- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.201
Ben dün gece 4te açlıktan uyandımBACILAR AKSAM KACA KADAR YIYONUZ?
Benim suan bile biseyler yiyesimmvar ama bu dönem biraz tutayim dedim kendimi.. haftaya cünkü seker yüklemesi yapilcak.. insaAllah gebelik sekerim cikmaz...
Burdada bir tane var hamile mağazası lcw den 30₺ ye aldığım kot orda 120₺ çok saçma bak şimdi o pantolonum dar gelmeye başladı okadar para verilmez gerçekten çocuklarımız rızkı :) ben birde bir hamilelik klasiği salopet almak istiyorum tabi bulabilirsem :)Olsun canım lcw zaten başlı başına yeter emin ol :))
Ya da belki sadece gebe mağazaları vardır onları araştır. Hatta ankarada Gebe diye bi mağaza var sadece hamile kıyafeti satıyor ama fyatlar ateş pahası.. en fazla 3-4 ay giyeceğimiz kıyafetlere o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkçası. Çoluğumun çocuğumun rızkından çalıyormuşum gibime geliyor
O yüzden git lcw.ye doldur sepeti uygun fiyata :)
Ben o gün defacto’dan bi kot etek aldım hamileler için 16 tl’ye. Çok kaliteli çok güzel duruyor herkes bayıldı.. benzer etek Gebe mağazasında 180 tl..
Ben dün gece 4te açlıktan uyandımyatmadan da iki yumurta kırıp yemistim. Kilom da yok ama göbek iki metre onde
Kıskanmaz canım çok ufak değil kızın, hatta kendisine oyun arkadaşları geldi diye sevinir bence :):)jeliboni büyük konusma kizzzz belki oglun asik olucak kizima.. kizimla bir gelicek alamanyalara
Bende kitap alicam insallah ama bana 3'lü olan bi hayat icin lazimmalum ablamiz var... ona göre asil biz nasil davranmamiz gerekli dair adinda bir kitap bakiyorum... insallah kizim kiskanmaz...
kiyafete gelince.. ben zaten bol giyen bi insanim.. s bedene sigarken L alirim..o yüzden suan L bedendeki tüm kiyafetlerimi giyebiliyorum.. tabi ne zamana kadar belli diil..
SabahBACILAR AKSAM KACA KADAR YIYONUZ?
Benim suan bile biseyler yiyesimmvar ama bu dönem biraz tutayim dedim kendimi.. haftaya cünkü seker yüklemesi yapilcak.. insaAllah gebelik sekerim cikmaz...
Ben de çok istyorm salopet hep hayalimdi ama paraya kıyıp alamadım bi türlü, minimum 150 tlden başlıyor.. Aman ne bileyim hamile kaldığımdan beri kendime para harcayasım hiç gelmiyo kızlar hep yavruşlarıma bişeyler almak istiyorum bu normal mi?Burdada bir tane var hamile mağazası lcw den 30₺ ye aldığım kot orda 120₺ çok saçma bak şimdi o pantolonum dar gelmeye başladı okadar para verilmez gerçekten çocuklarımız rızkı :) ben birde bir hamilelik klasiği salopet almak istiyorum tabi bulabilirsem :)
Kıskanmaz canım çok ufak değil kızın, hatta kendisine oyun arkadaşları geldi diye sevinir bence :):)
Sabahöğle akşam gece her an her saat yiyebilirim no problem
Ben de çok istyorm salopet hep hayalimdi ama paraya kıyıp alamadım bi türlü, minimum 150 tlden başlıyor.. Aman ne bileyim hamile kaldığımdan beri kendime para harcayasım hiç gelmiyo kızlar hep yavruşlarıma bişeyler almak istiyorum bu normal mi?
Kızlar grip aşısı oldunuz mu?ben olmadım eşim grip olmuş muhtemelen banaa bulaşacak ne yapmalıyım??zaten bebişlerden şimdiden nefes almakta zorlanıorum yatıp kalkarken
Grip olmanın bebeklere zararı varmı
Sağol canım insan endişeleniyo işte yine de. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bize bağışlasınHayir canim..icini ferah tut.. bende oldum cok siddetli grip.. sadece bol dinlenmek gerekiyor.. cünkü malum ilac icemeyince daha agir gecebiliyo..
Sağol canım insan endişeleniyo işte yine de. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bize bağışlasın
Hosgeldin aramiza canimmm.. cift mi tek yumurta ikizimi?Kizlar merhaba bnde araniza yeni katildim 6+4 deyim ikizlerim var gecen sali kalplerinide duydum cok sukur
Hayırlı olsun maşallah size. Karnindan mi baktı da duydunuz?Kizlar merhaba bnde araniza yeni katildim 6+4 deyim ikizlerim var gecen sali kalplerinide duydum cok sukur
Cift galiba iki ayri kese var bn tedaviyle hamile kaldim tup bebekle ilk denemede cok sukurHosgeldin aramiza canimmm.. cift mi tek yumurta ikizimi?
Yok canim alttan bakdi karindan duyulmasi gec oliyomus birazHayırlı olsun maşallah size. Karnindan mi baktı da duydunuz?
Ohh bunu duymak rahatlattı canım. Feda olsun bebişlerime, kendime hiçbişey alamaz oldum azcıcık manyak hisler içine girdim sanıyordum ki normalmiş :)Bacim cok normal.. hele sen bide dünyaya geldikleri zaman gör... avm de artik direk bebe reyonlarina.. diger reyonlar artik hikaye oluyo...
Ahh canım o kendime alamama durumu bendede var hatta çevremdeki hamilelerin kıyafetlerini topladım şimdiye kadar onları giydim ama hepsinin bacak kısmı dar gelmeye başladı bide yazlıklardı hep mecbur kışlık birşeyler almam gerekiyorOhh bunu duymak rahatlattı canım. Feda olsun bebişlerime, kendime hiçbişey alamaz oldum azcıcık manyak hisler içine girdim sanıyordum ki normalmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?