Benm amh düşük malesef canmiki aydır yumurta toplamaya ve havuz oluşturmaya çalışıoruz .kasımda 4 tane toplandı 1 tanesi döllendi ve donduruldu.bu ayda da yine yumurta toplanıp duruma göre bakılacak.dondurma ya da transfer için.
Senn maşallah 6 taneymiş ne güzel.
Senn kaçıncı deneme? Transfer ne zaman ?
Hayırlı olsun canımBenim sanirim haftaya toplanicak tedavi asamasindayim
Sagol canimHayırlı olsun canım
Canım işlemin nasıl geçti, baya yumurtan var inş hayırlısıyla tamamlanır tedavin. Taze mi dondurulmuş mu transfer olacak? Opudan sonra ne kadar dinlenmek gereki hastaneden ne kadar sürede çıktın?Bugün opu oldu
16 yumurta
20 mm civarı yumurtam gelişti
Çok teşekkür ederim ... işlem sonrası hemen çıktık denebilir ağrım hafif adet ağrısı gibi ... dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim olacak inş ... şimdilik 13 embriyom varmış...Canım işlemin nasıl geçti, baya yumurtan var inş hayırlısıyla tamamlanır tedavin. Taze mi dondurulmuş mu transfer olacak? Opudan sonra ne kadar dinlenmek gereki hastaneden ne kadar sürede çıktın?
Canım selam, bugün muayeneye gittim yine, gonal f devam, bir de lucrin yazdı, bu çatlatma için mi? Sen kullandın mı? 14 tane enjektör var içinde yanlış iğne mi aldım acaba? Yarın da pazar bulamam diye korkuyorumÇok teşekkür ederim ... işlem sonrası hemen çıktık denebilir ağrım hafif adet ağrısı gibi ... dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim olacak inş ... şimdilik 13 embriyom varmış...
Lucrin kullanımının yararıCanım selam, bugün muayeneye gittim yine, gonal f devam, bir de lucrin yazdı, bu çatlatma için mi? Sen kullandın mı? 14 tane enjektör var içinde yanlış iğne mi aldım acaba? Yarın da pazar bulamam diye korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallah canımmerhaba kızlar ben de yarın opu olacağım. ilk denemem heyecan dorukta
Kaç tane yumurta var canım ?merhaba kızlar ben de yarın opu olacağım. ilk denemem heyecan dorukta
Selam kızlar. 19 yumurtam toplandı. Yarın kaçının dollenip dollenmedikleri belli olcak insallah.Kaş
Kaç tane yumurta var canım ?
Selam kızlar. 19 yumurtam toplandı. Yarın kaçının dollenip dollenmedikleri belli olcak insallah.[/cp
cok güzel canım, hadi hayırlısı dahada güzel haberler alırsın inşallah yarınSelam kızlar. 19 yumurtam toplandı. Yarın kaçının dollenip dollenmedikleri belli olcak insallah.
Rabbim inşallah nasip eder 1 tane olsun senin olsun Allah’ın izniyle Benimde ilk tedavimde 5 tane toplanmıştıBenimde yumurta rezervi dusuk 5 yumurta toplandı bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?