• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kizlar "memede mama" teknigini deneyen varmi.biberonun ucunu bir hortumla memeye takiliyomus,bebek memeyi emerken mamayi iciyormus hem meme reddi olmuyor hemde meme uyarildgi icin sut uretimi artiyomus.deneyen,yapabilen, fayda goreenn?? Hergun yeni bir umit:(

Benim birinde de aynı durumlar söz konusu...biz reflü yatağı aldık bir nebze içimizi rahatlattı...az az sık bekliyoruz şayet ilaç kullanmadan atlatmak istiyorsak tek yapacağımız şey sabır göstermek...ben kaç dr gittim çok araştırdım..bebek içinde anne içinde yıpratıcı zamanla azalarak geçiyormuş...o günleri dört gözle bekliyorum geçmiş olsun...
Yaa ilaçla tedavi olmuyor mu ben de acile gittim kac kere evde temizleyin diyorlar. Ama stresli bir durym. Sonrasinda beslemeye korkuyorum. Reflu yatagi ise yariyor mu?

Evet canım benimkide kıpkırmızı oluyor dün ögleden beri hiç uyuyamadı yavrum anca memede uyuyor bırakınca ağzı burnu süt doluyor karnında aç napcaz bilemedim
Aman canim dikkat et. Burun aspiratörü ve serum suyu ile temizleyin yine de kalmasin burnunda bebegin rahatsiz eder genzine kacar falan. Internette su ile burun temizleme yontemi anlatılıyor. Ama nirmal su kullanma yine de. Bize hastaneden temizlememuzu söylediler. Yarin da doktorumuza soracagim yazarim sana bur sey soylerse

Kızlar devit damlayi bugüne kadar kullandım ama içinde paraben olduğu için hiç rahat değildim,yeni doktorumuza anlattım bu konuyu,sağlık ocağının d vitaminini ve demir ilacını ben tavsiye etmiyorum dedi,wellcare adlı d vitaminini verdi,koruyucu yok,seker ve tatlandırıcı içermiyor,bha içermiyor bilginize.

Kızlar devit damlayi bugüne kadar kullandım ama içinde paraben olduğu için hiç rahat değildim,yeni doktorumuza anlattım bu konuyu,sağlık ocağının d vitaminini ve demir ilacını ben tavsiye etmiyorum dedi,wellcare adlı d vitaminini verdi,koruyucu yok,seker ve tatlandırıcı içermiyor,bha içermiyor bilginize.
Ben fazla kullanmamıştım canım Üzerindeki parabenden dolayı.burdaki arkadaşlardan tavsiye eden olmuştu kan ilacı onu kullanıyorum birde hastanenin önerdiği nutrigen vitamin minarel karışımı var doğumdan beri onu kullanıyorum

Bu konuyu bende her gittiğim dr ile görüştüm...isterseniz tabiki ekstra alabilirsiniz diyorlar fakat bunlarında içinde zararı olacak kadar paraben yok diyorlar olması içim bir bardak içmesi lazım diyor ama tabiki olmayanı almak daha mantıklı

Yaa ilaçla tedavi olmuyor mu ben de acile gittim kac kere evde temizleyin diyorlar. Ama stresli bir durym. Sonrasinda beslemeye korkuyorum. Reflu yatagi ise yariyor mu?
Dr larda deneme yanılma işte gaviscon yazdı bize çok zorda kalırsan verirsin dedi ama ben almadım ilaç kullanmadan çözmeye çalışıyorum...reflü yatağı tabiki faydası var en azından gece uykusunda o da biz de bir nebze rahatız..beslenmeden sonra mutlaka 15 dk falan dik tutmak gerekiyor anlayacağın biraz uğraşmak lazım

Kızlar herkes iyidir inşallah biz altı buçuk aylık olduk bile zaman su gibi akıp gidiyo işler dahada zorlaştı ek gıdaya başladık birine yedirmeye çalışırken öbürü ağlıyo banada ver diye veriyorum ağzını açmak istemiyo artık odadan dışarı çıksam hemen ağlıyolar sürekli oyun konuşma istiyolar 4 yaşındaki oğlum ilgi bekliyo kendimi kaça bölsem acaba :) ama ikizlerle hayat çok güzel tüm sıkıntılarına değer yani inşallah dahada düzene girecek hersey öyle böyle derken 6 ay geçti her anın tadını çıkarmak lazım bi daha bu kadar küçük olmicaklar bolbol vakit geçirmeye çalışıyorum 3 cocugumlada yetemiyorum özellıkle oğluma ama biliyorum bu günler geçicek kardeşleriyle parka gittiği günleride görcem kusura bakmayın hep yalnız olunca konuşma ihtiyacı hissettim :)

Kızlar ben de d vitaminini sordum. Dr marka veremem dedi.eczaneye sor dedi. Eczacıda artı eksilerine bakılırsa bi sorun olmaz dedi. Bi de nasıl saklayacaklar muhakkak koruyucu bişey vardır dedi. Muhakkak kullanman gerek dedi doktor. Ben de devir le devam ediyorum.
Rotavirus aşısı kreşe gidecek çocuklar için muhakkak öneriliyor. Oğlumda da yaptırdım. 3. Ve 5 aylarda yaptırcam.
Kızımın uyku düzenini oluşturursam nispeten rahatlıycam.
Dün parka götürdüm. Anlamlarla falan baktık hem ben hava aldım.hem oğlum eğlendi. Hem ikizler iyi durdu. Yanı iyi geldi bize. Tavsiye ederim.
Yürüteci ben oğlumda da kullanmadım bunlarda da düşünmüyorum.

Kızlar herkes iyidir inşallah biz altı buçuk aylık olduk bile zaman su gibi akıp gidiyo işler dahada zorlaştı ek gıdaya başladık birine yedirmeye çalışırken öbürü ağlıyo banada ver diye veriyorum ağzını açmak istemiyo artık odadan dışarı çıksam hemen ağlıyolar sürekli oyun konuşma istiyolar 4 yaşındaki oğlum ilgi bekliyo kendimi kaça bölsem acaba :) ama ikizlerle hayat çok güzel tüm sıkıntılarına değer yani inşallah dahada düzene girecek hersey öyle böyle derken 6 ay geçti her anın tadını çıkarmak lazım bi daha bu kadar küçük olmicaklar bolbol vakit geçirmeye çalışıyorum 3 cocugumlada yetemiyorum özellıkle oğluma ama biliyorum bu günler geçicek kardeşleriyle parka gittiği günleride görcem kusura bakmayın hep yalnız olunca konuşma ihtiyacı hissettim :)
Her ay her yaş ayrı telaş:))maşallah kuzulara kocaman olmuşlar..sırayla zamanla herşey...ben bebekler 3 yaşına gelene kadar normale döneceğimi sanmıyorum:))yarı zamanlı kreşe falan başlarlarsa anca o zaman cidden çok yorucu

Back
X