2018 dogum yapmis ikiz anneleri

1 haftadır akşamları 7 den sonra ağlamalar başladı. Ama böyle katıla katıla sanki bir yerlerini kopartıyorlar. 2-3 saat sonra geçiyor. Başlarda gaz sandım mama değiştirdik çünkü ama acaba kolik denilen bebeklerden mi oldular? 38 günlükler ama 36. hafta doğdular. Öff. Şimdilik gece uykuları güzel, gündüzde pek sıkıntı yok ama o ağladıkları 2 saat beni benden alıyor :(

1 haftadır akşamları 7 den sonra ağlamalar başladı. Ama böyle katıla katıla sanki bir yerlerini kopartıyorlar. 2-3 saat sonra geçiyor. Başlarda gaz sandım mama değiştirdik çünkü ama acaba kolik denilen bebeklerden mi oldular? 38 günlükler ama 36. hafta doğdular. Öff. Şimdilik gece uykuları güzel, gündüzde pek sıkıntı yok ama o ağladıkları 2 saat beni benden alıyor :KK43:

BIzde de oyle olmustu . Banyo yaptirdik. Rahatladilar. Artik hwr gun banyo yaptiriyoruz. Uyumalari daha kolay oluyor.

Ne zaman tasiniyorsunuz?Bı de bebek tarhanası nasıl oluyor canım?

agustosun basında ama nasıl olacak bılmıyorum esımı gene cagırdılar 15 gunlugune sankı adam 10gunde ulke fethedecek :)))) cok magdur olduk anlayacagın. bebek tarhanasını arkadasım önerdı banada eczanelerde satılıyor ama şöyle dıyım eger evındekı tarhana acı degılse oda oluyo yanı ben pek fark göremedım hatta evımdekındende verdım onuda yediler

Gri sarı daha canlı, yeşilli daha huzurlu görünüyor sanırım yeşilliyi tercih ederdim ben.

evet sarı canlı duruyor ama yeşil daha içacıcı gıbı sarıyı eledım tesekkur ederım :*

kızlar bugun eşim gitti 15 gunlugune göreve
evde tek kaldım. normalde bebekler saat 8-9 gıbı uyuyor sallamıyorumda. hani istedıgım zaman dısarı cıkarım nebıleyım hırcın hırcın aglamazlar öyle binde bir olur. neyse eşim gitti yolculadık.
aman yarabbiii !!! çıldırdılar eskiden aynı anda emzırıyodum ama sımdı kocaman oldular aynı anda emzıremıyorumda ikisini yataga koydum nasıl bagırıyolar :KK57: şoka girdim elim ayagıma dolaştı. mama yapmak için odadan mutfaga bir koşuşum var usain bolt halt yemiş yanımda:KK57:
yatırdım ikisini sakinleşmiyolarki bıberonu emsınler biri fışkırtıyo biri eliyle itiyo sacım basım yolunmuş tavuk gıbı :KK57: zaaar zor yedirdim
koydum besıkelrıne uyudular. Allah sureklı aglayan bebegı olanlara yardım etsın. umarım bir kereye mahsus yasamısımdır. burdan “benim tek cocuk ama on cocuga bedel” ve “ikisi aynı anda büyüyor amaağğn nolcak” diyen patavatsızlarada selam olsun:silah:

agustosun basında ama nasıl olacak bılmıyorum esımı gene cagırdılar 15 gunlugune sankı adam 10gunde ulke fethedecek :)))) cok magdur olduk anlayacagın. bebek tarhanasını arkadasım önerdı banada eczanelerde satılıyor ama şöyle dıyım eger evındekı tarhana acı degılse oda oluyo yanı ben pek fark göremedım hatta evımdekındende verdım onuda yediler

evet sarı canlı duruyor ama yeşil daha içacıcı gıbı sarıyı eledım tesekkur ederım :*
Tayini çıkan adam göreve mi gönderilir ya.Var ev tarhanam kayınvalidem yapıyor hemde ondan yediririm diye dusunmustum bebek tarhanasıni ilk defa duydum vallahi:)Allah yardımcın olsun tek mi bakacaksın eşin gelene kadar?

