- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.261
Maşallah size ne güzel buyumussunuz,büyüdükçe de zorlaşıyor tabi,şimdiki gibi biberonla değil de kaşıkla tabakla savaşacağız,ben yinede ilk günlerinden kolay olacağını düşünüyorum cunku ilk üç ay resmen kabustu bizim için,sizin bir tane daha varmış Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah.Kızlar herkes iyidir inşallah biz altı buçuk aylık olduk bile zaman su gibi akıp gidiyo işler dahada zorlaştı ek gıdaya başladık birine yedirmeye çalışırken öbürü ağlıyo banada ver diye veriyorum ağzını açmak istemiyo artık odadan dışarı çıksam hemen ağlıyolar sürekli oyun konuşma istiyolar 4 yaşındaki oğlum ilgi bekliyo kendimi kaça bölsem acaba :) ama ikizlerle hayat çok güzel tüm sıkıntılarına değer yani inşallah dahada düzene girecek hersey öyle böyle derken 6 ay geçti her anın tadını çıkarmak lazım bi daha bu kadar küçük olmicaklar bolbol vakit geçirmeye çalışıyorum 3 cocugumlada yetemiyorum özellıkle oğluma ama biliyorum bu günler geçicek kardeşleriyle parka gittiği günleride görcem kusura bakmayın hep yalnız olunca konuşma ihtiyacı hissettim :)