• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Benim kızda uyku sorunumuz var. Memede ya da omzunda uyuyor yerine koyuyorum. Gözler açılıyor hadi tekrar..böyle belki 10 kez yat kalk yapıyoruz ve 2 saat sürüyor vu olay.O sırada diğer i kalkıyor. Var mı banaçözüm olacak.
Canim kolik bebek muziklerini dene,benimkilerde ise yariyor

Kızlar tomrisin emzirme notlarını okudum bugün biraz hem anne sütü hem mama alan çocuk en geç 6. Ayda anne sütünü bırakır biberon kolayına gelir dio çok moralim bozuldu doktorda gözümü korkuttu mama vermezsen kilo alamazlar sütün yetmez die napıcağımı şaşırdım 3 günlük emzirme kampını anlatıyor notlarda sadece emzir ve dinlen dio bugün başlıyım Bi Deniyim dedim ama daha ilk günden öldüm önce birini emzir sonra diger ini ztn biri çok ememiyo hemen yoruluyor (biberonu hemen bitiriyor AMA) o kilo kaybeder diyede korkuyorum kafamda deli sorular:KK43: çok uzun yazdım ama içim daraldı sizinle paylaşayım dedim sizler nasıl yapıyorsunuz Bi akıl verin becebilirmiyim sadece anne sütü vermeyi acaba
Canim bebeklerin kac gunluk ve gunde kac kez kac ml mama veriyordun.
Meme kampini denedinmi bende bi denesem diyorum birde sütüm yetmezse bebeklerim aç kalir diye korkuyorum.Sende durum ne

Merhaba arkadaslar, bebeklerimden birinin atesi 37.3 falan oluyor ilk aşılarindan sonra. ilac kullanmak lazim bu atese kac olunca kullanilir?

Canım arkadaşların da dediği gibi hepatit aşısı ateşbyapmaz. 2 ay aşısı olan verem aşısı atrşbyapıyor. Belki senin bebişin vücut sıcaklığı artmıştır biraz üstünü incelt. Normal de38 den sonra ilaç verilir.

Ay berbat durumdayım bir haftadır gece gündüz ne yapacağımı bilemedim...hafif uyuyup kalkıyorlar yine meme yine gaz bir bakıyorum gece olmuş... bugün yerimden kalkamadım artık makine gibi hissediyorum kendimi:KK43:
Benim dogduklarindan beri her günüm oyle. Normal hayatina dönen annelere gipta ediyorum.

Ne zamandır yazamıyorum ikizlerim iyi çok şükür ama ben depresyona girdim ilaç kullanmaya başladım büyük oğlum çok kıskanıyo onunla evle uğraşırken az buçuk delirdim bu dönemde böyle geçicek yapcak bişey yok bi toparlanıyım bi okullar açılsın diyorum herşey daha bi düzene girecek inşallah
Geçmiş olsun canım ben de depresyondayım.oglum TV ye mahkum.annemleri delurtio.kendi de delirdi.ben nasıl büyücek ikizler hiç bilmiyorum. Oğlan olan sürekli agliyor ya memede ya etini koparmisiz gibi ağlıyor. Şimdi annemin yanındayım evime gidince kendimi kesmesem iyidir

geçmiş olsun canım.
benimkiler 2.5 aylık biri 4 gündür kabız. doktoru gliserin kansuk diye bi fitil verdi yarım kullan dedi. ilk kullanımda yaptı bebeğim ama dün akşamdan beri yapmadı bir daha. şimdi bi yarım fitil daha verdim bekliyorum

zeytinyağı içirmek çok doğru değil ama pamukla zeytinyağını poposuna yerleştirmeyi dene istersen
Fitil verince gelen kaka yeşil mukuslu kötü kokulu mu yoksa normalde yaptığı gibi mi acaba?

