2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Hanimlar bugun miniklerim 24 gunluk oldular ama gunler benim icin cok yorucu geciyor. Yorgunluktan uykusuzluktan bazen kendimi tükenmis bile hissettigim oluyor:KK43: 2saat arayla beslemem gerekiyor,sirayla altlarini al emzir mamasini icir digerini emzir mama yedir, azıcık gelen sütünü sag derken diger besleme saati geliyor ben neredeyse hic dinlenememis oluyorum.kayinvalidem yanimda evisi yemek falan o hallediyor ama bebeklerin bakimini kendim yapmak istiyorum ama simdiden cok yiprandigimi hissediyorum. İlerleyen aylarda biraz daha kolaylasacakmi yoksa uzunca birsüre boylemi devam edecek:KK43: birde bebeklerim henuz beni tanimiyolar gibi hissediyorum,göz temasida kurmuyolar nezaman onlarla iletisim kurabilicem:'(
Canım henüz onlar duymuyorlarki, görmüyorlar öyle say 40 ın çıksın ondan sonra başlıyor asıl güzel olan tabi daha fazla uyanık kalıyorsun ilerledikçe.şimdi uyumaya çalış ev işini yapan varken. Kimse yoktu benim Çok yorgun olduğumda ikisinin önüne battaniyeyle biberonu otutturuyorum bende yanlarına uzanıyorum.onlar uyuyunca bende uyuyordum. Artık daha fazla uyanık kaldıkları için uyumak pek mümkün olmuyor

KIZLAR UZUN ARADAN SONRA HEPINIZE BOL UYKULU GÜNLER DILIYORUM :)

Biz hafaya insaAllah 5 aylik olucaz dönüyoruz kikirdiyoruz agliyoruz gülüyoruz hipluyoruz zipliyoruz :) zor ama oluyo iste bi sekil :)

Sizlerden ne haber?

Tombuldut Tombuldut Dmrz Dmrz jeliboni jeliboni esma73 esma73 nevesta81 nevesta81 Dta82 Dta82 phuket79 phuket79 Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum
M mrckrc
F followingsf
Twinss6380 Twinss6380
Avrenim Avrenim
cennet35 cennet35
ukyo ukyo

ve etiketlemeyedigim bi cok ikiz anasi daha :) (zaman yok zaman :) )
Canım uzun zamandır yoktun... Bebişlerinin iyi olmasına sevindim sen nasılsın tekmi bakıyorsun.?
3 bucuk aylık olacagız haftaya.Benim oğluş biraz önden gidiyor sanırım hem kilo hem davranışlar dönüyor elinde olsa hemen konuşacak birşey diyor ama.kızımda ona göre 2 kilo zayıf dönmüyor o direk oturmaya yelkeniyor ama güçsüz biraz.
Uykusuzluk beni çok yıpratıyor üzerimdede bi çocuklar harici bi herkese karşı soğukluk var.ama onlarla çok mutluyum

Güzel anneler ikizlerinizi ayni anda emzirebiliyomusunuz,ilk gunlerden itibarenmi yoksa biraz buyumelerimi gerekiyor nasil bir yastikla nasil pozisyon aliyorsunuz :) :confused: ben 20 gunluklerken denedim, kendilerini tutamadiklari icin pek basarili olamadik simdi 26 gunluguz. Bir tavsiyeniz varmidiro_O

Bende 3 temmuzda dogum yaptim maalesef bbebkler sarlik oldular iki vun hast yatirdikk.bu ikiz gebelik cok zor ne uyku ne hemek hic birseuimiz kalmadi ama derdimizi seviyoruz

Morincii burda yaziyorsun bizim eski topige yazmiyun dogum yaptigima gore aryik bende buraya yazayim
Dogum yapinca anne adayligindan annelige terfi oldum onun icin burada takiliyorum artik :KK48: bizden büyük iikizlerin annelerinden bilgi almak icin iyi oluyor burasi :21: siz kac gunluk oldunuz

Dogum yapinca anne adayligindan annelige terfi oldum onun icin burada takiliyorum artik :KK48: bizden büyük iikizlerin annelerinden bilgi almak icin iyi oluyor burasi :21: siz kac gunluk oldunuz
10 gunluk olduk biz sut yetmiyot mecburen mamada veriyoruz once aptamil verdik sonra sma markasina gectik ann anne sutune en yakin o imis

Biz hafaya insaAllah 5 aylik olucaz dönüyoruz kikirdiyoruz agliyoruz gülüyoruz hipluyoruz zipliyoruz :) zor ama oluyo iste bi sekil :)

Sizlerden ne haber?

