kesınlıkle katılıyorum enerjı olmayınca uykusuz yorgun olunca resmen hayat zehır oluyo helekı annenın bısekılde azda olsa uyuması resmen herseyı etkılıyo inşallah kolayca duzene gırersınız
canım ben suanlık lojmanda oturuyorum hanı sıkımtı olmuyo o acıdan rahatım.asansor bıle yok ıkıncı kattayım. ılk once bbebek arabasını ön barı battanıyelerı ve cantayı ındırıyorum

bebekler pusetlerın ıcınde evın kapısında beklıyor. once bırini alıyorum aşşagıya goturup baglıyorum. sonra ıkıncısını cıkıp alıyorum. sanırım benım bı avantajım bu esnada bebeklerın ağlamamaları. asansorlu bı bına olsa dahada rahat olur.
dun tek basıma ıkı bebekle dısarı cıktım. yukarıda yazdıgım gıbı. bebeklerın altını degıs karınlarını doyur cantalarını hazırla. sonra kendım hazırlandım. once arabayı ındırdım sonra bebeklerı tasıdım. uc kez ınıp cıktım merdıvenlerı. tam o esnada komsuyla karsılastım. bana dıyokı “ay esım 1 haftalıgına goreve giitti benım oğlanda cok hareketlı oyle boyle degıl oyuzden memleketıme gıttım”

dedi.
bende “hııı anladım bende 1 haftadır tek kalıyorum” dedım. guya hareketlıymıste bılmem ne kocası bıle oha der gbı baktı karısına

guya benden zormuş işi

afshskdlsl
super yazmıssın bukadar olur

benımde butun arkadaslarım oyle “benımkı uc cocuga bedel” “keske ıkız olsa boyle daha zor” vs vs neden bı yarış halınde bu millet anlamıyorum.
ben artık kıskanıldıgımızı dusunuyorum cıdden cogu kısı bence kıskandıgından o yarışlara gırıyo

kompleksli gıbi