2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Benim ilk oglumda da o delik vardi delik dehilde cukur gibi degil mi. Ben onemsemedim ya 3.5 yasinda simdi baya kuculmus cukur belli belirsiz insallah kotu birşey degildir bende bi dusundum simdi
Ultrason çektirecegiz orda belli olacak canım.omurilikte sıkıntı olabiliyormuş. Seninki büyümüş yürüyordur.

Merhaba arkadaslar. Bebegi 35 haftanin altinda doğanlar işitme testinden ilkinde gecti mi bebekleriniz? Benim bebegim gecemedi doktor normal küçük daha sarılık tedavisi de olmus 1 ay sonra gel dedi ama ben yine de cok endiseliyim
Canım endişelenme benimkiler 36 bitti doğdu yine geçemediler testi 2 at sonraya verdi tekrarını, kulakları sıvı doludur normal dedi, 1 ayı doldurduk sese duyarlılar belli oluyor.

Ben hiçbirşeyden anlamıyordumki canım öğreniyorumHamileyken çok araştırıyordum şimdi ona da vakit yok, hepsine maşallah. Sana da ayrı maşallah iyi tek anne sütü ile besliyorsun.
Şimdi farkettim inanır mısın şu mama olayında 2 yi:)))o kadar beynim gitmiş uykusuzluktan doğru düzgün okumamışım bile kusura bakma

Kızlar ikizleri taşımak için kanguruı var mı? Bilen duyan alan kullanan, internete bakamadım birtürlü

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Bebegi 35 haftanin altinda doğanlar işitme testinden ilkinde gecti mi bebekleriniz? Benim bebegim gecemedi doktor normal küçük daha sarılık tedavisi de olmus 1 ay sonra gel dedi ama ben yine de cok endiseliyim

endişe etme canım çok normal. benim büyük bebeğim geçmişti, küçüğüne geçemez dediler ve yapmadılar. 1. ayını doldurunca yaptılaar ve geçti.
çok yoğunum yazamadım sana emme konusunda da soru sormuşsun. aynısı yaşadım. doktor çıkarırız dedi ilk büyük bebek için sonra bebek birden pasif beslenmeye geçti ve 1 hafta daha kaldı. bunun nnormal olduğu bebeklerin ilk hevesle emdiklerini sonra yavaşlamaya başlayabileceğini söylemişlerdi.
çıkardığımızda çok endişe etmiştim ya yemezlerse diye ama çok şükür sorun yaşamadık. allahın izniyle siz de yaşamazsınız yeme sorununuz olmaz merak etme. güle güle sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah bebeklerini.

34. Haftada doğdular biri 1ay diğeri 1.5ay küvezde kaldıktan sonra çıktılar hastaneden çıkarken işitme testi yapıldı ikiside geçtiler ilk seferde seninkide geçer canım merak etme

Ayy insaallah canim ya artik her seyden korkmaya basladik. Seninkiler de buyumus Allah bagislasin :)
Amin canım hepimizinkini bağışlasın korusun Allah'ım. Günler geçiyor büyüyorlar valla, doğduklarındaki sonraki haftadaki resimlerine baktım az önce duygulandım yine gözyaşlarım sel oldu:)

endişe etme canım çok normal. benim büyük bebeğim geçmişti, küçüğüne geçemez dediler ve yapmadılar. 1. ayını doldurunca yaptılaar ve geçti.
çok yoğunum yazamadım sana emme konusunda da soru sormuşsun. aynısı yaşadım. doktor çıkarırız dedi ilk büyük bebek için sonra bebek birden pasif beslenmeye geçti ve 1 hafta daha kaldı. bunun nnormal olduğu bebeklerin ilk hevesle emdiklerini sonra yavaşlamaya başlayabileceğini söylemişlerdi.
çıkardığımızda çok endişe etmiştim ya yemezlerse diye ama çok şükür sorun yaşamadık. allahın izniyle siz de yaşamazsınız yeme sorununuz olmaz merak etme. güle güle sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah bebeklerini.
Amin canim insaallah. Testi gecemeyince korktum yine de Allah kimsenin cocugunu hastalikla engelle sinav etmesin.

Amin canım hepimizinkini bağışlasın korusun Allah'ım. Günler geçiyor büyüyorlar valla, doğduklarındaki sonraki haftadaki resimlerine baktım az önce duygulandım yine gözyaşlarım sel oldu:)
Evet ya cok ağlak oluyor insan degil mi? Herhalde surecte guclu durmak icin cok sıkmişız kendimizi ben de her şeye aglar oldum

Back
X