maalesef nisandan beri havuz işlemi yapıyoruz ama sadece 1 tane 6.gün embriyom var.haziranda topladık istenilen kalite olmayınca iptal daha sonraki tedavide yumurtalar büyümedi en son eylülde 2 tane toplandı maalesef döllenme olmadı dr um cem bey zaman lehimize işliyo transfere geçyoruz dedi şuan günde 3 tane estrfofem kullanıyorum birde vitaminlerim var cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.ve benim tsh değerim 3.36 sıkıntılı yani günlük hapımı da alıyorum ama kısmet tabi.en çok kafama takılan çözülen embriyolarda küçükte olsa bozulma olabiliyormuş cumrtesi gelsin sormak için can atıyorum
inşallah inşallahNasipse tek ebriyoda tutar canım ilk deneme tek embriyoyla tuttu ama gelişmedi bu sefer olucak inanıyorum
Bende araligi bekliyorumm zaman gecmiyorr cok sıkılıyorumm pfffMerhabalar bende aralık ayında ilk tup bebek denememi yaptrcam ankarada hepimizin hakkında hayrlisi olsun insallah
Hayirlisi insallah canim kontrollerim devam ediyor bakalim.İnşallah bozulma olmadan transferin olur ve bebişin sana tutunur canım rabbim hepimize nasip eder inşallah,nerde tedavi oluyosun doktorum cem yazmışın cem demirel mi?
Merhaba canım hayırlısı olur inşallah Aralık ayı hepimize uğur getirsin takipte kalın paylaşalım birbirimizleMerhabalar bende aralık ayında ilk tup bebek denememi yaptrcam ankarada hepimizin hakkında hayrlisi olsun insallah
Sıkılma canım sonu iyi olsun yeterki aralık dediğin nedir ki şurda ne kaldı stres yokkkk pozitifi yakalamak için pozitif olucaz rahat olBende araligi bekliyorumm zaman gecmiyorr cok sıkılıyorumm pfff
Adetin 2.günü kontole gidince tekrar kaç gün sonra gel dedi,toplam kaç gün oldu başlayalıHayirlisi insallah canim kontrollerim devam ediyor bakalim.
Bahceci cem celik e gidiyorum ben
Aynen olur canm aminnnMerhaba canım hayırlısı olur inşallah Aralık ayı hepimize uğur getirsin takipte kalın paylaşalım birbirimizle
Aralığın kaçında adet oluyosun canım ortalama bat ne zaman?Aynen olur canm aminnn
Sorma.belki birseyler ogrenirim diye.topic topic geziyorumBende araligi bekliyorumm zaman gecmiyorr cok sıkılıyorumm pfff
Valla herhalde 24 aralık adetin ilk günü olacak bilmiyorum ben ankarada tup bebek yapacak il dışından gidecem oraya hem ev bulacam kendime hem tedavi falan adetten 2 3 gün önce oraya gidecemAralığın kaçında adet oluyosun canım ortalama bat ne zaman?
Ankarada hangi doktora karar verdin canım hangi şehirden gidiceksin,ev ayarlamanız iyi olmuş meseafe uzunsa git gel yapmak seni de yorar iyi olmazValla herhalde 24 aralık adetin ilk günü olacak bilmiyorum ben ankarada tup bebek yapacak il dışından gidecem oraya hem ev bulacam kendime hem tedavi falan adetten 2 3 gün önce oraya gidecem
bugün muayene oldum ve gelecek pazartesi transfer olucak, pazar günü de rahime çizik atacak doktorum. bu çarşambadan itibaren de jel, prednol, monodoks ilave olacak ilaçlara. jel mi iğne mi diye sorunca tercihimi jelden kullandım çünkü bir öncekinde kalçalarım çok kötü olmuştu. jel olunca haftada bir depo iğne verdi. ama sanırım estorfemden (3 e çıkardı) midem fena bulanıyor
3 aralikta adet olucam insallah ilk dondurulmus tedavim olucak heycan cok fazlaSıkılma canım sonu iyi olsun yeterki aralık dediğin nedir ki şurda ne kaldı stres yokkkk pozitifi yakalamak için pozitif olucaz rahat ol
Bende merak ediyorum ilk olcak nasil olcak adetten once mi gidiyo yoksa normal tedavi gibi ikinci gun mu baslaniyo noluyo nasil oluyoAdetin 2.günü kontole gidince tekrar kaç gün sonra gel dedi,toplam kaç gün oldu başlayalı
AynennnSorma.belki birseyler ogrenirim diye.topic topic geziyorum
Canım merhaba karar verdim tek embriyo transferi yaptırıcaz tutmazsa tedaviye sil baştan başlıycaz hayırlısı artıkPembepanterr Canım Merhaba ne yaptın karar verebildin mi embriyo transferine 1 mi 2 mi?
Canım normal tedavi gibi adetin 2.günü başlandığını biliyorum ama kontroller kaç gün sürüyo onu bende bilmiyorum kimisi 15 kimisi 20 gün diyo,ama en azından iğne tedavimiz olmyacak sadece ilaç kullanıcaz oyüzden rahatız inşallah güzel haberler alırız topiğimiz şenlerir inşallahhh hepinizin pozitif haberlerini almayı canı gönülden istiyorum3 aralikta adet olucam insallah ilk dondurulmus tedavim olucak heycan cok fazla
Bende merak ediyorum ilk olcak nasil olcak adetten once mi gidiyo yoksa normal tedavi gibi ikinci gun mu baslaniyo noluyo nasil oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?