Sağol cnm hayırlısı artık aralıkta bi negatif aldım ondada 5 tane toplanmıştır busefer olur insallahRabbim inşallah nasip eder 1 tane olsun senin olsun Allah’ın izniyle Benimde ilk tedavimde 5 tane toplanmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm hayırlısı artık aralıkta bi negatif aldım ondada 5 tane toplanmıştır busefer olur insallahRabbim inşallah nasip eder 1 tane olsun senin olsun Allah’ın izniyle Benimde ilk tedavimde 5 tane toplanmıştı
Amin canım inşallahSağol cnm hayırlısı artık aralıkta bi negatif aldım ondada 5 tane toplanmıştır busefer olur insallah
Amh kaç senin ?Amin canım inşallah
Arada baya fark var aslında vede 1.22 çok düşükte değil amaAslında gecerse ne haziranda 0.66 çıktı üniversite hastanesinde recai pabuccu drum o dedi yumurtaya uyumlu gözükmuyar dedi tekrar istedi düzen Laboratuvarında yaptırdım Eylül ayında yeniden 1.22 cikti
Evet cnm tam iki katı bende çok sasirmistim ..Bakalım sonuç nasıl olacak hayırlısıyla olsunArada baya fark var aslında vede 1.22 çok düşükte değil ama
Evet ya ilk defa duyuyorum diyebilirim böyle bir şey test ile ultrason farklı çıkabiliyor demek ki,, hayırlısı olsun inşallah hakkınızda,, hangi doktora gidiyorsunuz acaba ilk tüp bebek denemeniz sanırımSelam kızlar. Bizde 1 sene deneyip bebek sahibi olamayınca aklınıza gelebilecek her türlü testi yaptırdık ne esimde ne bende hicbir sorun çıkmadı. Sebepsiz infertilite. Doktor en son amh batırdı 30 yaşımda olmama rağmen 0.28 amh cıktı dünyam başıma çıkıldı fakat doktor ultrason muayenelerimi yaparken folikul sayım ile amh uyumunu alakasız buldu. Bu ay tüp bebek başladık ve 14 yumurtam da 20-22mm gelişti. Doktorum amh kesinlikle yanlış. Amh 0.28 olan birinde 4 yumurta bile zar zor geliştiriyoruz. Kafandan at amh düşüklüğünü sende mümkün değil dedi. Çarşamba günü opu olucam. Yani demem o ki herşey amh değil ultrasondaki folikul sayiniz da çok önemli. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Evet. Acıbadem hastanesi. Prof dr tayfun bağış a gidiyorum ben. Coo memnunum ekip olarak çok ilgililer. Ins güzel haberlerle dönerimEvet ya ilk defa duyuyorum diyebilirim böyle bir şey test ile ultrason farklı çıkabiliyor demek ki,, hayırlısı olsun inşallah hakkınızda,, hangi doktora gidiyorsunuz acaba ilk tüp bebek denemeniz sanırım
sizin sorununuz ne. Kaç defa tup bebek yaptınızİnşallah canım Rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Merhaba bende yeni opu oldum 1hafta bitti bugün adet oldum yarın kontrol var 2.adetten sonra transfer olacak insallah Diyarbakir Memorial hastanesinde oldum 14yumurtam oldu 6tanesi dollendi eşimin morfolojik problemi var 2tane 1kalide diğerleri orta kalitede insallah hepimize bebisleri sımsıkı tutunur dualarınızı eksik etmeyinSlm kızlar ,bu ay içinde opu olanınız var mı ?kaç yumurtanız toplandı ?kaçı döllendi?transfer olucak olan var mı bu ay içinde?
Bende pco var sağ tüpümde tıkalı maalesef, 2 defa tüp bebek yaptık sonuç negatif benimde amh değerim düşük ilk tedavimde 5 tane yumurta toplanmıştı şimdi doktor değiştirdim 10 gün önce opu oldum 12 tane toplandı 9 tanesi döllendi ve 5 tane kaldı 5. Gün embriyosusizin sorununuz ne. Kaç defa tup bebek yaptınız
Hadi hayırlısı inşallah benimde 10 gün oldu opu olalı benimde ilk önce ameliyat sonrası transfer olacakMerhaba bende yeni opu oldum 1hafta bitti bugün adet oldum yarın kontrol var 2.adetten sonra transfer olacak insallah Diyarbakir Memorial hastanesinde oldum 14yumurtam oldu 6tanesi dollendi eşimin morfolojik problemi var 2tane 1kalide diğerleri orta kalitede insallah hepimize bebisleri sımsıkı tutunur dualarınızı eksik etmeyin
Çok sewindim. Inşallah hayırlısı olur hakkınızda ve güzel haberi alırsinizBende pco var sağ tüpümde tıkalı maalesef, 2 defa tüp bebek yaptık sonuç negatif benimde amh değerim düşük ilk tedavimde 5 tane yumurta toplanmıştı şimdi doktor değiştirdim 10 gün önce opu oldum 12 tane toplandı 9 tanesi döllendi ve 5 tane kaldı 5. Gün embriyosu
Sonra hangi dra gittiniz ne kullandınız ve kaç doz iğne olarakBende pco var sağ tüpümde tıkalı maalesef, 2 defa tüp bebek yaptık sonuç negatif benimde amh değerim düşük ilk tedavimde 5 tane yumurta toplanmıştı şimdi doktor değiştirdim 10 gün önce opu oldum 12 tane toplandı 9 tanesi döllendi ve 5 tane kaldı 5. Gün embriyosu
Bahceci’yi tercih ettik 3. Tüp bebekte doktorum Cem Çelik, gonalf ve merional birlikte kullandım doz 187.5 verildi öylede devam ettiSonra hangi dra gittiniz ne kullandınız ve kaç doz iğne olarak