aynen valla bızde şaştık kaldık. bebek tathanadını arkadas dedi bana ama gereklı bısede degıl bence. ev tarhanan cok cok acı degılse onu ver daha saglıklı hatta. tek bakıcam canım ustelık evı toplıycam boş kaldıkca
sagol canm Allah senınde yardımcın olsun cidden su aglama olayı insanın keyfını baya kacırıyomuş bunu anladım.
bence bebıslerın huylarına göre degısır mesela benımkıler aglayan bebek degıller ama bıtane titreşimli aldım. ağlayanı ona koyuyodum susuyodu. iki tanede puset var onlarada koyuyorum yemek yapacagım zaman mutfakta yanımda oluyolar aglamıyolar vs o aldıgım tıtresımlıde olmasa olurmuş yanı. pusetler işime yaradı daha cok
bende ona karar verdım
ya ben nası bı yerde yasıyorum ya vallahı yanı agzıma oyle seyler gelıyoki banlanırım. sızler boyle kınusuyosunuz ben soka gırıyorum. 5. ay asısı yok bılıyosunuz bu ay gıttım gerızekalı hemsıre nıye geldınızkı ası yok dedı. nedemek ası yok ılla asıyamı gelıcem kılo boy kontrolu yapıcaksınız dedım. hanfendı kendıde gelmedı zaten ogrencı yolladı bısey bıle soramadım. yanı ne doktor ne hemsıre bırak ek gıda listesini bahsetmedı ek gıdadan bile.
gebersek mudahale edecek doktor yok. Bi an once defolup gıtsem dıye dua eder oldum
Ben hemşiremi seviyorum ilgilide. Aşın olmadığı zaman boy, kiloya çağırıyor bir sorun olursada ararsın diyor.inşallah gittiğin yerde mesleğini güzel yapan insanlarla karşılaşırsın.batıya mı tayin
Allah yardımcın olsun canım inşallah düzene girer
ben 1 ay sonra alıcam tasınınca 6 aylık olucaz yavas yavas baslarım dıye dusunuyorum. benım ıkızler erkek ve erkek cocuklar ıcın yurutec zararlı dıyolar ama ben bayılıyorum ya

ıkısını koyucam pıtır pıtır dolanıcaklar sanırım yurutecte alırım dıkkatlı olduktan ve uzun sure oturtmadıktan sonra bence bısı olmaz
Benimde hoşuma gidiyor yürüteç arkamdan pıtır pıtır gelsinler istiyorum o sayede bende biraz iş yaparım.
bende aldım bu tarıfı

cok mantıklı yapmıssın valla fıkır oldu