2018 ayı opu olanlar

Bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. 15 tane yumurtam alındı . Tabi nasıl olduklarıyla ilgili bilgiyi yarın vermeye baslayacaklar . Progesteron 1.5 olması gerekiyormuş transfer için. Duşa yüksek olursa tutunma şansını düşürdüğü için yapmayi uygun gormuyolarmis . Benimki 2 cikti dolayısıyla 1 adet dönemi atlattiktan sonra yapacaklar. Bu durumda olan var mi?birde bugün çok agrım var. Otursam kalkamıyorum kalksam iki büklüm oluyorum
Merhabalar kaç embriyo oluştu acaba umarım herşey yolundadır

Kızlar bişe sorcam.amh düşük 0 .17.gecen cumartesi 3 folikül gördü doktor ve ilk tüp bebek tedavisibe basladık.ignekerin 6.gunu bu sayı 5 olmuş.pazartesite kadar iğneler devam dedi.acaba bu sayı artar mı.bir de kaliteli olması için su an ne yapabilirim. Saglıklı besleniyorum.ama ne bilim aglayasım geliyo doktorda pek bişe demiyo.beynim allak bullak
Yaaaa birazcık geç oldu, ne durumda yumurtalar opu oldumu

Merhabalar kaç embriyo oluştu acaba umarım herşey yolundadır
8 tanesi 3. Güne kadar çok iyi geldi. Yumurta sayısı iyi olduğu için 5. Güne gitmek istediler. Fakat 5. Gün bozulmaya başladılar. Şuan 3 tane 40 hücreli 5.Gün embriyom var. Iyi kalite olduğu söylendi. Transferim gelecek ay yapılacak. Umarım tutar

8 tanesi 3. Güne kadar çok iyi geldi. Yumurta sayısı iyi olduğu için 5. Güne gitmek istediler. Fakat 5. Gün bozulmaya başladılar. Şuan 3 tane 40 hücreli 5.Gün embriyom var. Iyi kalite olduğu söylendi. Transferim gelecek ay yapılacak. Umarım tutar
Çok güzel hayırlısı olur inşallah bende beklemedeyim transfer için hakkımızda hayırlısı valla

Cumartesi 4 yumurta ile opu ya gircem .bugun catlatma iğnesi oluyorum.cok heyecanlı be karamsarım

Nasıl geçti canım transferin oldumu? Olduysa kaç gün sonra oldu?
Merhaba canım.7 tane toplandı 4 ü olgun ve kaliteli dendi.doktor blasta gidilsin kararı vermiş 4.gunde iyiydi ama 5.gun 2 si kalmışcok uzuldum.dondurdular 2 sini.ilk reglde tekrar cagırdılar.

Merhaba canım.7 tane toplandı 4 ü olgun ve kaliteli dendi.doktor blasta gidilsin kararı vermiş 4.gunde iyiydi ama 5.gun 2 si kalmışcok uzuldum.dondurdular 2 sini.ilk reglde tekrar cagırdılar.
Üzülme bence bnmde 11 tane toplandı 7 tane döllendi 5.güne giderken 2 tane embriyom kaldı suan. Rabbim nasip edecek se hersey bahane cnm.

Hayır cnm haftaya hgs filmi cektiricem. Dr um filme bakmadan transfer yapmam dedi. Daha öncesinde sol tup laporoskopim var. Umarım bu defa sorun çıkmaz. Eğer filmde bi sorun olmazsa Mayıs da inş transfer.

Blasta gidilsin kararı demişsin tam olarak anlsyamadım sorun ne canım neden transfer olmadı?

Blasta gidilsin kararı demişsin tam olarak anlsyamadım sorun ne canım neden transfer olmadı?
Yüksek fsh düşük amh ve iki taraflı çikolata kistim var.zaten cok yumurtam yok.5.gun e neden gitmek istediler tam anlayamadım.doktorla da gorusulmuyo.3.gun olsaydı +2 im daha olacaktı. Transfer için de doktor rahim tüp bebek iğnelerinden bi arınsın kendi formuna girsin sonra yapalım dedi.

Yüksek fsh düşük amh ve iki taraflı çikolata kistim var.zaten cok yumurtam yok.5.gun e neden gitmek istediler tam anlayamadım.doktorla da gorusulmuyo.3.gun olsaydı +2 im daha olacaktı. Transfer için de doktor rahim tüp bebek iğnelerinden bi arınsın kendi formuna girsin sonra yapalım dedi.
5.gün embriyosu Rahime tutunmaya hazır olan ve hücresel olarak da sayilamayan embriyo dolayısıyla tutunma şansı daha yüksek o yüzden bazı Dr. Lar 3.gun yerine 5.gün yani blast embriyo transferinden yana.

Kızlar 8 yumurta toplandı azmı sizce :KK43: nezaman ararlar beni yumurtanın kalitesi yada transfer hakkında?

8 yumurta bence iyi. Önemli olan kacinci güne gideceği. Bir sonraki gün döllenme olup olmadığı yada kaçında olduğu ile ilgili aramaları gerek

8 yumurta bence iyi. Önemli olan kacinci güne gideceği. Bir sonraki gün döllenme olup olmadığı yada kaçında olduğu ile ilgili aramaları gerek
Bende 15 yumurta toplandı ama 11 tanesine işlem yapabildiler. Yumurta sayım çok olduğu için en kaliteliyi bulmak için 5. Güne gitmek istediler ama okdr yumurtadan 5. Güne gidebilen sadece 2 tane kaldı en iyi kalite. Beni hergun aradilar. Ama kesin olarak opudan 1 gün sonra zaten arayıp bilgi vermeleri gerek ama sonra ne şekilde ilerler merkeze gor3 değişiyor olabilir. Inşallah güzel haberler alırsın

Back
X