- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.321
Ahahhaa aynı durumdayız yne deseneHaha dün ayrıntılıda ki dr da fetüs1 fetüs2 dedi bizimkilere eşimde diyor Ne isim arıyoruz ki aş sana isim fetüs1 fetüs2 diyo
Merhabalar,Ay canım bilemedim yaa beslenme kanalı eksik olan bebeğim alttaki.. o yüzden endişelendim sanırım. Bi de üstteki bu kadar hareketliyken alttakinin niye hareket etmediğini merak ediyorum kafam takılıyor..
Olmadı yarın kadın doğumcu arkadaşıma gideyim bi baksın durum ne
Senle aynıyız nerdeyse bende 7+2 hamileyim benim randevum 15 kasımda çok merak ediyorum bebislerimi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBn 7+ 3 deyim 2 haftadir goremedim bebisleri doktor 2 hafta sonra gel dedigi icin. Cok merak ediyorum napiyolar acaba yasiyolarmi diye hergun ultrasona girebilsem keske
Rüzgarla poyrazAhahhaa aynı durumdayız yne desene
Dün gece uyuyoruz bi anda eşim ‘rüzgar’ dedi. Ne rüzgarı pencere kapalı dedimsaçmalama bebeğe isim olarak diyorum dedi
Rüzgar ismi gelmiş aklına birden, ama bakalım henüz hiçbi isme yakın hissetmiyorum kendimi..
Canım endişe düzeyim o kadar artmıştı ki gece gece kalktık doktora gittik, çok şükür yolundaymış her şey :)Merhabalar,
Allah korusun. Lütfen endişe etme. Bende 23 haftalık hamileyim. lakin hiç farklılık hissetmiyorum. hangisi altta hangisi üstte yanda sağda solda :) Allah'a dua etmeyi , iyi düşünmeyi sakın bırakma.
Rüzgarla poyraz
İsim anneleri olacağımCanım endişe düzeyim o kadar artmıştı ki gece gece kalktık doktora gittik, çok şükür yolundaymış her şey :)
Dediğin gibi dua ve olumlu düşünmek çok önemli.. hastaneden eve gelince yerime oturdum ve ikisi de kıpırdamaya başladı :) ben rahatlayınca onlar da rahatladı demekki :)
Hmmm neden olmasınn
Sen kararlısın damatların isimlerini koycaksın bu gidişle
İsim anneleri olacağımCanım endişe düzeyim o kadar artmıştı ki gece gece kalktık doktora gittik, çok şükür yolundaymış her şey :)
Dediğin gibi dua ve olumlu düşünmek çok önemli.. hastaneden eve gelince yerime oturdum ve ikisi de kıpırdamaya başladı :) ben rahatlayınca onlar da rahatladı demekki :)
Hmmm neden olmasınn
Sen kararlısın damatların isimlerini koycaksın bu gidişle
Ahhahaha hadi bakalım isim önermeye devam o zaman aklına geldikçe yaz sen bana erkek isimleriniİsim anneleri olacağımYok sen rüzgar diyince aklıma poyraz geldi ama oğlum olsa tercih edermiydim? Etmezdim çünkü gerçekten rüzgar gibi oluyorlar çok yaramaz aksi ve hızlı
Yaramazlıkla aksilikle özgürlüğün veya zekiliğin alakası Yok bence ya bazen çevremdeki bazı anneler abartıyorlar özgüvenli çocuk yetiştirmekle edepsiz çocuk yetiştirmenin arasındaki ince çizgiyi kaçırıyorlar bence.. ay aksi olurlarsa vermem kızlarımı haaa :))Ahhahaha hadi bakalım isim önermeye devam o zaman aklına geldikçe yaz sen bana erkek isimlerini
Valla ben çocukların özgür bırakılması taraftarı olduğum için Zeki çocuk yaramaz olur mantığındayım ama yavrularım doğunca bu fikrim değişebilir
Tabiki canım yaramazlık başka huysuzluk başka :)Yaramazlıkla aksilikle özgürlüğün veya zekiliğin alakası Yok bence ya bazen çevremdeki bazı anneler abartıyorlar özgüvenli çocuk yetiştirmekle edepsiz çocuk yetiştirmenin arasındaki ince çizgiyi kaçırıyorlar bence.. ay aksi olurlarsa vermem kızlarımı haaa :))
Kızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum
Tabiki canım yaramazlık başka huysuzluk başka :)
Zeki çocuk araştırmacı olur, etrafı gözlemler sürekli keşif halindedir. Ha tabiki bunu enerjiyle, hiperaktiviteyle ya da aksilikle karıştırmamak gerekir..
Onlar ilk görüşte aşık olurlar bencegirme aralarına dur burda kaynana benim
Benim inci kızımın yanına da bul bakalım isim anne :) benim kızlarımın biri hep kıpır kıpır diğeri sakin. Sakin olan için inci düşünüyorum diğerine hiçbi fikrim yok henüzİsim anneleri olacağımYok sen rüzgar diyince aklıma poyraz geldi ama oğlum olsa tercih edermiydim? Etmezdim çünkü gerçekten rüzgar gibi oluyorlar çok yaramaz aksi ve hızlı
Ben 15 haftalık o haldeyim. Kalçama vuruyor ağrı biraz yorulsamKızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum
Tabiki canım yaramazlık başka huysuzluk başka :)
Zeki çocuk araştırmacı olur, etrafı gözlemler sürekli keşif halindedir. Ha tabiki bunu enerjiyle, hiperaktiviteyle ya da aksilikle karıştırmamak gerekir..
Onlar ilk görüşte aşık olurlar bencegirme aralarına dur burda kaynana benim
Aynı ben bulaşıkları makinaya koyana kadar belim ağrıyor nefes nefese kalıyorum evin içinde doğuracak gibi tıslaya tıslaya geziyorum :)Kızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum
Aynı ben bulaşıkları makinaya koyana kadar belim ağrıyor nefes nefese kalıyorum evin içinde doğuracak gibi tıslaya tıslaya geziyorum :)Kızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?