2018 ayı opu olanlar

Merhaba canım
hayırlı olsun tedavin
İlk deneme mi senin de
12 yumurta toplandı 6 tane donduruldu
Kişiden kişiye değişir bu
Sen nerede yaptırıyorsun tedavi?
Kaç tane toplandı ?
Ne zaman transfer ?

Benm amh düşük malesef canm iki aydır yumurta toplamaya ve havuz oluşturmaya çalışıoruz .kasımda 4 tane toplandı 1 tanesi döllendi ve donduruldu.bu ayda da yine yumurta toplanıp duruma göre bakılacak.dondurma ya da transfer için.
Senn maşallah 6 taneymiş ne güzel.
Senn kaçıncı deneme? Transfer ne zaman ?

İlk deneme
Haftaya kontrol
Diğer hafta transfer

Canım işlemin nasıl geçti, baya yumurtan var inş hayırlısıyla tamamlanır tedavin. Taze mi dondurulmuş mu transfer olacak? Opudan sonra ne kadar dinlenmek gereki hastaneden ne kadar sürede çıktın?
Çok teşekkür ederim ... işlem sonrası hemen çıktık denebilir ağrım hafif adet ağrısı gibi ... dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim olacak inş ... şimdilik 13 embriyom varmış...

Çok teşekkür ederim ... işlem sonrası hemen çıktık denebilir ağrım hafif adet ağrısı gibi ... dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim olacak inş ... şimdilik 13 embriyom varmış...
Canım selam, bugün muayeneye gittim yine, gonal f devam, bir de lucrin yazdı, bu çatlatma için mi? Sen kullandın mı? 14 tane enjektör var içinde yanlış iğne mi aldım acaba? Yarın da pazar bulamam diye korkuyorum

Lucrin kullanımının yararı

Lucrin yumurta toplama işlemi öncesinde kendiliğinden yumurtlama olasılığını azaltmaktadır. Çatlatma iğnesi yumurta toplama işleminden 35 saat önce yapıyorsun . Ben bu sefer lucrin kullanmadım .

Merhaba bayanlar benimde yarın yumurta toplama işlemim var, ilk tüp bebekte 5 tane toplanıp 3 tane döllenme olmuştu yumurta rezervi düşük olması üzüyor insanı

merhaba kızlar ben de yarın opu olacağım. ilk denemem heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…