Tombuldut Tombuldut Dmrz Dmrz jeliboni jeliboni esma73 esma73 nevesta81 nevesta81 Dta82 Dta82 phuket79 phuket79 Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum
M mrckrc
F followingsf
Twinss6380 Twinss6380
Avrenim Avrenim
cennet35 cennet35
ukyo ukyo

Maşallah size maşallah, sizler son aylarınızdayken imreniyorduk biz de görelim o günleri diye çok şükür gördük yarın 40 günlük olucaz. Mucizelerimize bakmaya çalışıyorum şimdiden sonra level level kolaylaşıcak galiba, bugüne kadar çok iyi geldik ama bugün burnumuz akıyor hapşuruyoruz oğluşum çok kızım az ben orta çaplı nezle olduk galiba ateşimiz yok, hastaneye gitmeli mi bilemedim. İnşallah çabucak geçiverir içim parçalanıyor tecrübelerinizi paylaşın bizimle çok kaybolmayın, kızlar ne yapmalı bu durumda

Kızlar bebek arabası olarak ne kullanıyorsunuz bugün prego monart sipariş ettim ama aklımda joie air twin kaldı prego monart kullanan var mı

kesınlıkle prego monart neredeyse aldıgım gunden beri dısarı cıkıyorum en dar asansore bıle sıgdık kapılardan cok kolay gecıyor magzaların cafelerın kapılarından rahatlıkla gectık hep. her marketın kapısındanda sıgıyor. bagajada sıgıyor hatta ekstradan baska bır cok malzemeye bıle yer kalıyor. sürümüde cok kolay ben bayıldım yanı tavsıye ederım

Tecrübeli anneler sorum size,bebekleri yıkarken küvet file olayı bana en kolayı ama artık file olayı bizde fire vermeye başladı:)Bebekler buyudugunden file içine cokuyor oğlum zaten Fileye sığmıyor bacakları falan hep küvetin içinde :)Nasıl bir çözüm buldunuz buna filesiz mi yikiyorsunuz?

canım ben kuvetıde fileyıde kaldırdım hakkaten zor oluyo. ben soyle yapıyorum esım banyoya gırıyor onun kucagında yıkıyorum cıkartıyorum gıydırıyorum sonra dıgerını yıkıyorum hemde pratık oluyor :)) burda bı arkadas demıstı unuttum adını ondan fıkır almıstım bende

Sizlerden ne haber?

M mrckrc
F followingsf
Twinss6380 Twinss6380
Avrenim Avrenim
cennet35 cennet35
ukyo ukyo

pembişim bende bayadır gıremıyorum bızımde bes ay bitti daha yenı. ben baya aştım kendımı buaralar :KK53: sürekli bebelerı gezdırıyorum hergun sokaklardayız :D gecen esımın memleketıne gıttık 800 km arabayla yolculuk yaptık hayatımın en guzel yolculuguydu dıyebılırım. yasadıkcada tecrubelerım artıyo yavas yavas pratıkleşmeye basladım.:KK55: cok sevdım ben bu ıkız olayını :21: sen nasılsın bebişlerin nasıl

kesınlıkle prego monart neredeyse aldıgım gunden beri dısarı cıkıyorum en dar asansore bıle sıgdık kapılardan cok kolay gecıyor magzaların cafelerın kapılarından rahatlıkla gectık hep. her marketın kapısındanda sıgıyor. bagajada sıgıyor hatta ekstradan baska bır cok malzemeye bıle yer kalıyor. sürümüde cok kolay ben bayıldım yanı tavsıye ederım

canım ben kuvetıde fileyıde kaldırdım hakkaten zor oluyo. ben soyle yapıyorum esım banyoya gırıyor onun kucagında yıkıyorum cıkartıyorum gıydırıyorum sonra dıgerını yıkıyorum hemde pratık oluyor :)) burda bı arkadas demıstı unuttum adını ondan fıkır almıstım bende

pembişim bende bayadır gıremıyorum bızımde bes ay bitti daha yenı. ben baya aştım kendımı buaralar :KK53: sürekli bebelerı gezdırıyorum hergun sokaklardayız :KK70: gecen esımın memleketıne gıttık 800 km arabayla yolculuk yaptık hayatımın en guzel yolculuguydu dıyebılırım. yasadıkcada tecrubelerım artıyo yavas yavas pratıkleşmeye basladım.:KK55: cok sevdım ben bu ıkız olayını :21: sen nasılsın bebişlerin nasıl
Sağol canim cevabın için bizim arabada geldi dediğin gibi çok kullanışlı her yere sığıyor

Sizlerden ne haber?

M mrckrc
F followingsf
Twinss6380 Twinss6380
Avrenim Avrenim
cennet35 cennet35
ukyo ukyo

Maşallah kuzulara bizdede durum aynı canim bide uyku eğitimiyle uğraşıyorum başarırsam süper olacak herşey:)

Sizlerden ne haber?