evde tek kaldım. normalde bebekler saat 8-9 gıbı uyuyor sallamıyorumda. hani istedıgım zaman dısarı cıkarım nebıleyım hırcın hırcın aglamazlar öyle binde bir olur. neyse eşim gitti yolculadık.
aman yarabbiii !!! çıldırdılar eskiden aynı anda emzırıyodum ama sımdı kocaman oldular aynı anda emzıremıyorumda ikisini yataga koydum nasıl bagırıyolar :KK57: şoka girdim elim ayagıma dolaştı. mama yapmak için odadan mutfaga bir koşuşum var usain bolt halt yemiş yanımda:KK57:
yatırdım ikisini sakinleşmiyolarki bıberonu emsınler biri fışkırtıyo biri eliyle itiyo sacım basım yolunmuş tavuk gıbı :KK57: zaaar zor yedirdim
koydum besıkelrıne uyudular. Allah sureklı aglayan bebegı olanlara yardım etsın. umarım bir kereye mahsus yasamısımdır. burdan “benim tek cocuk ama on cocuga bedel” ve “ikisi aynı anda büyüyor amaağğn nolcak” diyen patavatsızlarada selam olsun:silah:
Allah yardımcın olsun canım. Ama biz hep öyleyiz bu yüzden ben nasıl yalnız bakıcam diye düşünüp duruyorum. Allah kavuştursun bu arada.
Sen yine de doktoruna danış da canım. İlk etapta süt ve süt ürünleri,paketli gidalar,yumurta,tahin çok alerjik. Ben daha ayrintili yapıyorum ama kişiye ozel bir şey bu alerji. İlk etapta süt, yumurta ,paketli gida tehlikeli
Teşekkür ederin canım.

Bizim kız da akşam çıldırdı. Hiç bir şekilde susturamadık. Acile diye çıktık.yolun yarışında uyudu. Ama ben çok korktum..neyi var iki gündür anlamadım. Memede ağlıyor. Mamayı almıyor. Banyo yaptırdım rahat uyusun diye o da olmadı.napcam bilemedim.

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka ve kac adet aldiniz? Ikiser tane mi?

Kızlar ayrıca bişey daha sorucam. Göbekler ne durumda. Benim canımı fazlasıyla sıkıyor. 3_4 aylık hamile göbeğim var. Hatta herkes bi tane de içerde kalmış diyor. Çok zayıfladım ama göbek ve göğüslerim beni kilolu gösteriyor. 57 ile hamile kalıp 65.5 ile doğuma gittim. Şimdi 52 kiloyum. naptınız sardınız mi yoksa ne yapmak gerek.

Tombuldut Tombuldut PembeHelvam PembeHelvam kizlar ek gıdaya geçtiniz mi?Neyle başladınız?Ne veriyorsunuz?
Agustosun birinden sonra başlayacagız iğnemiz var. Hemşire liste verecegim dedi. O zaman 4. Cü ayımızı doldurmuş oluyoruz.sen ne zaman düşünüyorsun.ben şimdiden kış için buzluğa biraz kayısı attım.bu hafta şeftali alıp atmayı düşünüyorum.

O patavatsızlara bendende selam. ;) benim oğlan sürekli öyle uyanır acıkır ağlar(bağıra bağıra) sıkılır ağlar,uykusu gelir ağlarda ağlar....

Ayları ilerde olan hanımlar...mama sandalyesi aldınızmı başladınızmı oturtmalara 2 ay sonrası için düşünüyorum ama erkenmi 6 aylık olacagız.
Bir sorum daha var
Yürüteç almayı düşünüyormusunuz.

Agustosun birinden sonra başlayacagız iğnemiz var. Hemşire liste verecegim dedi. O zaman 4. Cü ayımızı doldurmuş oluyoruz.sen ne zaman düşünüyorsun.ben şimdiden kış için buzluğa biraz kayısı attım.bu hafta şeftali alıp atmayı düşünüyorum.
Cuma günü asımız var dördüncü ay aşısı.Gittigimde soracağım yoğurda başlamak istiyorum.

Mevsim meyvesi mi versem bende senin gibi atsam mi buzluğa.Ozellikle şeftali.Nasil attın poşetlere koyup mu?Doğradin mi tüm tüm mü?

Kızlar ayrıca bişey daha sorucam. Göbekler ne durumda. Benim canımı fazlasıyla sıkıyor. 3_4 aylık hamile göbeğim var. Hatta herkes bi tane de içerde kalmış diyor. Çok zayıfladım ama göbek ve göğüslerim beni kilolu gösteriyor. 57 ile hamile kalıp 65.5 ile doğuma gittim. Şimdi 52 kiloyum. naptınız sardınız mi yoksa ne yapmak gerek.
Sarmadim ben,özel bı cabam olmadı,sütüm olsun diye de gece gündüz yedim,dördüncü ayimizdayiz göbeğim falan kalmadi,hiç takmayn derim,bu kosusturmacada göbek falan kalmiyor.

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka ve kac adet aldiniz? Ikiser tane mi?
Ben bir tane aldım benim işime çok yarıyor bı tanesi uyurken diğerini alıp mutfağa gidiyorum yemek yaparken yanımda duruyor,yatakodasina götürüyorum çamaşır falan katlıyoruz birlikte,nereye gitsem benimle geliyor:)ikinciye ihtiyaç duymadım ben gerek yok bence.

Back
X