Merhaba kızlar..
@limonlutarcinlikek benim ikizler 46 günlük. kayınvalidem şehir dışından geldi.yatılı bizde ama çoknyardımını gördüm. Evde başkasının uzun süreli kalması beni rahatsız eder ama çocuklar için takmadım.
Neredeyse 3 aylık olana kadar birileri var. Sonrasında umarım düzene gireriz. Ben de hamileyle hep senin sorduğum sorulara cevap arayıp durdum. Herkes 'bi şekilde ' büyüyecek deyince üzerlerine atlamamak için zor tutuyordum kendimi. Bi de benim ikizlerim olacağına adepte olmam uzun zaman aldı. Hâlâ da üç çocuğum olduğu psikolojisi beni bozuyor.bir çocuk için gücüm vardı ama iki çocuğa yetebileceğimi sanmıyordum. Ama herkesin dediği gibi bi şekilde oluyormuş.
M
morincii
canım arkadaşların dediği gibi ikisini aynı anda emzirirsen vücut iki bebek olduğunu anlayıp daha çok süt üretirmiş. Ben şimdiye kadar aynı anda çok emzirdim ama şimdi birbirlerini çok etkiliyorlar. İlk ay mama vermedim ama şimdi günde bi sefer 60 cc civarında veriyorum.
Kızlar benim sorunum uykuyla. Uyutuyoruz koyuyoruz yataklarına 3-5 dakika sonra uykularını almış bi şekilde kalkıyorlar.hadi baştan..sinir bozucu bunun gibi belki on değer tekrarlanıyor haliyle yoruluyoruz.
Düzeni nasıl sağlayacağım bilemedim. Büyük oğluma zaman kalmıyor. Çünkü ikizler 12 den önce yatmıyor.3 aylık olunca olur diyorlar doğrumu