M mrckrc
F followingsf
Twinss6380 Twinss6380
Avrenim Avrenim
cennet35 cennet35
ukyo ukyo

Canım selam.iyiyiz çok şükür,her günümüz koşuşturmaca şeklinde geciyor,haftaya dört ay olucaz bizde,her geçen gün daha keyifli hale geliyor her şey çok şükür,oğlum bugün kakasını yeşil yaptı İshal gibi tetikteyim doktora goturmelimiyim bilemedim.

pembişim bende bayadır gıremıyorum bızımde bes ay bitti daha yenı. ben baya aştım kendımı buaralar :KK53: sürekli bebelerı gezdırıyorum hergun sokaklardayız :KK70: gecen esımın memleketıne gıttık 800 km arabayla yolculuk yaptık hayatımın en guzel yolculuguydu dıyebılırım. yasadıkcada tecrubelerım artıyo yavas yavas pratıkleşmeye basladım.:KK55: cok sevdım ben bu ıkız olayını :21: sen nasılsın bebişlerin nasıl
Mantıklı sanırım benimde öyle yapmam lazım tesekkur ederim canim

Merhaba kızlar...
Bizimde bugün kırkınız çıktı..Ama çok huzursuz ve gazlı bebekler..
Eski yazılanları okudum. Sizinkilr bana güç verdi. Yalnız değilmişim onu anladım. Umarım bizde herşeyi düzene sokarız.
Şimdiye kadar yalnızdeğildim bir ay kadar da yalnız değilim. Sonra yalnızım.
Benim en çok üzüldüğüm sürekli birisine ihtiyaç duyarak yaşayacakmışım gibi geliyor.

Merhaba kızlar...
Bizimde bugün kırkınız çıktı..Ama çok huzursuz ve gazlı bebekler..
Eski yazılanları okudum. Sizinkilr bana güç verdi. Yalnız değilmişim onu anladım. Umarım bizde herşeyi düzene sokarız.
Şimdiye kadar yalnızdeğildim bir ay kadar da yalnız değilim. Sonra yalnızım.
Benim en çok üzüldüğüm sürekli birisine ihtiyaç duyarak yaşayacakmışım gibi geliyor.
Çok hiç korkma bazen bunalıyorsun ama ara ara güç geliyor.sadece 1 hafta vardı yanımda kardeşim ama eşimle biz hallettik o yemek yaptı

Canım uzun zamandır yoktun... Bebişlerinin iyi olmasına sevindim sen nasılsın tekmi bakıyorsun.?
3 bucuk aylık olacagız haftaya.Benim oğluş biraz önden gidiyor sanırım hem kilo hem davranışlar dönüyor elinde olsa hemen konuşacak birşey diyor ama.kızımda ona göre 2 kilo zayıf dönmüyor o direk oturmaya yelkeniyor ama güçsüz biraz.
Uykusuzluk beni çok yıpratıyor üzerimdede bi çocuklar harici bi herkese karşı soğukluk var.ama onlarla çok mutluyum

Gecen haftaya kadar yalnizdim canim.. ama 2 yasindaki kizimin cok ihmal oldugu icin gecici bi süre icin ev isleri icin yardimcim var 5 haftaligina.. kizimi istemsiz ihmal ediyorum oda beni cok üzdü.. biraz daha ikizler oyundan falan anlarsa insallah daha rahat olucak., tek ikiz bakmak zor elbet ama 3 bebeye bakmak inan daha zor.. ikizlerin en azindan ayni ihtiyac sahibi yani bi sekilde bakilir..

Vuuuuvvvv tombisim sen baya baya kendini asmissin bacim :) masaallah canisi... bende insaAllah eylül ayinda tr ye ucucam.. bakalim 3 bebeyle ucakta nasil olcak :) insaAllah keyifli gecer ve uyurlar... yoksa ucagi durdurma gibi bi gücüm yok :) evet ikiz olunca bayagi bi pratik cözümler buluyorsun.. banada arkadaslarim halimi görünce aaaa böylesini hic düsünmedim cok pratiksin dioylar ... eee napalim .. benim 3 bebe ve sadece 2 elim
Var cok pratiklik lazim :)

Maşallah size maşallah, sizler son aylarınızdayken imreniyorduk biz de görelim o günleri diye çok şükür gördük yarın 40 günlük olucaz. Mucizelerimize bakmaya çalışıyorum şimdiden sonra level level kolaylaşıcak galiba, bugüne kadar çok iyi geldik ama bugün burnumuz akıyor hapşuruyoruz oğluşum çok kızım az ben orta çaplı nezle olduk galiba ateşimiz yok, hastaneye gitmeli mi bilemedim. İnşallah çabucak geçiverir içim parçalanıyor tecrübelerinizi paylaşın bizimle çok kaybolmayın, kızlar ne yapmalı bu durumda

Emziriorsan bol bol emzir canim..
Daha cok kücük olduklari icin ilac verilmiyor...

Back
X