Bebeklerini sadece sütle besleyen anneler bebekleriniz aylik yada haftalik kac gram aldilarda doktorunuz sütünüzün yettigine karar verdi? Birde bir birbucuk ayliklarken kac dk emip sonrasinda kac dk tok olarak uyuyolardi.ben mamayi birakip birkac gun tek sütle deneyeyim diyorum ama kac kilo almalilar

Canim bebeklerin kac gunluk ve gunde kac kez kac ml mama veriyordun.
Meme kampini denedinmi bende bi denesem diyorum birde sütüm yetmezse bebeklerim aç kalir diye korkuyorum.Sende durum ne
Bebeklerim 16 günlük günde ortalama 4 defa 30 cc mama veriyorum ben denemeye çalıştım ama 2. Günde pes ettim çok zor çünkü habire emzirmek bide emmek istemiyo benimkiler çok zor tutuyorlar yani 2 gün çok üzüldüm ağladım memeyi bırakacaklar die ama şimdi her ağladıklarında meme veriyorum nekadar emerlerse arkasından sütümü sağıp eoprotin koyup içine onu veriyorum bazende memeden sonra mama inş biraz büyüyünce daha istekli emerler bırakmazlar memeyi

Geçmiş olsun canım ben de depresyondayım.oglum TV ye mahkum.annemleri delurtio.kendi de delirdi.ben nasıl büyücek ikizler hiç bilmiyorum. Oğlan olan sürekli agliyor ya memede ya etini koparmisiz gibi ağlıyor. Şimdi annemin yanındayım evime gidince kendimi kesmesem iyidir
Benim oğlanda kolik devamlı ağlıyo aynı durumdayız desene :)))geçicek bu zor günler diliyorum oğlum için pedegog desteği alıcam paylaşırım

Arkadaşlar belki bi aynı sorunu yaşamış biri vardır benim oğlum her mamadan sonra ishal Dr mamasını hn aptamille değiştirdi ama hala aynı Alerjisi mi var acaba inek sütüne bu aylarda mı çıkıyo bilen duyan varmı

Arkadaşlar belki bi aynı sorunu yaşamış biri vardır benim oğlum her mamadan sonra ishal Dr mamasını hn aptamille değiştirdi ama hala aynı Alerjisi mi var acaba inek sütüne bu aylarda mı çıkıyo bilen duyan varmı

geçmiş olsun, canım benim bildiğim inek sütünü 1 yaşından önce vermemek gerekiyor. doktor mu inek sütü kullanın dedi.

Hem ikiz hem prematüre benimkiler aslında öle düşünmem lazım doğru söylüyorsun birini biraz sarı gördüm bu gece bide çok mayışık yarın doktora götürsem bakalım nasıl atlatcaz bu dönemleri ikin herşeyi zormuş Allah yardımcımız olsun
Bebeklerim 16 günlük günde ortalama 4 defa 30 cc mama veriyorum ben denemeye çalıştım ama 2. Günde pes ettim çok zor çünkü habire emzirmek bide emmek istemiyo benimkiler çok zor tutuyorlar yani 2 gün çok üzüldüm ağladım memeyi bırakacaklar die ama şimdi her ağladıklarında meme veriyorum nekadar emerlerse arkasından sütümü sağıp eoprotin koyup içine onu veriyorum bazende memeden sonra mama inş biraz büyüyünce daha istekli emerler bırakmazlar memeyi
süt az olunca emzirmek daha da zor oluyor ama en önemliside anne sütü canım benimde sütüm az diye devam sütü verdim başından beri aptamil kullandım birde kendim için lactamil içtim ikizleri doyurmak zor oluyor :) sende özellikle sütün için lactamili dene

Arkadaslar bebeginde reflü olan var mi? Galiba minişlerimden birnde reflü var. Uykusunda bile genzine sıçrıyor aspiratörle temizliyoruz ama cok korkuyoruz gec kalirsak diye. Carsamba randevumuz var ama tecrubeli anneler ne yapiyor bununla ilgili?

Back
X