- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.761
Rabbim yar ve yardimciniz olsun sağlıkla gelsin bebekler sende sağlıklı ol inşallahEvet kızlar 34+1 de yani bunsabah 9da bende Doğuma giriyorumdualarınıza talibim kızlarım çok küçükler beslenemedikleri için alınıyorlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim minnoşlarımı
Amin Rabbim eşini ve tüm güvenlik guclerimizi Korusun inşallah kısa zamanda sağlıkla kavuşur inşallahünşallahokadar yoruldum kı psıkolojık olarak.... ılk gebelıgım zaten Allaha sukur dıyorum ama ınan berbat gectı burnumdan geldı. bebeklerde hıc sıkıntım olmadı ama psıkolojık olarak cok yıprandım cok yalnız hıssettım
ısterdım bende eşimle yasayayım bazı seylerıama olmadı. canları sagolsun inşallah hepsi sagsalım dönsün
Bir yerden baslamak lazım:))S
Ben varimYurtiçindeyim ama annemlerden de kv gilden de uzaktayim malesef.
Ben kullanıyorum drum tavsiye etti. Yürürken gerçekten bel ağrısını azaltıyo bende farketti tavsiye ederimMrb kızlar bu körseden kullanan var mi internet te faydası var diolar bel ağrısına bebekleri tutmaya falan ama bilgisi olan varsa paylasabilirmi dr u nuz birsey dedi miEki Görüntüle 2101944
Insanlari anlamak pek mumkun değil akil sir ermiyor bir tane görüştüğün komsun varsa o yetiyor fazlasi zarar ozellikle küçük yerlerde.Allah gonlune gore versin inşallah istediginiz yere gidersiniz.Benim ilk gebeligim canim baska cocuk yok.bende aynı durumdayımherkese uzagım bu sene tayın cıkıyor inşallah ıstanbula yakın bır yer olur dıyorum en azından. zaten akrabalar bır tuhaf olmus herkes ayrı alemde kımseden bı hayır yok. barı aıleme yakın olsam dıyorum. baska cocuk varmı canım senın ılk gebelıkmı
Bendede var cnm hala devam ediyor alıştım artık özellikle uykudayken sabit kalınca. Dogumdan sonra gecermiş. Benim yüzük parmağımda yogunlaşıyor.Arkadaşlar merhaba, Bebeklerine kavuşan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin...
Benim size bir sorum var, şimdi 17 haftalığız, vücudumda özellikle kollarımda bir miktar uyuşma var, bu sabah başladı hala sürüyor... sizler de yaşadınız mı bu sorunu? İnternette baktım biraz karpel sendromu mu neymiş adı
Insanlari anlamak pek mumkun değil akil sir ermiyor bir tane görüştüğün komsun varsa o yetiyor fazlasi zarar ozellikle küçük yerlerde.Allah gonlune gore versin inşallah istediginiz yere gidersiniz.Benim ilk gebeligim canim baska cocuk yok.
Allah iyilik şifa versin inşallah. Sebebi neydi peki acil alinmasininMerhaba arkadaşlar ben 34+4 de acil sezeryana alındım cuma gecesi bebeklerim yoğun bakımda bana ve bebeklerime dua edermisiniz.
Allah razı olsun.Allah iyilik şifa versin inşallah. Sebebi neydi peki acil alinmasinin
İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz bebislere sağlıklı bir şekildeSuyum geldi sancım başladı
Tabi ederiz. Sağlıcakla kucagına aldığın günleride nasip etsin rabbim.siz toparladınız mı.sütünüzün gelme durumu nasılMerhaba arkadaşlar ben 34+4 de acil sezeryana alındım cuma gecesi bebeklerim yoğun bakımda bana ve bebeklerime dua edermisiniz.
İnşallah bebeklerine çok geçmeden kavuşur yanına alırsın. Gözün aydın aynı zamanda. Bebeklerin kaç kilo doğdu inşallah çabucak toparlarlarMerhaba arkadaşlar ben 34+4 de acil sezeryana alındım cuma gecesi bebeklerim yoğun bakımda bana ve bebeklerime dua edermisiniz.
BEBekler de evde mi acaba?allah uzun ömürler versin inşallah erken Doğum yaptı ya çok km ediyorumKızlarDmrz doğum yaptı, bebişler de kendisi de gayet iyi çok şükür.. İki tane prensesimiz oldu :)
Kendisi uygun olduğunda detayları verecektir..
Hastanedeler, bebekler küvezde. Ama durumları iyiye gidiyor çok şükür :) Kısa sürede daha da toparlayacaklar inşallah..BEBekler de evde mi acaba?allah uzun ömürler versin inşallah erken Doğum yaptı ya çok km ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?